PIXEL - Η συλλογή μου...

DINO

Expert
Joined
3 Αύγ 2007
Μηνύματα
8.328
Αντιδράσεις
1.168
Για το περιοδικό-φαινόμενο, τα'χουμε ξαναπεί αρκετές φορές... Το λατρεύουμε και δε χορταίνουμε να το ξεφυλλίζουμε συχνά-πυκνά...

Η αλήθεια είναι ότι είχα αναρτήσει προ πολλών ετών τη συλλογή μου, αλλά επειδή σε εκείνο το θέμα, δεν υπάρχουν οι φωτογραφίες πια, καθώς επίσης είχαν ανεβεί και διάφορα άλλα περιοδικά, είπα να ανοίξω ξεχωριστό θέμα, για να είναι όλα όμορφα και τακτοποιημένα.

Επίσης η συλλογή μου εμπλουτίστηκε από τότε και με την ευκαιρία μιας καινούργιας παραλαβής τευχών, σας την παρουσιάζω ξανά:

pixels.JPG
pixels2.JPG

Και η χθεσινή μου παραλαβή, η οποία με γέμισε ενθουσιασμό:

pixels3.JPG

Pixelάκια ένα κι ένα! :happyjump:
 
Μια φορά και ένα καιρό τα είχα σχεδόν όλα μαζί με πολλά User. Τα είχα μέχρι την στιγμή που αποφάσισε ο θερμοσίφωνας να πει το ύστατο χαίρε από τον μάταιο τούτο κόσμο πλυμμηρίζοντας το πατάρι. Εγκεφαλικό κόντεψα να πάθω θυμάμαι.
 
αλλά επειδή σε εκείνο το θέμα, δεν υπάρχουν οι φωτογραφίες πια, καθώς επίσης είχαν ανεβεί και διάφορα άλλα περιοδικά, είπα να ανοίξω ξεχωριστό θέμα, για να είναι όλα όμορφα και τακτοποιημένα.

Είσαι ψωνάρα και επιδεικσίας.

Εγώ δεν ξέρω που τα έχω και το κακό είναι ούτε η μάνα μου ξέρει... :nervous:
 
Είσαι ψωνάρα και επιδεικσίας.

Εγώ δεν ξέρω που τα έχω και το κακό είναι ούτε η μάνα μου ξέρει... :nervous:

Έχω πει να απλώσω και τα User και κάτι άπλυτα που έχω και όλα τα άλλα, όμως δεν έχω αξιωθεί ακόμα...
Και εγώ ξέρω που τα έχω, ξέρει και η γυναίκα μου (αυτό μάλλον είναι κακό), αλλά και η δική μου μάνα δεν ξέρει...
 
Υπέροχη συλλογή DINO.

Πριν από λίγο καιρό πούλησα τα τεύχη 1,2 & 3 του PIXEL. Μου είχαν μείνει και τα έβαλα σε αγγελία. Πολύ πιθανόν ο αγοραστής τους να είναι και μέλος του forum.
 
Αμαν! Καρδιακό επεισόδιο με έπιασε!!! :eek:
Μην τα πετάς απότομα αυτά...
Εγώ που ήμουν;;; :mitsotakis:

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο! :)
 
Μπράβο σου Dino! Εγώ τα έχασα όλα στην μεγάλη εκκαθαριση που έγινε ερήμην μου κατά την στρατιωτική μου θητεία! Είχα καμιά 80αριά!!! :(
 
Ο @DINO εχει μια απίστευτη συλλογή απο ρετρό πράγματα (απο ρετρό περιοδικά μέχρι επιτραπέζια και σπάνια παιχνίδια έως home υπολογιστές και κονσόλες)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα