DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.305
Επιτέλους... Λίγη συζήτηση!Shinobi είπε:Δώρα-ωραίο άρθρο και με καλό χιούμορ, διαβάζεται ευχάριστα. Πιάνει όμως πάνω απο 10 σελίδες!!Outlaw-ένα απλό παιχνιδάκι για 2600, νοσταλγικό, 2 σελίδες όμως είναι πολλές (Special review? )
Διαμαντάκια- Αρκετά καλό, θα έπρεπε να είναι μικρότερες οι παρουσιάσεις, και περισσότερα τα παιχνίδια νομίζω, καλό χιούμορ.Το PSX κάπου δε κολάει μαζί με Atari XL.
Blood Money-κλασικό, απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια, μεγάλο άρθρο ξανά, και θα έπρεπε να αναφερθείς και στις άλλες εκδόσεις. Παρ'όλα αυτά καλό.
Prisoner of Ice-καλό δε το ήξερα φαίνεται ενδιαφέρον.
Privateer 2-ενδιαφέρον, άλλο ένα πολύ μεγάλο άρθρο, αλλά το δικαιολογεί το βάθος του παιχνιδιού.
Renegade-ωραία "σφήνα", απλό γράψιμο, ο cpc στα καλύτερα του νομίζω (και gryzor)
Renegade 64-δε μου αρέσει σαν παιχνίδι, καλή η προσπάθεια σου πάντως.
Apocalypse-πραγματικά πολύ καλό, νομίζω το highlight του περιοδικου μαζί με τη τελευταία σελίδα με το rainbow islands.
θα επανέλθω με περισσότερα
Shinobi, απ'ότι βλέπω δε σου αρέσουν τα μακροσκελή άρθρα!
Ειδικά για τα "διαμαντάκια", πιστεύω οτι είναι τόσο μεγάλα όσο χρειαζόταν το άρθρο. Εξάλλου, δε θα μου άρεσε να αναφέρω απλώς γραφικά - ήχο και να προτείνω ξερά έναν τίτλο...
Σίγουρα θα μπορούσαν να μπουν περισσότερα παιχνίδια. Απλά, κάπου μέσα στο άρθρο, αφήνω ένα παραθυράκι, για να επανέλθω με περισσότερα παιχνίδια...
Με ευχαρίστησε πολύ που ξεχώρισες το Apocalypse αλλά και το Gamecomic...
Πάντως για μένα, highlight του τεύχους, είναι σίγουρα ο οδηγός δώρων!
Βασικά δεν ήταν καν παρουσίαση... Μια απλή αναφορά σε preview, αν θυμάμαι καλά...Shinobi είπε:το Zybex είχε παρουσιαστεί και στο Pixel αν δε κάνω λάθος για C64, που είναι φυσικά πολύ ανώτερο σε γραφικά και ήχο απο Atari. Ας του ρίξουν μια ματιά οι... Αμστραντάδες σε κάποιο C64 emulator, αξίζει το κόπο.
Πράγματι... Καραμπινάτες διαφορές ήταν ίσως τα αστεράκια και λίγα εξτρά χρώματα...billy είπε:To έχουμε ήδη παίξει. Δεν θα έλεγα ότι είναι και τρομακτικές οι διαφορές στις δύο αυτές εκδόσεις (Atari - C64).
Στο Pixel δεν είχε παρουσιαστεί για C64, αλλά για Spectrum.