Aardvark είπε:Για αυτο σε βαραγανε μικρο.Ο Amstrad 6128+ oπως εχει αποδειχτει εδω μεσα απειρες φορες ηταν ο καλυτερος 8bitos υπολογιστης.
μα φυσικά και αποδείχτηκε ρε συ! πιο 8μπιτο μηχάνημα είχε τα "καρύδια" του CPC+ ? έγινε μια προσπάθεια και καλά με τον Sam Coupe (θυμάσαι, η εξέλιξη - και καλά - του ZX Spectrum) αλλά...τριχες. πόλυ ανώτερος όσον αφορά τις γραφικές δυνατότητες ο Amstrad! (π.χ. 16 colors στο background + 16 colors στα sprites, παλέτα 4096 colors, 16 hardware sprites on screen!!! κτλ ). Ρίξε μια ματιά στο www.dialtech.gr να δεις τι εννοω, αν δεν έχεις δει ήδη καποια παιχνίδια για τον Plus στο ιντερνετ.DINO είπε:
Κατά τα άλλα, δεν έχει αποδειχτεί τί-πο-τα!!!!!!!
Από την στιγμή που δεν είχε το Elite....Εγώ θα αρκεστώ στα παιχνίδια του Atari 800XL μου, και θα αφήσω τους άλλους να μαδιούνται!!!
Χαρ χαρ χαρ...DINO είπε:(...) αυτό ήταν "καρφί" για τον billy!!! Εγώ θα αρκεστώ στα παιχνίδια του Atari 800XL μου, και θα αφήσω τους άλλους να μαδιούνται!!!
Σωστός ο κύριος !!Captain Kal είπε:Από την στιγμή που δεν είχε το Elite....
Χαχαχαχαχα!!!!! Γειά σου ρε billy!!!billy είπε:Χαρ χαρ χαρ... Τουλάχιστον δέχτηκες να εξομοιώσεις amstrad - έστω και για ένα απόγευμα !!
Κάτι είναι κι αυτό. Εγώ δεν έχω χάσει τις ελπίδες μου πάντως. Πιστεύω πως εφόσον έκανες το πρώτο βήμα, με τον καιρό θα φύγεις απο τον στενό "Atari-only" κλοιό, και θα αρχίσεις να "ψάχνεις" και τα άλλα μηχανάκια.
Πιστεψέ με, κερδισμένος θα βγείς !!