Τρεις δισκετούλες είναι αρκετές για να ξαναζωντανέψουν αναμνήσεις περασμένων ετών.....LIBAVIUS είπε:Σ'ευχαριστώ manos426f για τις πολύτιμες πληροφορίες.Νομίζω ότι κατάφερα να εμφανίσω τις εικόνες . Προσέχτε το επίκαιρο παιχνίδι της δισκέτας του τεύχους 49. Ήθελα νά'ξερα όταν εμείς φτιάχναμε παιχνίδι με τον μεγάλο στρατηλάτη οι σκοπιανοί είχαν δει υπολογιστή;Επίσης πληροφοριακά σας ενημερώνω πως έχω έναν υπολογιστή με drive 5.25 το οποίο δουλεύει μια χαρά!!
Και σαν νοσταλγός που και που βάζω καμιά εύκαμπτη δισκέτα και φορτώνω προγράμματα εποχής ... Αξέχαστες εποχές πράγματι !!!
Εννοείται !Maddog είπε:Άμα την τσακίσεις λίγο, δεν μπαίνει;
Πολυ καλα νεα, αν και ενα ψηφιακο αντιγραφο μεσω καποιου καλου προγραμματος, πχ του WinImage, και επαληθευση των δεδομενων απο δυο-τρια ατομα τις ιδιας δισκετας, θα ηταν ακομα καλυτερο. Δυστηχως οι δισκετες εχουν την ταση να "ψοφανε" απροειδοποιητα, και ο χρονος κυλα..Wally είπε:O Νεστωρ της κοινοτητας, ο φιλτατος Nemo, μου υπενθυμισε για αλλη μια φορα οτι τα περιεχομενα ολων των δισκετων του PC Master, ειχαν κυκλοφορησει σε CD που περιειχετο στο τευχος του PC Master Νοεμβριου 1997.
πςς φοβερα. καλο θα ηταν παντως να αφησουν να ανεβουν ολα τα συνοδευτικα μεχρι το 150 ωστε να γινει ενα πληρες αρχειο.Wally είπε:O Νεστωρ της κοινοτητας, ο φιλτατος Nemo, μου υπενθυμισε για αλλη μια φορα οτι τα περιεχομενα ολων των δισκετων του PC Master, ειχαν κυκλοφορησει σε CD που περιειχετο στο τευχος του PC Master Νοεμβριου 1997.
To CD ειναι στη κατοχη μελων της κοινοτητας αρα για να ανεβει πρεπει να μιλησουμε πρωτα με Compupress να δουμε αν μας το επιτρεπει. Απο Σεπτεμβρη...
Ολες οι δισκετες που εχουν δωθει υπαρχουν >>>> εδω ως πακετο .darkpower είπε:ψαχνω την δισκετα Νο 39...
περιεχει ενα προγραμμα δικο μου,το HOURS ...
αν καποιος την εχει θα το ηθελα,για συναισθηματικους λογους
και φυσικα ψαχνω και το τευχος...
Παρακαλωdarkpower είπε:Tα βρηκα !!
Thanks !!!
Μπορουμε να ελπιζουμε σε καμια φωτο απο τις σελιδες με τα περιεχομενα των περιοδικων ,οταν θα ειναι εφικτο/υπαρχει χρονος ????darkpower είπε:ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΟΡΩΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ...ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ?
...
(KAΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤHN ΥΛΗ ΤΟΥΣ...)