giannislarisa
Banned
- Αντιδράσεις
- 7
ΣΤΑΥΡΟ Θ*Ε*Ο*Σ !!!!! εκληκτικό στήσιμο και ερμήνεία.το χρυσό αγαλματάκι το έχεις στο τσεπάκι σου....γράψε και το ¨για ένα τρύπιο δολάριο¨.φοβερός όπως πάντα ...
συμφωνω και επαυξανω Σταυρο,οι εικονες "μιλουν" απο μονες τους!!!!!!!!!!!stayros είπε:Playmobil:Διεθνης Εκθεση Λουξεμβουργου 2012 ...Τα λογια ειναι περιττα...:shtup:
Πριν λιγες μερες πραγματοποιηθηκε.katerinak είπε:ποτε εγινε αυτη η εκθεση;
Σταυρο ποτε δεν ξερεις τι γινεταιstayros είπε:Πριν λιγες μερες πραγματοποιηθηκε. Μακαρι καποια στιγμη να καταφερουμε να κανουμε κατι αναλογο
κι εδω στην Ελλαδα.
Αλλα...χλωμο το κοβω για κατι τετοιο.:sad:
Θα με κάνεις να βγλαω και γω το δικό μου σχολείο της LYRA αλλά μου λείπουν οι χάρτεςstayros είπε:1η Σεπτεμβριου σημερα...Μπηκαμε και επισημα στον μηνα που ξανανοιγουν τα σχολεια.Καποια θα πανε για
πρωτη φορα σχολειο (μετα το νηπειο),καποια αλλα
θα συνεχισουν σε μεγαλυτερη ταξη,οπως και να εχει...
Καλη Σχολικη Χρονια σε ολα τα παιδακια!!!
Δεν την έχεις βάλει σε άλμπουμ. Διαφορετικά αν θες να τη βάλεις σε μεγάλο μέγεθος όπως έκανα εγώ παραπάνω θα πρέπει να την ανεβάσεις σε άλμπουμ και να βάλεις το url όπως κάνεις και στα υπόλοιπαstayros είπε::wait2: ...καποια "πατατα" κανω και μου βγαινουν ως συνημενα αρχεια οι φωτο...
Αν υπαρχει εξηγηση,παρακαλω διαφωτιστε με!
Μα εδω ειναι το παραδοξο βρε Ναταλι μου...Kambia είπε:Δεν την έχεις βάλει σε άλμπουμ. Διαφορετικά αν θες να τη βάλεις σε μεγάλο μέγεθος όπως έκανα εγώ παραπάνω θα πρέπει να την ανεβάσεις σε άλμπουμ και να βάλεις το url όπως κάνεις και στα υπόλοιπα
Να και η πηγη...D@redevil είπε:Επειδή όμως από την αναφορά που κάνεις, αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι δικές σου, αλλά τις βρήκες κάπου, σε παρακαλώ κάνε μια "Επεξεργασία Μηνύματος" στο ποστ σου και παρέθεσε την πηγή απ' όπου τις πήρες!