Playmobil: Διοράματα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stayros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
D@redevil είπε:
Πλάκα στην πλάκα, αρχίσατε να με κάνετε εξπέρ! Άρχισα ν' αναγνωρίζω "κομμάτια"!
Μαριάννα κ που έισαι ακόμη.... ;)

Stavro θα συμφωνήσω με την Kambia :thumb: Μπήπως να το σκεφτείς καλύτερα? Το 'χεις :clap: :clap: :clap:

σχετικα με τη μελλοντικη επιστροφη της κακιας μαγισσας που προτεινε η D@redevil μου περασε απ το μυαλο κατι αντιστοιχο με το παραμυθι "ωραια κοιμωμενη" αν και δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι αυτο για να γινει διοραμα

Γίνεται,να ζωγραφίσει από την πίσω μεριά του κεφαλιού κλειστά μάτια και στόμα, να περιστρέψει το κεφάλι και με κάποιο τρόπο να τοποθετήσει την περούκα.Μπορεί επίσης να πάρει και το κεφάλι μιας διπλοπρόσωπης φιγούρας,να σβήσει τα χαρακτηριστικά και να βάλει κλειστά μάτια και στόμα.Επίσης γίνεται και με photoshop.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δυστυχώς από χτες μέχρι τώρα είχα πάει για... πουρνάρια κι έτσι έχασα το γάμο στην ώρα του...

Ωραίοςςςςςς αν και λίγο... γλυκανάλατος για τα γούστα μου (οι κοπέλες πρέπει να το χάρηκαν περισσότερο).

Ακόμα γελάω με τη φάτσα της μάγισσας................................. :rofl: :rofl: :rofl: :clap: :clap: :clap:

Δε χρειάζεται να πω ποιο μου άρεσε περισσότερο :D

Οι ινδιάνοι. Όχι επειδή είναι το αγαπημένο μου θέμα αλλά όσο μπορώ να δω από τις φωτογραφίες το όλο στήσιμο έχει περισσότερη κίνηση. Δλδ οι καπνοί (από βαμβάκι) στους καταυλισμούς, ο ινδιάνος που πέφτει από το άλογο, το κυνήγι κλπ. Είναι πιο καλοδουλεμένο ΙΜΟ

Οι Ρωμαίοι είναι πιο εντυπωσιακό γιατί έχει πιο πολύ λαό :)

Στο ρωμαϊκό ο τύπος πρέπει να βλέπει "Σπάρτακο" 2-3 φορές την εβδομάδα... :D

Ένα ενδιαφέρον διόραμα με θέμα την Κίνα

[edit] To video δεν υπάρχει [edit]

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίο είναι,αλλά βλακεία που χάλασαν αρκετές φιγούρες για να τους βάλουν κεφάλια με κινέζικα μάτια.Άσχετο,είχε ακουστεί ότι θα έβγαινε θέμα με βάση την Κίνα (Ασιάτες,σπίτι,παλάτι) αλλά δεν το είδαμε στα sets 2013-2014,ίσως βγει το 2015.

thebest20 είπε:
βλακεία που χάλασαν αρκετές φιγούρες για να τους βάλουν κεφάλια με κινέζικα μάτια.
Νομίζω οτι δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού δεν υπάρχει καμιά επίσημη κυκλοφορία με την συγκεκριμένη θεματολογία.

εκπληκτικά διοράματα όλα.πολύ κόπο ,παρα πολύ χρήμα και παρα μα πάρα πολύ υπομονή.κάτι ετοιμάζω και γώ αλλα ειναι πολύ μεγάλο και θα αργήσω να το παρουσιάσω.πιστεύω το θέαμα να σας αρέσει..σε αναμονή λοιπόν...

Ο Χ Ι!!!!!! :o :O:O:O:O:O:O:O.αφου ξέρεις παπούλη μου ότι εγω προσωπικά δεν τα ανοίγω .αλλα πλήν των κλειστών κουτιών που έχω υπάρχουν και πολλα άλλα σετ ανοιχτά.και κυρίως medieval....τίποτα αλλο δε σου λέω..χεχεχεχεχ

Στρώσε πράμααααα !!! Δώσε άρτο και θεάματα στο λαόοοοο !!! :D :D:D:D:D:D

Παρτε μια καλη γευση απο Medieval... :D

Μεχρι να φτιαξω το δικο μου... ::)

Pappoy μου...μη σε χασω... :P

Νομιζω είναι από την έκθεση στις Βερσαλλίες... Τα έχουμε ξαναδεί ???

Πάντως από ιππικό οι τύποι κοντεύουν να με φτάσουν... :darkglasses: :darkglasses: :darkglasses:

Βέβαια μου ήρθε ένα... καινούργιο φορτίο πρόσφατα, οπότε θα δυσκολευτούν πάλι...

Ζηλεύω όμως τον άσπρο...

Δε με χάνεις...

Μια πρωτη φωτο απο το νεο μου

επερχομενο διοραμα... :)

Επιτελους το ξεκινησα... :d@redevil :D @redevil

attachment.php

Περισσοτερα στις 3 Νοεμβριου...:wink:

Εχει δουλιτσα ακομα... :)

Πίσω
Μπλουζα