[Pinball ] CENTAUR Pinball (1981)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Fred Madison
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Mπορει τωρα να μην υπαρχουν πολλα εδω που μενω και διαθεσιμα για να παιζω να ειναι μονο τα Indiana jones και Baywatch αλλα παλαιοτερα ενας φιλος μου που τωρα ζει στο εξωτερικο δηλαδη ο πατερας του ειχε μπιλιαρδαδικο και ειχε τρελα με τα φλιπερακια καθε 15 μερες εφερνε και αλλο και εχω παιξει με παρα πολλα.Αν θελετε ενα top ten για poll να και καποια απο ωσα εχω παιξει και τα θεωρω κορυφαια.

1.Twilight zone

2.Medieval madness

3.The adams family

4.Theatre of magic

5.Creature from the black lagoon

6.Attack from mars

7.Centaur(του συνονοματου :D )

8.Lord of the rings

και 9,10 τα indiana jones και star trek the next generation που ειπε και η μαριανα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βασίλη Θεός! :)

@Fred: Νομίζω ότι η τιμή του θρεντ - poll ανήκει σ' εσένα! Άντε, άνοιξέ του να ψηφίσουμε! :D

Ένα πολύ καλός φίλος που γιορτάζει σήμερα,

έχει πάθει πλάκα με το Centaur. Να του βρώ δεύτερο κομμάτι δύσκολο.

Σκέφτηκα όμως για τη γιορτή του να του φτιάξω ένα.

Πλάκα δεν έχει;

02.jpg

01.jpg

Fred Madison είπε:
Ένα πολύ καλός φίλος που γιορτάζει σήμερα,έχει πάθει πλάκα με το Centaur. Να του βρώ δεύτερο κομμάτι δύσκολο.

Σκέφτηκα όμως για τη γιορτή του να του φτιάξω ένα.

Πλάκα δεν έχει;

Προβολή συνημμένου 50784Προβολή συνημμένου 50785

Κατά πρώτον, να τον χαίρεσαι!

Κατά δεύτερον: ΖΗΛΕΥΩ!!!!! :precry:

Πώς το έκανες βρε τσάκαλε! Κι εγώ θέλω! :(

@Stan: αν κρίνω από την κόλλα, ναι! :)

Stanfromgreece, ναι μινιατούρα είναι. 17 εκ μήκος, 8 πλάτος και 17 ύψος.

D@aredevil, ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Ε, κόλλα, χαρτόνια, χαρτιά, πλαστική ζελατίνα (για τα κομμάτια του υποτιθέμενου τζαμιού), κοπύδι κλπ...

Δεν είναι και τίποτα το τραγικά δύσκολο. Κάνα τρίωρο δουλειά είναι.

Εμ, είδες αν "το έχεις" μέσα σου!

Πρόσεξε να δεις πού κωλύομαι:

α) Το χαρτόνι είναι σκληρό - πώς πέτυχες τις γωνίες? Αν χρησιμοποίησες χαρτί, δε σου βγήκε "εύθραυστη" η κατασκευή?

β) Το εικαστικό είναι εκτύπωση σε σμίκρυνση ή ζωγραφιστό?

Γενικά, μπορεί να σου φαίνεται απλό, αλλά πίστεψέ με - δεν είναι έτσι! :)

Πολύ όμορφο είναι Fred.

@ D@redevil: για τις γωνίες του χαρτονιού μπορείς να τις χαράξεις ελαφρώς με το νυστέρι και να κάνεις τις γωνίες ;)

Kambia, ευχαριστώ πολύ. :)

D@redevil, τα χαρτόνια που χρησιμοποιώ είναι σκληρά, 2 χιλιοστά πάχος. Γενικά δεν λυγίζω τίποτα. Κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό και κολλάει

με το διπλανό του. Απλά θέλει σωστό μέτρημα. Τα σχέδια αν και αρχικά είχα κατά νου να τα κάνω από την αρχή όλα στο χέρι,

δεν θα προλάβαινα να είμαι έτοιμος έγκαιρα και έτσι έβγαλα φωτογραφίες από το κανονικό φλίπερ, τις εκτύπωσα και τις κόλλησα πάνω στα χαρτόνια

αφού είχα αποφασίσει σε τι κλίμακα θέλω να έχω την μινιατούρα. Μετά μπήκε από πάνω και λίγο χρώμα με το πινέλο ειδικά στα μεταλλικά σημεία

γιατί η εκτύπωση φαινόταν απλά γκρί, ενώ με το ασημί ακρυλικό χρώμα πραγματικά έχει την αίσθηση που πρέπει. Από τις φωτογραφίες αυτό

δεν είναι ορατό.

Fred Madison είπε:
[...]

D@redevil, τα χαρτόνια που χρησιμοποιώ είναι σκληρά, 2 χιλιοστά πάχος. Γενικά δεν λυγίζω τίποτα. Κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό και κολλάει

με το διπλανό του. Απλά θέλει σωστό μέτρημα.

[...]
Εκ των πραγμάτων δε λυγίζεις! :) Άμα με λες για 2 χιλιοστά πάχος και σε τέτοια κλίμακα, μόνο με κοπίδι / νυστέρι μπορείς να πετύχεις σωστές γωνίες! :)

Λίγο αυτό που λες ότι το "κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό και κολλάει με το διπλανό του" - εννοείς με κόλλα? Με ταινία? Με ειδικές σχισμές?

Με "μπρίζωσες" τώρα! :)

Kambia είπε:
Πολύ όμορφο είναι Fred.
@ D@redevil: για τις γωνίες του χαρτονιού μπορείς να τις χαράξεις ελαφρώς με το νυστέρι και να κάνεις τις γωνίες ;)
Έλεος εσύ με τα νυστέρια! Χάρε! Ε, χάρε! :D

Mπραβο Fred!Απιστευτη δουλεια!

Πραγματικα απιστευτο.Respect συνονοματε :bow2:

Τέλειο φίλε! Μπράβο!

"Μοντελιστής" είμαι και εγώ (κυρίως πλοία Β'ΠΠ μου αρέσει να φτιάχνω)... αλλά τη δουλειά που έχεις κάνει την παραδέχομαι!

Άριστος!

D@redevil είπε:
Εκ των πραγμάτων δε λυγίζεις! :) Άμα με λες για 2 χιλιοστά πάχος και σε τέτοια κλίμακα, μόνο με κοπίδι / νυστέρι μπορείς να πετύχεις σωστές γωνίες! :) Λίγο αυτό που λες ότι το "κάθε κομμάτι είναι ξεχωριστό και κολλάει με το διπλανό του" - εννοείς με κόλλα? Με ταινία? Με ειδικές σχισμές?

Με "μπρίζωσες" τώρα! :)

Καλημέρα ! Εννοώ πως το καθένα κολλάει με το διπλανό του. Με απλή UHU Hart. Όχι ταινίες, ούτε και σχισμές. :)

Fred Madison είπε:
Καλημέρα ! Εννοώ πως το καθένα κολλάει με το διπλανό του. Με απλή UHU Hart. Όχι ταινίες, ούτε και σχισμές. :)
Ευχαριστώ για την απάντηση! Μ' έχεις βάλει σε τρελές σκέψεις, ξέρεις! :D

(κοίτα που στα γεράματα, θ' αρχίσω χαρτοκοπτική! :zip: )

angel_grig είπε:
Mπραβο Fred!Απιστευτη δουλεια!
Ευχαριστώ angel_grig

Nemo είπε:
Aπίστευτο :sealed: ('Η το χεις ή δεν το χεις τελικα) ...
Είναι να έχεις το παιχνίδι μέσα σου περισσότερο... Σαν παιχνίδι τα βλέπω όλα αυτά.

metalcandyman είπε:
Πραγματικα απιστευτο.Respect συνονοματε :bow2:
Ευχαριστώ. Αϊντε να δω πότε θα ξεκινήσω καμπίνα σε φυσικό μέγεθος ρέπλικα Pac Man... αν και ξέρω πως εκεί θέλω το ορίτζιναλ και όχι μια απλή αναπαραγωγή. :(

Stanfromgreece είπε:
Τέλειο φίλε! Μπράβο!"Μοντελιστής" είμαι και εγώ (κυρίως πλοία Β'ΠΠ μου αρέσει να φτιάχνω)... αλλά τη δουλειά που έχεις κάνει την παραδέχομαι!

Άριστος!
Ευχαριστώ πολύ Stan. Ο αδελφός μου έχει ασχοληθεί εκτενώς με μοντελισμό. Εγώ καμία σχέση... Απλά ότι μου κατέβει στο μυαλό, ξεκινάω να το φτιάξω. :)

D@redevil είπε:
Ευχαριστώ για την απάντηση! Μ' έχεις βάλει σε τρελές σκέψεις, ξέρεις! :D
(κοίτα που στα γεράματα, θ' αρχίσω χαρτοκοπτική! :zip: )
Έλα τώρα γεράματα και χαζομάρες... :) Άντε άντε καλή αρχή.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ntsmrtz είπε:
Εγώ προτείνω η εαρινή συνάντηση του Μαίου να γίνει στο Playroom του φίλου Fred :D Θα έχει τεράστια επιτυχία και συμμετοχή!

Εξαγριώθηκα τώρα λέμε... :headbang:
Όποιος θέλει να περάσει πολύ ευχαρίστως...

Όσο για εαρινή συνάντηση... έχω και κήπο...

Κοπιάστε κοπιάστε...

Εγώ θα ερθω παρέα με το ΣΔΟΕ :D :D:D

Νομιζα ότι η φωτό με την ΟΥΧΟΥ και το φλιπερακι ειναι φωτοσοπιά. Διαβαζοντας διαπίστωσα ότι ειναι μινιατούρα! :thumb:

Πίσω
Μπλουζα