[Pinball ] CENTAUR Pinball (1981)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Fred Madison
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Rygar είπε:
Εγώ θα ερθω παρέα με το ΣΔΟΕ :D :D:D
Νομιζα ότι η φωτό με την ΟΥΧΟΥ και το φλιπερακι ειναι φωτοσοπιά. Διαβαζοντας διαπίστωσα ότι ειναι μινιατούρα! :thumb:
Ε όχι και φωτοσοπιά ρε συ Rygar... Μη μας τη λες έτσι χοντρά ! :)

Οχι δεν το είπα καλα. Νόμισα ότι θα έφτιαχνες κανονικό φλιπεράκι για το φιλο σου και ότι η φωτό ηταν φωτοσοπιά. Δηλαδή είχες βαλει μια ούχου και το φλιπεράκι που εφτιαξες σε σμίκρυνση. Οχι ότι αυτό που έφτιαξες ότι θα ηταν φωτοσοπιά ρε συ! :D :D

Εγώ πάντως που το είδα (και είναι κουκλί) μεγάλο μου φάνηκε! :o :)

Rygar είπε:
Οχι δεν το είπα καλα. Νόμισα ότι θα έφτιαχνες κανονικό φλιπεράκι για το φιλο σου και ότι η φωτό ηταν φωτοσοπιά. Δηλαδή είχες βαλει μια ούχου και το φλιπεράκι που εφτιαξες σε σμίκρυνση. Οχι ότι αυτό που έφτιαξες ότι θα ηταν φωτοσοπιά ρε συ! :D :D
Ναι ρε συ Rygar. Και γω το είπα με σκοπό να σε πειράξω :)

geok είπε:
Εγώ πάντως που το είδα (και είναι κουκλί) μεγάλο μου φάνηκε! :o :)
Ευχαριστώ geok. Κουκλί είναι το μεγάλο που έχω. Αυτό είναι κουκλάκι. Σύντομα θα βγάλω καμιά φωτό το μικρό δίπλα στο μεγάλο έτσι για την πλάκα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επεσα επανω στο thread....

Fred, το Centaur παιζει να ειναι το πιο ομορφο φλιπερακι...

Wally, νομίζω σε πρόσφατή δημοσίευσή σου έγραφες για τη ψηφιακή μεταφορά του Centaur σε Future Pinball?

Η πρώτη μου επαφή με το συγκεκριμένο τραπέζι ήταν από το VP. Με την πρώτη μου επαφή με μάγεψαν τα σχέδια και ο ήχος του.

Για καλή μου τύχη έπεσε στα χέρια μου και αποκτήθηκε πάραυτα. Να πω για άλλη μια φορά πως δεν έχει σχέση ο καλύτερος "εξομοιωτής"

με το πραγματικό (οποιοδήποτε) τραπέζι. Αν μη τι άλλο τουλάχιστον είναι όμως ένας τρόπος να έχεις μια επαφή με κάποια τραπέζια.

Είναι ένα πραγματικό κόσμημα εικαστικού σχεδιασμού, "σκοτεινού" gameplay και τα ηχητικά του είναι τελείως αλλού αν αναλογιστούμε την εποχή που βγήκε .

Πρέπει κάποια στιγμή να γίνει η βραδιά για τους pinball enthousiasts.

Πίσω
Μπλουζα