Εχω 4 τεύχη πριν το 1989(τεύχος 51)... Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου π.μ.iakovos είπε:οποιοδηποτε νουμερο πριν το 1989 μου κανει.
Η κοπέλα στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους από δεξιά , στη δεύτερη σειρά , ήταν αντικείμενο πολλών συζητήσεων ανάμεσα στις τάξεις των 14χρονων τότε ...AA+ είπε:Αυτά φύγαν από το γρήγορο πιστόλι που ακούει στο όνομα Ακμακας.
Maddog είπε:ορισμένοι διαβάζαμε και ξένα περιοδικά.
Maddog είπε:Κατά καιρούς τσίμπαγα και κανά άλλο αν μου γυάλιζε τίποτα στο εξώφυλλο.
γελαώ με το αβατάρ σου...έχεις 2 από τα μηχανήματα που πέρασαν από τα χέρια μου...αν μπορέσω να σας σκανάρω τα μπλε θα το κάνω...AA+ είπε:Φίλε spyros_s κάπως έτσι και όχι μόνο χάσαμε οι περισσότεροι "πολύτιμα" αντικείμενα. Υπάρχει και αντίστοιχο τόπικ με το "Ποιος στα πέταξε". Αν το διαβάσεις θα δείς ότι υπάρχουν πολλοί ομοιοπαθείς.
Στο θέμα μας τώρα, εύχομαι οι νέοι πατεράδες των περιοδικών να αγαπήσουν τα νέα τους παιδιά-πίξελ μέχρι τα βαθειά γεράματα μια και όπως και να το κάνουμε αυτά τα περιοδικά είχαν το στίγμα της εποχής των πρώτων ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Ελλάδα.
Καλες αναγνώσεις, ίσως και κανά σκανάρισμα?
και εσένα;teflon είπε:Αρε θερμοσίφωνο τι μου 'κανες .......