Playmobil: Διοράματα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας stayros
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Φίλε Σταύρο σκέφτηκες να φτιάξεις κάποια μεγάλη μάχη, πχ Άγγλοι με Γάλλοι που ( είναι και πιο εύκολο για playmobil) ή κάποιο ελληνικό θέμα ιστορίας; :)

RIO είπε:
Φίλε Σταύρο σκέφτηκες να φτιάξεις κάποια μεγάλη μάχη, πχ Άγγλοι με Γάλλοι που ( είναι και πιο εύκολο για playmobil) ή κάποιο ελληνικό θέμα ιστορίας; :)
Βασιλη δεν φανταζομαι να εννοεις κατι σαν αυτο εδω???!!!!! :o
attachment.php

Κοιτα...εχω κατα καιρους διαφορες ιδεες για πολλα project αλλα δεν εχω τα κομματια που πρεπει ωστε να πραγματοποιηθουν.

Π.χ. το Ελληνικο που ανεφερες...δεν υπαρχουν official κρανη,ασπιδες κλπ... για να πω οτι θα παρω Η' θα παραγγειλω μερικα και να φτιαξω κατι.

Υπαρχουν βεβαια στο ebay και ειναι custom απο καποιον Ισπανο -τον Malone - αλλα ειναι "τσιμπημενες" οι τιμες του!!!! :precry:

Απο την αλλη δεν εχω ουτε τα μεσα,αλλα ουτε και τις γνωσεις για να κατσω να φτιαξω απο το μηδεν δικα μου. :(

Τωρα οσο αφορα για μαχη μεταξυ Αγγλων-Γαλλων...και εκει παλι δεν εχω πολλες φιγουρες ωστε να αποδωσω σωστα -οσο γινεται - μια μεγαλη μαχη.

Γι αυτο οτι βλεπεις ειναι σε "περιορισμενη" κλιμακα...και αυτο λογω περιορισμενου χωρου.

Ασε που σε τετοια θεματα (ιστορικα) δεν θελω να πολυμπαινω γιατι φοβαμαι οτι θα τα κανω σαλατα και θα εχω πολλες ανακριβειες!

Ισως αν φτιαξω κατι να ειναι λιγο πιο "στον αερα" - με δικο μου σεναριο -και πιο free απο ιστορικα γεγονοτα.

Κακα τα ψεματα...μπορει να κραζουμε τους ξενους για ελλειψη φαντασιας και χιουμορ,

αλλα σε θεματα συλλογων ειναι κλασεις ανωτεροι απο εμας!!!!

Μπορει δηλαδη να "κατεβει" ενας Γερμανος σε εκθεση και να στησει διοραμα πχ.Medieval H' West ....

Εεεε...θα το καλυψει με την συλλογη του κατα 90%!!!!

Οποτε καταλαβαινεις για τι διαφορες μιλαμε. :)

stayros είπε:
Π.χ. το Ελληνικο που ανεφερες...δεν υπαρχουν official κρανη,ασπιδες κλπ...
Και γιατι Ελληνικο σημαινει μονο αρχαιοτητα; Ο playmobilism εκανε θεμα με περιοδο Επαναστασης 1821...

Νομιζω πολλα αξεσουαρ και φιγουρες απο καραβια βοηθανε σε αυτο το θεμα.

Σκεψου και αλλες περιοδους της ιστοριας μας...και δεν χρειαζεται να εισαι και ιστορικα ακριβης... :D

pardalotzatziki είπε:
Και γιατι Ελληνικο σημαινει μονο αρχαιοτητα; Ο playmobilism εκανε θεμα με περιοδο Επαναστασης 1821...Νομιζω πολλα αξεσουαρ και φιγουρες απο καραβια βοηθανε σε αυτο το θεμα.

Σκεψου και αλλες περιοδους της ιστοριας μας...και δεν χρειαζεται να εισαι και ιστορικα ακριβης... :D

Θα συμφωνήσω. Ας μην είναι απόλυτα ακριβής . Άλλωστε δεν νομίζω ότι κάποιο μέλος του φόρουμ, θα είναι αυστηρό στην κριτική του. :)

pardalotzatziki είπε:
Και γιατι Ελληνικο σημαινει μονο αρχαιοτητα; Ο playmobilism εκανε θεμα με περιοδο Επαναστασης 1821...Νομιζω πολλα αξεσουαρ και φιγουρες απο καραβια βοηθανε σε αυτο το θεμα.

RIO είπε:
Θα συμφωνήσω. Ας μην είναι απόλυτα ακριβής . Άλλωστε δεν νομίζω ότι κάποιο μέλος του φόρουμ, θα είναι αυστηρό στην κριτική του. :)
Βρε μπουρλοτιερηδες και οι δυο.... :D

Με βαζετε σε αγνωστα μονοπατια.... :precry:

Δεν υποσχομαι τιποτα...ισως λεω ισως...το προσπαθησω. ;)

pardalotzatziki είπε:
Και γιατι Ελληνικο σημαινει μονο αρχαιοτητα;
............

Π.Χ. την αναβιωση των ολυμπιακων αγωνων το 1896 ?????

Nemo είπε:
Π.Χ. την αναβιωση των ολυμπιακων αγωνων το 1896 ?????
Πολυ καλη ιδεα...αλλα μαλλον μεγαλο εγχειρημα...οι ειδικοι ξερουν καλυτερα βεβαια...αλλα υποθετω θελει πολυ customizing

Σταύρε αφιέρωσες πάλι!! Τα συγχαρητήριά μου και καλή δύναμη για τα επερχόμενα διοράματα...

Τι θά'λεγες να ανοίξει ψηφοφορία για το τι να φτιάξεις;;; :D :D

Spybil είπε:
Σταύρε αφιέρωσες πάλι!! Τα συγχαρητήριά μου και καλή δύναμη για τα επερχόμενα διοράματα...
Να 'σαι καλα Σπυρακο,σε ευχαριστω πολυ φιλε!!! :thumb:

Spybil είπε:
Τι θά'λεγες να ανοίξει ψηφοφορία για το τι να φτιάξεις;;; :D :D
Δεν νομιζω να ειναι απαραιτητο να μπουμε σε τετοια διαδικασια. :)

Αλλωστε εχω ηδη ξεκινησει το νεο θεμα. :sta2

Και ναι....θα εχει Ελληνικο θεμα!!!
smiley-flag009.gif
"]
smiley-flag009.gif
[/url]

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι ο Σταυρής και να μην είναι όμορφο! :heartcloud:

Ίσως θα μπορούσε να μας δώσει μια λίστα με τι θέματα έχει υλικό και μπορεί να στήσει διόραμα και πάνω σε αυτά να στήναμε μια δημοσκόπηση, για το καλό! ;)

Food for thought!

D@redevil είπε:
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι ο Σταυρής και να μην είναι όμορφο! :heartcloud:
Να...κατι τετοια λες...και με κανεις να κοκκινιζω...:[...και να γινομαι μουσι να ξουρισεις!!!! :D

D@redevil είπε:
Ίσως θα μπορούσε να μας δώσει μια λίστα με τι θέματα έχει υλικό και μπορεί να στήσει διόραμα και πάνω σε αυτά να στήναμε μια δημοσκόπηση, για το καλό! ;)
Food for thought!
Οπως προειπα...δεν χρειαζεται να μπαινουμε σε τετοια διαδικασια. :)

Πιστευω οτι αυτο που διαλεξα να φτιαξω θα σας αρεσει,μπορει να βγει μικρο

αλλα η θεματολογια του ειναι ακρως Ελληνικοτατη!!!! ;)

Το ξεκινησα σημερα,υπομονη μερικες μερες.... :stayros

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
stayros είπε:
Πιστευω οτι αυτο που διαλεξα να φτιαξω θα σας αρεσει,μπορει να βγει μικροαλλα η θεματολογια του ειναι ακρως Ελληνικοτατη!!!! ;)

Το ξεκινησα σημερα,υπομονη μερικες μερες.... :stayros

δε μας πειραζει καθολου αν θα ειναι μικρο το διοραμα :)

αναμενουμε λοιπον :wait2:

θα εχουμε και παλι ΚΑΜΕΟ εμφανιση;

katerinak είπε:
θα εχουμε και παλι ΚΑΜΕΟ εμφανιση;
Κοιτα...το μονο που μπορω να αποκαλυψω ειναι οτι θα εχει και...ΟΥΠΣ... :o ...ξεχαστηκα!!!!!:shtup:

Πλάκα - πλάκα, δεν είναι κακό! (Κατερινάκι, μου έδωσες ιδέα!)

Να κάτι να πειραματιστείς, Σταυρί! Μπορείς να φτιάξεις ένα quiz όπου θα στήνεις διοράματα κι εμείς θα πρέπει να "Spot the Not" - να βρούμε τι δεν ταιριάζει με το θέμα! Π.χ. αν έχεις θέμα Μεσαίωνα και κάνει cameo εμφάνιση ένας πυροσβέστης, βρήκαμε το "not"! ;)

(εναλλακτικά, μπορείς να με :takethat: με τις "καταπληκτικές" ιδέες μου! :D )

stayros είπε:
Κοιτα...το μονο που μπορω να αποκαλυψω ειναι οτι θα εχει και...ΟΥΠΣ... :o ...ξεχαστηκα!!!!!:shtup:
που σημαινει οτι μας περιμενει καποια εκπληξουλα στο διοραμα με τα ακρως ελληνικα στοιχεια :)

D@redevil είπε:
Να κάτι να πειραματιστείς, Σταυρί! Μπορείς να φτιάξεις ένα quiz όπου θα στήνεις διοράματα κι εμείς θα πρέπει να "Spot the Not" - να βρούμε τι δεν ταιριάζει με το θέμα! Π.χ. αν έχεις θέμα Μεσαίωνα και κάνει cameo εμφάνιση ένας πυροσβέστης, βρήκαμε το "not"! ;)
Χμμμμ.... :wait2: ...δεν ειναι ασχημο σαν ιδεα.

Αλλα θα θελει κατι που μην "βγαζει" ματι και να δυσκολευει στο να το εντοπισεις... :xm:

Ασε να το επεξεργαστω... ;)

D@redevil είπε:
(εναλλακτικά, μπορείς να με :takethat: με τις "καταπληκτικές" ιδέες μου! :D )
Not once in a billion!!!! :flower:

katerinak είπε:
που σημαινει οτι μας περιμενει καποια εκπληξουλα στο διοραμα με τα ακρως ελληνικα στοιχεια
tinysmile_grin_t.png
Ισως να ειναι και ολοκληρο το διοραμα μια εκπληξη!!! ::)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Περιμένουμε με ενδιαφέρον λοιπόν... ::) :popcorn:

Πίσω
Μπλουζα