Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τι είπες τώρα!billy είπε:[...]- Game reviews:
* Super Mario World: O γνωστός μας Mario επιστρέφει σε ένα παιχνίδι απο εκείνα που αποτέλεσαν σήμα-κατατεθέν του SNES. Οι κοσολάδες χρήστες σίγουρα θα το λατρέψουν.
[...]
Είχα καταφέρει να περάσω μόνο την 1η αποστολή. Το είχα αγοράσει από την Μ.Βρετανία (σε πολύ χαμηλή τιμή), και είναι η επιτομή του study simulation. Ερχόταν με μια πολύ μεγάλη αφίσα με το cockpit του Shuttle, και ήταν από τους λίγους sims, αν όχι ο μοναδικός, που κάθε διακόπτης στο cockpit ήταν λειτουργικός....Και όλα αυτά σε Amiga 500 1MB και 2 disk drives* Shuttle: Για το παιχνίδι αυτό ένας φίλος μου είχε κάποτε πει αστειευόμενος, πως "αν τελειώσεις όλες τις αποστολές, είσαι έτοιμος για να γίνεις πραγματικός αστροναύτης". Πράγματι, το Shuttle ως παιχνίδι εξομοίωσης διαστημικού λεωφορείου, είναι πολύ ρεαλιστικό και κατά συνέπεια δύσκολο, διότι θα χρειαστεί να μελετήσετε καλά το manual. Γενικά το παιχνίδι προτείνεται χωρίς δεύτερη σκέψη (...αλλά μόνο σε όσους αντέχουν !! Αν πιστεύετε πως ανήκετε στην αφρόκρεμα των hardcoreάδων των simulators και θέλετε να μεταβείτε σε ακόμα ανώτερο επίπεδο, "καείτε" ελεύθερα με το Shuttle !!).
Και το πρώτο και το δεύτερο ήταν καταπληκτικά. Και το λέει κάποιος που δεν πολυπαίζει adventure. billy ως συνήθως εξαιρετική περιγραφή. :thanx2:- Gateway: Eνα πολύ όμορφο και προσεγμένο adventure απο τη Legend, βασισμένο στο βραβευμένο βιβλίο Ε.Φ. του Frederik Pohl. Αξίζει και με το παραπάνω να ασχοληθείτε μαζί του. (σημειώστε πως ο Αντρέας, εντυπωσιασμένος απο τον τομέα του σεναρίου, τον βαθμολογεί με -σχεδόν- άριστα !!)
Οντως !! Φέρνω στο μυαλό μου αυτόν τον φίλο που έλεγα παραπάνω (ο οποίος είχε τελειώσει ορισμένες αποστολές, αλλά δεν θυμάμαι πόσες ή ποιές !!), που μου έδειχνε το κουτί με όλα τα "καλούδια". Απλά, ΔΕΟΣ !!Captain Kal είπε:Ερχόταν με μια πολύ μεγάλη αφίσα με το cockpit του Shuttle
Φοβερό, πράγματι !! Η πρώτη αίσθηση όταν κούνησα το mouse και άρχισε να σκρολλάρει η οθόνη (οπότε και είδα πόσο τεράστιο ήταν το κόκπιτ), ήταν ένα σφίξιμο στο στομάχι !!Captain Kal είπε:ήταν από τους λίγους sims, αν όχι ο μοναδικός, που κάθε διακόπτης στο cockpit ήταν λειτουργικός....Και όλα αυτά σε Amiga 500 1MB και 2 disk drives.
Πω πω, πραγματικά μου διαφεύγει τελείως αυτό...Captain Kal είπε:Και όμως υπήρχε κάποιος από το Pixel που είχε τελειώσει όλες τις αποστολές, και είχαν δημοσιεύσει και walkthrough.![]()
Τhank you !!Captain Kal είπε:billy ως συνήθως εξαιρετική περιγραφή.
Να υποθέσω ότι τα θεωρείς "ξαδερφάκια" λόγω του "fantasy" theme, ή επειδή είναι και τα δύο point & click ?Rakeesh είπε:Τα Kyrandia και Enchantia (το τελευταιο αναφερεται σε ενα preview του τευχους) παντα τα θεωρουσα ξαδελφακια. Κανενα δεν συμπαθησα ιδιαιτερως, ενω το Enchantia το θεωρω υπερεκτιμημενο
Αν το βρώ, μπορούμε να δοκιμάσουμε (τουλάχιστον στην Α1200).(μέχρι σήμερα δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ σε Amiga για να δω πόσο γρήγορο μπορεί να ήταν άν το έπαιζα στην 500άρα μου. Δεν θα ήταν πάντως και πολύ αργό υποθέτω, αφού τα vectors ήταν μεν filled, αλλά αρκετά "λιτά").