Δεν βλέπω φωτογραφίες εδώ πια οπότε είπα να μοιραστώ αυτές απ'το δικό μου που βρήκα χθες.
Το εξώφυλλο
To οπισθόφυλλο
Η κεντρική σελίδα με τα διάφανα αυτοκόλλητα που ήταν και τα "σπάνια" της σειράς. Ειδικά αυτή η Barbie ήταν απίστευτο να τη βρεις. Για αρκετό καιρό ήμουν η μόνη στην τάξη μου που την είχε και δεν θυμάμαι και αν την είχε γενικά και κανένα άλλο κοριτσάκι. Ας είναι καλά ο μπαμπάς μου που αποφάσισε να μου κάνει έκπληξη και μου πήρε 10 φακελάκια ένα απόγευμα .
Βάζω εδώ και μερικές εικόνες από το υπόλοιπο άλπουμ που μπορεί να φαίνονται αρκετές αλλά είναι μέσα στα πλαίσια του επιτρεπτού ορίου (10% αν θυμάμαι καλά) για όποιον ανησυχεί για το copyright!
Ποια ήταν η αγαπημένη σας; Εμένα η Ντάνα, η μελαχρινή. Τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ εκτός απ'τη Μπάρμπη και τον Κεν είναι η Ντίντι (η μαύρη), η Ντίβα (κοκκινομάλλα) και ο Ντέρεκ (καστανός).
αχ!! αυτή η barbie ήταν και είναι η αγαπημένη μου1!! δυστυχώς δεν είχα το άλμπουμ..ευτυχως που υπάρχετε και σεις και ανεβάζετε καμιά φωτογραφία και χαίρομαι!! τουλάχιστον έχω ακόμα την κούκλα του ντέρεκ για παρηγοριά...
Επειδή ήταν σε photobucket και imageshack. Εξού και ο λόγος που λέμε να κάνετε άλμπουμ ή να τις βάζετε έστω συνημμένες.
QueenofHearts είπε:
Βάζω εδώ και μερικές εικόνες από το υπόλοιπο άλπουμ που μπορεί να φαίνονται αρκετές αλλά είναι μέσα στα πλαίσια του επιτρεπτού ορίου (10% αν θυμάμαι καλά) για όποιον ανησυχεί για το copyright!
5-6 σελίδες από το εσωτερικό είναι αρκετές Στην ελληνική τουλάχιστον νομοθεσία δεν αναφέρει πουθενά ποσοστό. Ένα μικρό απόσπασμα λεει μόνο (παρ 4.2 Άρθρο 19)
Betty Boop η φιλη μας η Barbie κυκλοφορησε πρωτη φορα σε αλμπουμ της PANINI το 1983 κι απο τοτε μεχρι σημερα εχει εκδοθει αλμπουμ με την δεσποινιδα Μπάρμπι τουλαχιστον αλλες 18 φορες!!
Betty Boop η φιλη μας η Barbie κυκλοφορησε πρωτη φορα σε αλμπουμ της PANINI το 1983 κι απο τοτε μεχρι σημερα εχει εκδοθει αλμπουμ με την δεσποινιδα Μπάρμπι τουλαχιστον αλλες 18 φορες!!