Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Φίλε Spyros, είσαι και εσύ μέγας πειρατο-fan βλέπω !!spyros_s είπε:Το κλασσικό pirates το είχα λιώσει τόσο στον 6128 όσο και στην αμίγκα! ¨Ήταν το πρώτο παιχνίδι στην καριέρα μου ως gamer που για χάρη του πήγα ξενύχτης στο λύκειο! Είχα φωτοτυπήσει και πλαστικοποιήσει τον χάρτη από το αυθεντικό παιχνίδι για να είμαι αποδοτικότερος στο παιχνίδι! Φυσικά το είχα φτάσει σε τέλεια αποτελέσματα ειδικά στον cpc που είχα τα μέγιστα αξιώματα σε όλες της χώρες έχοντας σώσει όλα τα μέλη της οικογένειας του πειρατή ήρωα! Τώρα μετά από μια δύο ώρες οποιουδήποτε παιχνιδιού βαριέμαι και το παρατάω!
Για το sid meiers pirates άκουσα (η διάβασα καλύτερα) για πρώτη φορά απο ένα review στο pc master του γρηγόρη μωυσιδη. Στο κείμενο του μιλούσε σχεδόν με εκστασιακά λόγια γι αυτό. Χαρακτηριστικά θυμάμαι, στα "αρνητικά" έγραφε το εξής: "μετά απο τάδε χρόνια-δεν θυμαμαι ποσα ελεγε-ίσως αρχίσει να γίνεται βαρετό". Έτσι και εγώ έσπευσα να το παίξω. ΟΚ καλό παιχνιδάκι, ευχάριστο αλλά μέχρι εκεί. Νομίζω πως υπερέβαλλε σε μεγάλο βαθμό. Αλλά..ήταν καλό παιχνίδι.bspus είπε:Εχεις υποψη σου το remake που κυκλοφορησε πριν μερικα χρονια? Εχει κρατησει το χαρακτηρα του κλασικου με καποιες ελαχιστες (αλλα καλες) προσθηκες και ανανεωμενα (αλλα χωρις υπερβολες) γραφικα
Φίλε μου σωστά υπέθεσες. Δεν έχω παίξει κάποιο απο τα παλαιοτερα καθότι μεγάλωσα με SEGA, NINTENDO και τα συναφή. PC/AMIGA/ETC τότε ήταν κάτι που μόνο σε φωτογραφίες σε περιοδικά έβλεπα.. #)bspus είπε:Δημητρη, να υποθεσω οτι δεν ειχες παιξει καποιο απο τα παλαιοτερα?
Σε αυτην την περιπτωση λογικο μου φαινεται να μην σε ενθουσιασε. Οχι γιατι δεν ηταν αριστο remake αλλα γιατι το παιχνιδι ειναι πραγματικα αλλης εποχης. Ηταν πρωτοποριακο οταν κυκλοφορησε και το remake ουσιαστικα απευθυνεται στους fans του αυθεντικου που θα το δουν με αλλα (νοσταλγικα) ματια