Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Γειά σου Stan - πολύ χαίρομαι που διαβάζω πάλι posts και σχόλιά σου !!Stanfromgreece είπε:Αααχ...τί ωραίες εποχές!
Billάκο μου, πάντα άψογος στην "παρουσίασή" σου... με μία μικρή διορθωσούλα (αν και έχεις βάλει και ερωτηματικό και καλύφθηκες): Ο Αϊδίνης ήταν υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο User και όχι συντάκτης! Επίσης ήταν το άτομο που έγραφε τις "ατάκες" στην ράχη των τεύχων... Τρομερό χιούμορ... τότε τον "ζήλευα" και για την λευκή του Celica... (εγώ είχα ένα ταπεινό Uno )
Όσο μπορώ φίλε μου σας παρακολουθώbilly είπε:Γειά σου Stan - πολύ χαίρομαι που διαβάζω πάλι posts και σχόλιά σου !!![]()
Nαί, όντως, δεν θυμόμουν ακριβώς την "επίσημη" ιδιότητα του Αϊδίνη στο περιοδικό, γι' αυτό είχα προσθέσει εκείνο το ερωτηματικό !!![]()
Βασικά, το "συντάκτης" μου ήρθε να το βάλω επειδή κάποια στιγμή *νομίζω* πως είχε αναλάβει μία χιουμοριστική (ας πούμε) στήλη, που λεγόταν "χορεύοντας με τους λύκους τα bytes", ή κάπως έτσι.
Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουμε να μάθουμε τι έγινε τελικά με το "ελληνικό software house" που διαφήμιζε ο Aϊδίνης σε Pixel και Computer Show, καθώς και αν υπήρξε κάποιου είδους "ίντριγκα" !!![]()