όνειρο ζω μη με ξυπνάτεεεεε!!!!!!! αγαπητέ η φωτογραφίες σου είναι γεμάτες υποσχέσεις για τη συνέχεια.καταπληκτική η συλλογή σου!!!minarvan είπε:Καλημέρα παιδιά είμαι καινούριος στο retromaniax αλλά τρελός και παλαβός με τα playmobil. Ορίστε ένα δείγμα από τη συλλογή μου.Προβολή συνημμένου 52809Προβολή συνημμένου 52810Προβολή συνημμένου 52811Προβολή συνημμένου 52812Προβολή συνημμένου 52813Προβολή συνημμένου 52814
Καλώς τον!minarvan είπε:Ορίστε ένα δείγμα από τη συλλογή μου.
Απλά φοβερό αν και έχει πολύ SystemX.... Μπράβο stayros που το ξετρύπωσες !stayros είπε:Αλλο ενα καταπληκτικο διοραμα απο την εκθεση που εγινε στην Γαλλια.
(ΠΗΓΗ:Tricornejock)
Και το βιντεακι του...
Eεεε...για να ειμαι δικαιος,το μισο μπραβο το εισπρατω μονο για τις φωτο.playmofan είπε:Απλά φοβερό αν και έχει πολύ SystemX.... Μπράβο stayros που το ξετρύπωσες !
Ρε φίλε thebest20...είσαι αυθεντία!!!thebest20 είπε:Τέλειο το διόραμα!Βλέπω έχεις και το μανάβικο!Από LYRA δεύτερης γενιάς σίγουρα είναι η κίτρινη κοπέλα και ο κόκκινος άντρας που κάθεται στο μπαλκόνι!
και όχι μία μόνο............thebest20 είπε:Την έχεις αγοράσει την ελληνική φιγούρα?