Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.522
Καλύτερη, αλλα λιγότερο δημοφιλής ..... (λέω εγώ τώρα)shock είπε:Πως θα ήταν η πληροφορική άραγε σήμερα αν μεσουρανούσε η Amiga?
Amiga....πφφφφ. Σιγά το μηχανάκι. Της πλάκας. I dont know wis word.shock είπε:Χμμ δεν το ήξερα, ενδιαφέρον.Πως θα ήταν η πληροφορική άραγε σήμερα αν μεσουρανούσε η Amiga?
shock είπε:Χμμ δεν το ήξερα, ενδιαφέρον.Πως θα ήταν η πληροφορική άραγε σήμερα αν μεσουρανούσε η Amiga?
Eimai pantws sigouros oti ayth thn eikona thn exw dei poly ligoteres fores apo oti esy aythshock είπε:Να θυμηθώ το TOS έβγαζε μπόμπες ? (κλεμμένο από το Mac)
Ούτε εδώ φαντασία. Πόσο μάλλον τη διεύθυνση που έσκασε και τη βιβλιοθήκη.
Περιμένω το OS flame.
Mpravo! Mou eftia3es th mera mou! xaxaxaxaxaxa!!! Se kalo na mas vgeishock είπε:Σίγουρα θα έχεις δει λίγες μπόμπες γιατί σκάει ακόμα και ο exception handler του TOS!!
Dhladh ston aplo xrhsth ti voh8a ayto? Eite mpompes eite otidhpote allo. Stack dumps, mem dumps... 90% twn periptwsewn den sou lene TIPOTA, akoma kai ston programmatisth den leei kai polla.shock είπε:Δε μου είπες όμως τίποτα για το guru meditaion. Να σου πω εγώ λοιπόν. Από το πρώτο δεκαεξαδικό καταλαβαίνεις ποιο υποσύστημα "χτύπησε" και από το δεύτερο σε ποια διεύθυνση μνήμης. Τώρα πες μου ότι δε θα ήθελες να είχες κάτι τέτοιο στο TOS. Μόνο ο αριθμός των μπομπών υποδηλώνει κάτι άλλα γενικότητες.Α και για να δεις guru στην Amiga σημαίνει ότι έχει σκάσει μια από τις εφαρμογές που τρέχεις. 99 στις 100 φορές δεν έχει καμία σχέση με το λειτουργικό. Αφού δεν υπήρχε mmu δεν υπήρχε και πραγματικό memory protection, οπότε όταν έσκαγε ένα application τα έπαιρνε όλα ο Άδης.
Na dokimasw egw? Me ena salligari pou exei parei ypnwtika xapia! Akoma kai me sklhro disko einai pio argo kai apo to replay!shock είπε:Για το OS flame περιμένω εσένα. Να δω σε τι θα το συγκρίνεις με το AmigaOS.
Xmm, den thymamai pote kapoio system hang gia to opoio na mhn eythynomai egw ws xrhsths. To mathaina kai den to ksanakanashock είπε:Σίγουρα θα έχεις δει λίγες μπόμπες γιατί σκάει ακόμα και ο exception handler του TOS!!
Ayto mallon perissoterh sxesh me to debug tou leitourgikou para me to debug ths efarmoghs kai ston aplo xrhsth den dinei kamia xrhsimh plhroforia. Ektos vevaia an to AmigaOS leei ston xrhsth na tou orisei se poia dieythynsh mnhmhs thelei na fortwsei thn efarmogh. An thes na kaneis d-bug yparxoun eidikes efarmoges.shock είπε:Δε μου είπες όμως τίποτα για το guru meditaion. Να σου πω εγώ λοιπόν. Από το πρώτο δεκαεξαδικό καταλαβαίνεις ποιο υποσύστημα "χτύπησε" και από το δεύτερο σε ποια διεύθυνση μνήμης. Τώρα πες μου ότι δε θα ήθελες να είχες κάτι τέτοιο στο TOS. Μόνο ο αριθμός των μπομπών υποδηλώνει κάτι άλλα γενικότητες.
Ki egw pou nomiza oti ta leitourgika skane otan kounas to pontiki. Profanws kapoia efarmogh prokalei to crash..shock είπε:Α και για να δεις guru στην Amiga σημαίνει ότι έχει σκάσει μια από τις εφαρμογές που τρέχεις. 99 στις 100 φορές δεν έχει καμία σχέση με το λειτουργικό. Αφού δεν υπήρχε mmu δεν υπήρχε και πραγματικό memory protection, οπότε όταν έσκαγε ένα application τα έπαιρνε όλα ο Άδης.
Den mporw na pw oti exw asxolhthei idiaitera me to AmigaOS. Apla perimenw apo esena na mou peis ti den eixe to TOS na to syzhthsoume...shock είπε:Για το OS flame περιμένω εσένα. Να δω σε τι θα το συγκρίνεις με το AmigaOS.