Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.167

Παει πολυς καιρος απο την τελευταια φορα που ανοιξα θεμα για της πολυαγαπημενες μου cult και b ταινιες τρομου και μιας και τον τελευταιο καιρο εκατσα περσσοτερες ωρες στο σπιτι οποτε ειχα και πιο πολυ χρονο διαθεσιμο ξεθαψα και ειδα πολυ πραμα απο το αρχειο μου.Οποτε μιας που ειδα για χιλιοστη φορα χθες το Pieces η καλητερα Mil gritos tiene la noche ας πουμε δυο λογακια γιαυτο το κορυφαιο διαμαντι.Ουτε θυμαμαι αν εχω γραψει ξανα γιαυτο η καποιος αλλος αν το εχει κανει αλλα αφου η αναζητηση δεν εβγαλε τιποτα ανοιγω το θεμα και κλαιν μαιν.
Η ιστορια απλη και κατανοητη.Βρισκομαστε στο 1942 και ο δεκαχρονος timmy φτιαχνει το αγαπημενο του puzzle με την φωτογραφια μια γυμνης γυναικας (ρε μπας και δεν τον ελεγαν timmy αλλα metalcandyman χαχαχαχαχαχα

Οποιος θελει οσκαρικες ερμηνειες,hd εικονα,απιστευτα ειδικα εφε και γενικοτερα μια ταινια υψηλου budget με φοβερη ιστορια και κουλτουρα να φυγουμε ας ψαξει αλλου γιατι το Pieces δεν ειναι γιαυτον.Στην ταινιαρα αυτη σε αυτο το διαμαντι των 80s εχουμε low budget καταστασεις,εχουμε ερμηνειες της πλακας,εχουμε gore διαμελισμους και αιμα με το κιλο οπως και πολυ γυμνο γιατι slasher χωρις γυμνο δεν γινετε,εχουμε μυστηριο,εχουμε καρατιστα καθηγητη τυφλα να χει ο bruce lee και γενικοτερα εχουμε μια παρανοικη και αρρωστη ατμοσφαιρα ολα τα λεφτα που μονο μια σπλατερια της δεκαετιας του 80 που σεβεται τον εαυτο της μπορει να δωσει στον θεατη.Φυσικα εχουμε και ολα τα λεφτα φιναλε που αν και για πολλους δεν θα βγαλει και το πιο καθαρο νοημα τουλαχιστον αποζημιωνει τον θεατη με το αιματοκυλισμα του γιατι οπως πολυ σωστα λεει ο εκφωνητης του trailer ''Pieces it's exactly what you thing it is'' και ''You don't have to go to texas for chainsaw massacre''. Φανατικοι των slahers της χρυσης και ανεπαναληπτης δεκατιας του 80 αυτη η ταινιαρα ειναι για σας ολοι οι υπολοιποι ψαξτε αλλου.