ambu_dare
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 59
Δεν μιλάω για την γνωστή μανία που μας έχει πιάσει όλους μας με το σκανάρισμα των παλιών και αγαπημένων περιοδικών Pixel. Απλά ο αγαπητός φίλος manos426f με τον οποίο συναντήθηκα σήμερα, μου εμπιστεύτηκε 8 μικρά τευχάκια Pixelmania. Αναρωτιέμαι εάν θα σας ενδιαφέρει το σκανάρισμα τους. Άσε εντάξει ξέρω, ήταν καθαρά ρητορική ερώτηση.
Έτσι για να αρχίσετε να ψήνεστε θα σας πω ποια είναι. Νούμερα δεν έχουν βέβαια οπότε θα τα αριθμήσω τυχαία όπως τα βλέπω μπροστά μου.
1. GOBLIINS 2 + GOBLINS 3
2. HOOK + INNOCENT UNTIL CAUGHT
3. STAR TREK 25th ANNIVERSARY
4. KING'S QUEST VI + MONKEY ISLAND II
5. NIPPON SAFES + LURE OF TEMPTRESS
6. INDIANA JONES AND THE FATE OF ATLANTIS + BENEATH A STEEL SKY
7. UNIVERSE + VALHALLA
8. CURSE OF ENCHANTIA + KGB
Επειδή τον τελευταίο καιρό έπηξα στην δουλειά, αδυνατούσα να σκανάρω τα μεγάλα Pixel. Τα οποία βεβαίως είναι και βαριά και μου κάθονται στο στομάχι οι 190 σελίδες τους. Λέω τώρα που δείχνει να χαλαρώνει (ελάχιστα) η πίεση, να ξεκινήσω με κάτι ανάλαφρο πριν ξαναβουτήξω στα βαθιά.
Το δημοσίευμα αυτό το γράφω αφενώς για ενημέρωση, αφετέρου εάν είναι κάποιο από τα παραπάνω που θα προτιμούσατε να κάνω πρώτο, απλά πείτε μου το να ξεκινήσω από αυτό.
Έτσι για να αρχίσετε να ψήνεστε θα σας πω ποια είναι. Νούμερα δεν έχουν βέβαια οπότε θα τα αριθμήσω τυχαία όπως τα βλέπω μπροστά μου.
1. GOBLIINS 2 + GOBLINS 3
2. HOOK + INNOCENT UNTIL CAUGHT
3. STAR TREK 25th ANNIVERSARY
4. KING'S QUEST VI + MONKEY ISLAND II
5. NIPPON SAFES + LURE OF TEMPTRESS
6. INDIANA JONES AND THE FATE OF ATLANTIS + BENEATH A STEEL SKY
7. UNIVERSE + VALHALLA
8. CURSE OF ENCHANTIA + KGB
Επειδή τον τελευταίο καιρό έπηξα στην δουλειά, αδυνατούσα να σκανάρω τα μεγάλα Pixel. Τα οποία βεβαίως είναι και βαριά και μου κάθονται στο στομάχι οι 190 σελίδες τους. Λέω τώρα που δείχνει να χαλαρώνει (ελάχιστα) η πίεση, να ξεκινήσω με κάτι ανάλαφρο πριν ξαναβουτήξω στα βαθιά.
Το δημοσίευμα αυτό το γράφω αφενώς για ενημέρωση, αφετέρου εάν είναι κάποιο από τα παραπάνω που θα προτιμούσατε να κάνω πρώτο, απλά πείτε μου το να ξεκινήσω από αυτό.