Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.439
Εδώ και καιρό μαζεύω περιοδικά για computers και videogames σε ψηφιακή μορφή και έχω πρόβλημα με τα PDF αρχεία. Το text είναι πάντα "σπασμένο" και διαβάζεται με δυσκολία ακόμα και όταν κάνω zoom (φανταστείτε text με "σκαλοπατάκια", κενα, distortion, κλπ). Με τα αρχεία CBR στο CDisplay δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ακόμα και από μακριά το text είναι πεντακάθαρο (γι αυτό και πάντα ψάχνω για τέτοια αρχεία και αποφεύγω τα PDF, αλλά δεν είναι εύκολο όταν όλοι τα κάνουν PDF). Στο adobe reader ενεργοποίησα όσες επιλογές μιλάνε για εξομάλυνση text αλλά δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά (έχω το adobe reader 6).
Ψάχνω λοιπόν για κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα PDF σε CBR ή jpeg απλά και γρήγορα (έχω εκατοντάδες PDF για να τα κάνω σελίδα-σελίδα manually), ώστε να τα διαβάζω στο CDisplay. Η αν δεν γίνεται αυτό, έστω κάποιο PDF reader που να εξομαλύνει το text ώστε να διαβάζεται χωρίς να σου σπάει τα νεύρα. Έχω ένα σωρό καινούρια αρχεία και δεν τα διαβάζω μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο
Ψάχνω λοιπόν για κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα PDF σε CBR ή jpeg απλά και γρήγορα (έχω εκατοντάδες PDF για να τα κάνω σελίδα-σελίδα manually), ώστε να τα διαβάζω στο CDisplay. Η αν δεν γίνεται αυτό, έστω κάποιο PDF reader που να εξομαλύνει το text ώστε να διαβάζεται χωρίς να σου σπάει τα νεύρα. Έχω ένα σωρό καινούρια αρχεία και δεν τα διαβάζω μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: