giannislarisa
Banned
- Αντιδράσεις
- 7
οπως πάντα είμαι χαλαρα μέσα σε ένα τετοιο project.
Μπράβο και από μενα Σταύρο και μην ξεχνάμε ότι για playmobil μιλάμε. Για βρες μου ένα παιχνίδι σήμερα αντίστοιχο (άντε και η lego) που να προσφέρει δημιουργία και χαρά! Και το πιο σημαντικό όλων είναι ότι δουλεύεις και δουλεύω -ουμε, σε διοράματα ως επί το πλείστον με τα παλιά κομμάτια. Ακόμα και τα playmobil σήμερα έχουν χάσει στον βωμό της οικονομίας , το δημιουργικό τους κομμάτι........stayros είπε:Δεν ειναι να εχεις μονο μερακι κι ορεξη...
ειναι να το αγαπας και αυτο που κανεις και να σου δινει χαρα και ικανοποιηση.
Χαρα γιατι σε ευχαριστει αυτο που κανεις.
Ικανοποιηση γιατι χαιρονται οι αλλοι
με αυτο που παρουσιαζεις!
PAPPOYS είπε:ΧμμμμΑρχίζει η φρίκη...
Στην αποθήκη...
Δεν χαλαρώνουν...
Κάτι σκαρώνουν...
Copyright: Ο τροβαδούρος του διοράματος...
Ωχ... προβλέπω σφαγή! :sealed:kpanag είπε:[....]& Western (Ιδιαίτερη αδυναμία στους Ινδιάνους..)
[..]
Για να εχεις μια πιο καλοσχηματισμενη εικονα...kpanag είπε:Υ.Γ: Ξέρετε πότε και εάν θα ξανακυκλοφορήσει σειρά WESTERN (ξέρετε cowboys, Indians, Βόρρειοι-Νότιοι κτλ.)? Όποια πληροφορία θετική θα με ανακουφίσει!!!! lease:
.kpanag είπε:Γειά χαρά σας από ένα νέο μέλος :vbwave:
Playmobil ..... τι να πω; ...........................Όποια πληροφορία θετική θα με ανακουφίσει!!!! lease:
Μην περιμένεις να το ξαναπώ! Βραβείο oscar σκηνοθεσίας στον Σταύρο...βραβείο oscar μουσικής στον απίστευτο τροβαδούρο του site! amd the oscar goes to...PAPPOYS....PAPPOYS είπε:Τι έγινε με τον Ρομπέν ???
Βγήκε κλεφτάαα... η υπόθεση
μυρίζει προδοσία..
Eτσι...να υπαρχει και λιγο αγωνια!Kambia είπε:Πάνω στο καλύτερο το κόβεις Αναμένω τη συνέχεια.
Χαχαχαχαχα.... :animlaugh:PAPPOYS είπε:Τι έγινε με τον Ρομπέν ???
Βγήκε κλεφτάαα...
κλεφτά ο σιδεράαας...
ο σιδεράς και του είπε
λόγια της χαράς !!!
Μια χαρά ο φούρνος ! Είδες που ανησυχούσες ?
... και ο τροβαδούρος της αυλής:
μέσα στην τουρτα κρύβεται
μια πονηρή ουσία
από μακριά η υπόθεση
μυρίζει προδοσία..
Oh my GOD!!!!!!playmofan είπε:Μην περιμένεις να το ξαναπώ! Βραβείο oscar σκηνοθεσίας στον Σταύρο...βραβείο oscar μουσικής στον απίστευτο τροβαδούρο του site! amd the oscar goes to...PAPPOYS....
Ειπαμε...να υπαρχει αγωνια!giannislarisa είπε:εεεεε.μα ρε συ Σταύρο κοντεύω να φάω τα νύχια μου.πάνω στο καλύτερο το κοβεις...τέλειο απλα
Λοιπον ακου να δεις τι θα γινει παρακατω...kpanag είπε:Θέλω κι άλλοοοοοοοο.....
Σε ευχαριστω Γιαννη μου!Ajax87 είπε:Ωραιος Σταυρο! αναμενω την συνεχεια. (οπως και οι υπολοιποι φανταζομαι )