Outrun 2006 coast 2 coast

Shadowdancer2501

RetroAdept
Joined
5 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.002
Αντιδράσεις
30
Ειμαι σιγουρος οτι ολοι εχουμε κατσει πισω απο το τιμονι του arcade classic Outrun...Ferrari,ξανθια συνοδηγος,παραλιες κλπ.Λοιπον η sega εβγαλε το OUTRUN 2006 coast 2 coast,ενα game βασισμενο στο παλιο και αγαπημενο coin-op.Δοκιμαστε στο http://www.outrun2006.com

Για να δουμε...
 
Το έχω το παιχνιδάκι στο PSP.

Είναι Θ-Ε-Ι-Κ-Ο ισάξιο αν όχι καλύτερο των προηγούμενων.

Τα Outrun είναι με διαφορά τα καλύτερα arcade racing games.
 
Έχει πλάκα όταν τα καταφέρνεις καλά στην οδήγηση και χαίρεται η συνοδηγός και σου κάνει διάφορα. Επίσης όταν τσαντίζεται και χάνεις την εύνοιά της και πάλι γίνεται αστείο.
 
The game pwnz!

Το έχω αυθεντικό και για PC και για XBox.

Βέβαια ευχαριστήθηκα περισσότερο την XBox έκδοση λόγω έλλειψης joypad στο PC-με το πληκτρολόγιο τα πράγματα είναι πολύ δυσκολότερα!

Μια και το ανέφερες πάντως, το καλύτερο "καψόνι" της συνοδηγού σε οποιοδήποτε OutRun για εμένα, ήταν αυτό στο Turbo OutRun όπου αν έχανες το stage από εκείνον τον σιχαμένο με την Porsche η γκόμενα σε παράταγε σύξυλο και έμπαινε στο δικό του αυτοκίνητο, αφήνοντας σε μπουκάλα για το επόμενο stage! :)
 
ειναι ενα απο τα λιγα franchise sequel που σεβονται τα prequel...
 
Ναι!

Και δυστυχώς ακόμα και η ίδια η Sega είναι ένοχη για κάμποσα τέτοια "ασεβή" sequels!

Αλλά με το OutRun 2/SP/2006 έδειξε ότι τρέχει ακόμα λίγο αίμα βασίλισσας στις φλέβες της...
 
Πλακα πλακα μονο η SEGA και κανα 2 αλλες εταιρειες (bungie και χμμμμ...εεεε...) μου ερχονται στο μυαλο αλλα αφου μιλαμε για SEGA ας αναφερω κανα δυο προσφατα τιμια sequel

Panzer Dragoon Orta (παιχνιδαρα!!!!!!!!!!!!!!!)

Jet Set Radio Future (oμοιως!!!!!!!!)

και αρκετα ακομα!!

Παντως ειναι και η μονη εταιρεια που διαθετει ακομα ανεκμεταλευτα franchises...π.χ θα γουσταρα ενα Vectorman,μια GunValkyrie,ενα REZ,κανα GoldenAxe,εναν Alex Kid,ενα Enduro Racer,ενα WonderBoy κτλ κτλ κτλ!!
 
Τα PDO και JSRF τα έχω βάλει στο μάτι να τα αγοράσω για το XBox.

Και μην ξεχνάμε και το Nights...υποτίθεται ότι *μάλλον* θα βγει sequel για τα next gen αλλά ελπίζω να σεβαστούν το πρωτότυπο αριστούργημα.
 
Εχεις δικιο,το NightS into Dreams ειναι απο τις καλυτερες ιδεες για next-gen conversion...το εχω λιωσει στο Saturn

(αν και χωρις το Nights Special Controller)

300px-Sega_saturn_analog_controller.jpg


και θα το ανεμενα με ανοιχτες αγκαλες στο 360...μακαρι...
 
Ρε παιδια, ο θειος μου απο την Αμερικη μου εστειλε το Outrun 2006. Δυστυχως δεν παιζει σε κανενα απο τα δυο PC μου. Ενω ανοιγει κανονικα εισαγωγικες οθονες, μενου επιλογων κλπ μολις παει να ξεκινησει ο "αγωνας" δειχνει κατι κουλά πετσοκομενα γραφικα για δυο δευτερολεπτα και μετα πεφτει...

Καμια ιδεα? Εγω βαλει τελευταιους drivers (αλλα ειχα δοκιμασει και με παλιοτερους) και τελευταιο DirectX...
 
Πόσταρε το config των υπολογιστών σου μπάς και βγάλουμε άκρη (κυρίως κάρτα γραφικών - επεξεργαστή - μνήμη )
 
Ο ενας ειναι

Dell Pentium 4 3.0 Ghz, 1 GB RAM, NVidia GeForce4 MX, AC97 on-board, WinXP Pro SP2, DirectX 9.0c, τελευταιοι Detonators

Ο αλλος

DIY Pentium 4 2.6 Ghz, 2 GB RAM, NVidia GeForce2 MX, AC97 on-board, WinXP Pro SP2, DirectX 9.0c, τελευταιοι Detonators

Λες να φταινε οι καρτες γραφικων που ειναι λιγο αρχαιες? Παντως παιζω NFS Underground 2 χωρις κολληματα και με ανεκτά FPS στα 1280x1024 και στους δυο...
 
Αρχικά, θα σου έλεγα οτι οι κάρτες σου όντως είναι obsolete, αλλα με πρόλαβες :)

Θεωρητικά, αφού παίζει το, ιδιαίτερα απαιτητικό, NFS - τότε θα έπρεπε να παίζει και το Outrun. Προσωπικά, το τρέχω σε P4 με GeForce 6600GT και πάει σφαίρα στα 1024x768.

Δεν θυμάμαι τις ρυθμίσεις του OutRun αλλα δοκίμασε να φάς όλα τα fancy χαρακτηριστικά όπως AA (Anti-Aliasing), AF (Anisotropic Filtering), Shadows (ειδικά αυτές που θέλουν Pixel Shader v.3 δεν θα παίξουν με τίποτα - και υποψιάζομαι οτι αυτό μπορεί να σου δημιουργεί και το πρόβλημα) και ξεκίνα απο τα 1024x768 (μου φαίνονται too much για τις κάρτες σου τα 1280 - άσχετα αν σου "έκατσε" και παίζει το NFS). Καλού κακού κόψε και το Vertical Sync. Γενικά, δοκίμασε τα όλα σε Low Settings.

Πριν κάνεις οτιδήποτε όμως, καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά σε κάποιο readme να δείς μήπως οι κάρτες σου δεν υποστηρίζονται κάν ;) .

Ελπίζω να βοήθησα :thumbup:
 
Οι κάρτες γραφικών σου είναι παλιές φίλε μου..Το παιχνίδι είναι πολύ καινούριο θα χρειαστείς καινούρια καρτούλα 6600 και άνω!!!!

Το ότι έβαλες DirectX 9.0c δεν λέει κάτι αφού οι κάρτες υποστηρίζουν τα 7 η 8 οπότε τζάμπα τα έβαλες...
 
Χμμμ... Θεωρουσα οτι εφοσον τρεχει το NFS 2 θα μπορουσα να παιξω και το Outrun εστω και με χαλια FPS και με Low Detail αλλα απ'οτι ειδα στο site της Sega τα minimum requirements ειναι 128MB video RAM nVidia GeforceFX 5600 or equivalent ATI Radeon...

Ποια ειναι η αντιστοιχη της ATI? Εχω μια ATI Radeon 9550 με 128MB στο HTPC που μπορω να σκατζαρω στο DIY PC, λετε να κανει δουλεια αυτη?
 
Ναι , έχω τσεκάρει αρκετά πράγματα και παίζει απροβλημάτιστα ( έχω την 256MB version αλλα δεν έχει τρομερές διαφορές). Μην ξεχνάς οτι υπάρχουν Ati friendly και Nvidia friendly παιχνίδια (και υποψιάζομαι οτι το Outrun προτιμάει τις ATI).... Όπως και να'χει η 9550 είναι αρκετά ανώτερη απο τις MX. Καλό driving :thumbup:
 
Το έτρεχα στο παλιό PC με XP 3000+ και Geforce 5600 (που είναι θεωρητικό minimum) και μπορώ να πω ότι λειτουργούσε πολύ καλά από ποιότητα γραφικών (μπόρεσα να ενεργοποιήσω και την πρώτη σκάλα στα quality settings στα 1280x1024, δηλαδή σαφώς παραπάνω από το minimum που μπορεί να λειτουργήσει το παιχνίδι) και πολύ ικανοποιητικά σε framerate χωρίς κολλήματα ή εμφανές slowdown, οπότε θα διαφωνήσω με τον keeper ότι είναι ATI friendly καθώς και με τον akmakas ότι θέλει 6600 και πάνω.

Πιθανώς ο ένοχος είναι αυτό εδώ: 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX® 9.0c compatible 128MB Hardware Accelerated video card and the latest drivers

Οι Geforce 2/4 δεν είναι ούτε DX 9 ούτε 128 MB...πάντως με το συγκεκριμένο config όντως μια 6600 AGP θα ήταν ότι πρέπει για να παίξεις πρόσφατα games.
 
τι κάρτα γραφικών έχεις;
 
PC Gaming...

XP 3000+ και Geforce 5600 vs ταπεινο XBOXακι

που παιζει καλυτερα το OutRun? :diablotin:
 
Πίσω
Μπλουζα