Pacman

Η Namco απ'ότι είδα, βγάζει ακόμα... Pac-Man... Το έχει βγάλει και για Android, αλλά δυστυχώς... προσπάθησα να το βρώ,αλλά μου έβγαινε η ένδειξη οτι "αυτή η εφαρμογή, δεν είναι για την χώρα σας"... και εκεί, στο πηγάδι κατουρήσαμε...

Μετά χιλίων κόπων... βρήκα ένα... αλλά ο χειρισμός του με Virtual Joystick, είναι οτι χειρότερο έχω παίξει! Έχω παίξει πολλά παιχνίδια, αλλά τόσο λάθος απόκριση, μόνο αυτό έχει...

Κρίμα :(
 
cauldron είπε:
Επίσης αν δεν το γνωρίζεις, το Paku Paku είναι ένα πολύ άξιο remake για παλιά PC (επίσης δοκιμασμένο στον 1512 μου χεχε)
Το Paku Paku ειναι πολυ καλο και υποστηριζει 16 χρωματα σε απλη CGA-χρησιμοποιωντας τo undocumented 16 color CGA mode (160x100)

Παρ'ολα αυτα συνεχιζω να προτιμω το Μs Pacman

@cauldron:Τελεια τα βιντεακια!
 
Stanfromgreece είπε:
Η Namco απ'ότι είδα, βγάζει ακόμα... Pac-Man... Το έχει βγάλει και για Android, αλλά δυστυχώς... προσπάθησα να το βρώ,αλλά μου έβγαινε η ένδειξη οτι "αυτή η εφαρμογή, δεν είναι για την χώρα σας"... και εκεί, στο πηγάδι κατουρήσαμε...Μετά χιλίων κόπων... βρήκα ένα... αλλά ο χειρισμός του με Virtual Joystick, είναι οτι χειρότερο έχω παίξει! Έχω παίξει πολλά παιχνίδια, αλλά τόσο λάθος απόκριση, μόνο αυτό έχει...

Κρίμα :(
Μπαααα! Πώς να το παίξεις σε κινητό αυτό το παιχνίδι! Αυτό θελει κανονικό arcade joystick. Δε μπορείς να χανεις ούτε χιλιοστό όταν πρόκειται να αλλάξεις κατεύθυνση. Το ότι παίζει σε Android παντως, δε σημαίνει ότι η Namco εκανε και πολύ δουλειά. Μπορεί καλλιστα να εχει χρησιμοποιήσει λίγο κώδικα από το ΜΑΜΕ ειδικά για να τρέξει το pacman. :D
 
Συντοπιτη cauldron το pacman που εχω avatar ειναι το original pacman των arcades.Αυτο κυκλοφορησε πρωτα στην ιαπωνια στης 22 μαιου 1980 και το κανονικο του ονομα ηταν puckman.Aυτο που αναφερεις εσυ της Atari κυκλοφορησε το 1981 αν δεν κανω λαθος.Το paku paku οντως ειναι καλη μεταφορα αλλα η ολη λογικη και η συμπεριφορα στης κινησης των φαντασματων και γενικα διαφορες λεπτομερεις ειναι πολυ διαφορετικες.

@stamfromgreece:Κυκλοφορησε η namco και για το iphone το pacman και ειναι ολοιδιο με το κανονικο με την πρωτη ματια αλλα δεν ειναι ετσι.Ειναι ακριβως ιδιο με το original αλλα οι βλακες εχουν βαλει την συμπεριφορα των φαντασματων κτλ απο το pacman plus οποτε αλαζει ολο το παιχνιδι.Και φυσικα ειναι αδυνατων να παιξεις pacman ετσι εδω καλα καλα με μοχλο 8 way δεν μπορεις να παιξεις.

@Mike καλη ιδεα αυτη με τον διαγωνισμο arcade και μακαρι να γιννει καποια στιγμη και να μπορεσω να κατεβω και ας ειμαι απλως θεατης οπως ειπε και ο wally γιατι και μονο στα παιχνιδια που αναφερες εκτος απο το tetris που δεν το πολυγουσταρω αν κατσω δεν θα σηκωθω ουτε σε 10 ωρες. :D
 
Και τι διαφορές είχε το pacman plus από το απλό; Ηταν και οι κινήσεις των φαντασμάτων μία απ'αυτές ας πούμε;
 
Rygar είπε:
Και τι διαφορές είχε το pacman plus από το απλό; Ηταν και οι κινήσεις των φαντασμάτων μία απ'αυτές ας πούμε;
Το pacman plus καταρχην ειχε αλλο χρωμα στης πιστες ειχε και πρασινες πιστες.Η μεγαλητερη ομως διαφορα με το original pacman ηταν οτι ολη η συμπεριφορα των φαντασματων ηταν διαφορετικη.Μπορει τα παιχνιδια να εμοιαζαν ιδια αλλα στην ουσια ηταν εντελως διαφορετικα.Δηλαδη για μενα που εφαγα εκκατομυρια ωρες να μαθω την συμπεριφορα τους και γενικα τα παντα στο original pacman θα επρεπε να φαω αλλες τοσες ωρες για να μαθω και για το plus.Φυσικα δεν εχω προβλημα και στο plus αλλα το να παω για perfect και σαυτο θα χρειαστω ακομα λιγη μελετη.
 
metalcandyman είπε:
ωσον αφορα το Ms pacman τα γουστα ειναι γουστα αλλα πραγματικα το παιχνιδι ειναι μια αποτυχια και μιση ασχετα που ''επιασε'' σαν παιχνιδι στο ευρυ gaming κοινο.
Τι περιμένατε από ένα παιχνίδι που ο τίτλος του ξεκινάει από M$.

Το pacman είναι από τα παιχνίδια που ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ. Τώρα το παλεύω λίγο μετά από το μέγιστο δώρο που μου έδωσε ο Phil_vr. Ο μουρλός μου έφερε ένα i cade, ξέρετε, αυτή την καμπίνα για ipad. Και τώρα φτάνω 3 - 4 πίστα!!!!!!

Επίσης τι πατάτα είναι το Super pacman. Δηλαδή όση λεπτότητα χρησιμοποίησαν στο pacman τόση χοντροκοπιά στο super. Τι γνώμη έχετε για αυτό το παιχνίδι?
 
καταρχην φιλε maxouli καλη τυχη,καλη διασκεδαση και κυριως καλη υπομονη με το pacman.Ωσο για το super pacman το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι το δευτερο παιχνιδι που κυκλοφορησε η namco και επισημα γιατι το ms pacman οπως εγραψα και παραπανω δεν ειχε την υπογραφη της αλλα το κυκλοφορησε μονη της η midway.To super pacman κυκλοφορησε σας αλαγη ηθελε η namco να δωσει μια νεα φρεσκαδα αλλα πραγματικα δεν τα καταφερε και απογοητευσε πολυ κοσμο.Στο παιχνιδι περνεις διαφορα κλειδια που ειναι μεσα στην πιστα ωστε να σε ανοιγουν της πορτες.Και εδω εχουμε τα energizers που τρωμε τα φαντασματα και μπορουμε να μπουμε και στο σπιτι τους μεσα και να τα φαμε.Επισης υπαρχουν 2 super energizers που μεταμορφωνουν τον pacman σε super pacman γεινεται μεγαλητερος δηλαδη και παει πιο γρηγορα.Προσωπικα το παιχνιδι δεν με τρελανε απο την πρωτη κιολας φορα που το επαιξα αλλα μπορω να πω οτι το παiζω συχνα σαν μια αλαγη και ξεκουραση για το μυαλο γιατι ειναι πανευκολο για μενα.Το καλο επισης ειναι οτι και καποιος που δεν εχει ιδεα απο το πρωτο pacman μπορει να το παιξει γιατι δεν εχει καμια σχεση μαυτο ειναι εντελως διαφορετικα παιχνιδια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
mike είπε:
Αρα να κανουμε κανα διαγωνισμο classic arcade να γουσταρουμε.Προτινω pacman, space invaders, tetris, cabal και το αγαπημενο μου PANG!!!

Wally είπε:
Και να εχουμε το Βασιλη ....... 


Τωρα που ανοιγει ο καιρος...θα ηταν καλη φαση να μαζευτουμε να κανουμε κανα διαγωνισμο. Καμπινα θα βρουμε.
 


Για να ειναι διαγωνισμος κι οχι σεμιναριο , μια κι ο διαγωνισμος προυποθετει και καποιο ανταγωνισμο ,αυτος μπορει να επιτευχθει μονο αν εχει τα χερια του δεμμενα πισω απο την πλατη με τα οποια θα παιζει ,κι ενω θα βλεπει τα τεκταινομενα στην οθονη του arcade μεσω καθρεπτη .


 


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nemo είπε:
 


Ο Διαγωνισμος προυποθετει ανταγωνισμο κι αυτος μπορει να υπαρξει αν εχει τα χερια του δεμμενα πισω απο την πλατη με τα οποια θα παιζει ,κι ενω θα βλεπει τα τεκταινομενα στην οθονη του arcade μεσω καθρεφτη ...
Χαχαχαχαχαχαχαχα καλο :D :D:D:D
 
Wally είπε:
PacMan hiding spot...δεν το ηξερα!


[video=youtube;aFGoiQAzG-I]

:sealed: :sealed: :sealed: :sealed: Ντροπη και αισχος που δεν το ηξερες αυτο.Λογικο ειναι ομως γιατι το pacman ειναι παιχνιδι επιπεδου δεν ειναι Halo 4:p
Aυτο ομως το κρυφο σημειο για να ξερει οποιος το δοκιμασει στης πρωτες πιστες που τα φαντασματα πανε πιο αργα ειναι πιο ευκολο να γιννει.Οταν περασουμε πολλες πιστες ομως και ειδικα μετα την 20 ειναι πιο δυσκολο γιατι γενικοτερα για να πιασει αυτο πρεπει να εχουμε καποια αποσταση απο τα φαντασματα.Δεν γεινεται πχ να ειναι ελαχιστα πισω απο τον pacman η μιση στροφη πριν και να νομιζει καποιος οτι μπορει να κατσει εκει και να μην χασει.Γενικα αυτο ειναι κατι το πασιγνωστο στους παικτες pacman ειδικα σε οποιον το τερματιζει πχ γιατι για να γιννει αυτο χρειαζεται το λιγοτερο τρισιμηση ωρες και σαυτο το διαστημα ολο και καποια τουαλετα θα πας η θα πρεπει να ξεκουραστης για λιγα λεπτα.Οποτε καθεσαι εκει και ξεκουραζεσε η πας τουαλετα.Φυσικα δεν ειναι και τοσο ευκολο και να μπεις εκει και να βγεις απο κει για τους λογους που ανεφερα παραπανω αλλα και γιατι χαλαει ολη η στρατηγικη της πιστας και ειδικα αν ειναι καποιος στην 200 πιστα πχ και η κουραση αρχιζει να φαινεται ειναι πιο ευκολο να χασεις η να μην παρεις καποιο κλειδι.
 
No comment Billaros ειναι, τι αλλο να πουμε μπραβο metal κ αργησες λιγακι..
 
Εκπληκτική παρουσίαση από το ιερό τέρας του ρετρό gaming... respect στον δάσκαλο... :bow:
 
Πριν κάποια χρόνια είχα πετύχει ένα site με πολλές πληροφορίες σχετικά με pac-man, και εκεί είχα διαβάσει για το τρυκ αυτό.

Δυστυχώς όταν πήγα να το δοκιμάσω, δεν μου δούλεψε !! (ορκίζομαι ότι δεν με έβλεπαν τα φαντάσματα όταν πήγα και άραξα στην εν λόγω γωνία... αργότερα όμως πέρασαν κανονικά απο εκεί και πέσανε πάνω μου :D ).

Προφανώς κάτι είχα κάνει λάθος. Ισως το ξαναδοκιμάσω στο μέλλον (απο απλή περιέργεια, εννοείται !! Εγώ δεν έχω τα φόντα για πρωταθλητισμό στα arcades. :D ).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μπραβο για την παρουσιαση metalcandyman.. και μπραβο για την προσηλωση σου προς ολα τα arcades,και κυριως το ιερο τερας PACMAN!
 
Διαλεξτε μονο μεγεθος. ;)

zoom.jpg


Πηγη
 
Πίσω
Μπλουζα