Ειδες? Με παρεσυραν οι κακες παρεες....and1 είπε:Συγνώμη αλλα πότε έγινες legofan ? Δουλειά της d@redevil πρέπει να είναι αυτό :tease:
Σωστη και ευλογη η απορια/παρατηρηση σου.and1 είπε:Τώρα που ανέβασες τις φωτογραφίες λύσε μου την απορία που έχω. Γιατί δεν έβαλες το ίδιο background και στις άλλες φωτογραφίες?Το είχα δει κ στο προηγούμενο διόραμα σου κ ήθελα να στο ρωτήσω.
Την ειδα και σε ευχαριστω, να 'σαι καλα Αντρικο!!!and1 είπε:Την άποψη μου για την δουλειά σου θα την δεις ένα post πριν απο το δικό σου (724)
Σε ευχαριστω πολυ Βασιλη,να 'σαι καλα!!! :thanx2:RIO είπε:Πολύ ωραίο, Μπράβο.
Ενταξει...δεν θα το ελεγα ετσι ακριβως αλλα σε ευχαριστω!!!! :thanx2:Ajax87 είπε:Πολυ ωραιο Σταυρο, στα γνωστα υψηλα επιπεδα!
stayros είπε:Ενταξει...δεν θα το ελεγα ετσι ακριβως αλλα σε ευχαριστω!!!! :thanx2:
Εχει τις ατελειες του αν το παρατηρησεις...
Π.χ.: ο Πιγκουινος...ειναι λαθος!
Οι Πιγκουινοι ζουν στο Νοτιο Πολο και οχι στον Βορειο Πολο!
Το φελιζολ...φαινεται παρα πολυ με αποτελεσμα να "χαλαει" την εικονα και να δειχνει προχειροδουλεια. :xm:
Σωστος!Ajax87 είπε:Εμενα μια χαρα μου φαινεται , εσεις που ασχολειστε με το θεμα λογικο ειναι να βλεπετε παραπανω πραγματα...
Ελα ντε....ειπε ο κακομοιρος ο πιγκουινακος να κανει διακοπουλες και του το βγαλαμε ξινο.Ajax87 είπε:Οσο για τον πιγκου'ι'νο ειπε να αλλαξει λιγο βαρεθηκε στα νοτια, τι το κανεις θεμα;;
Να 'σαι καλα Λορενα μου, σε ευχαριστω πολυ!!! :flower:Λορένα είπε:Ειναι παρα πολυ ωραιο το σκηνικο..
Θαυμασα το φελιζολ και το μπλε υφασμα απο κατω. Χιονι και θαλασσα δηλ
Ευχαριστω πολυ!!! :thanx2:Monsieur1 είπε:Πολύ ωραίο!!!!
Υπερβολες....angel_grig είπε:Aλλη μια υπερπαραγωγη της stayros productions!!!!
Σε ευχαριστω Κατερινα μου!!! :flower:katerinak είπε:συγχαρητηρια και παλι Σταυρο!!!!!!!τελικα μεσα επεσα στην 1η μαντεψια που εκανα :flower:
για μενα ο Pingu κανει CAMEO εμφανιση,πηγε επισκεψη ο ανθρωπος, εμ... το ζωακι ηθελα να πω..βαρεθηκε τους αλλους πιγκουινους
χεχεχεχεχε σοβαρά? Μα δεν τους εξήγησες ότι ο πιγκουίνος είναι guest star? Εν ανάγκη πες τους ότι είναι ο Mumble απο το Happyfeet κ ότι βρέθηκε στον Βόρειο Πόλο γιατί ψάχνει την μοναδική του αγάπηstayros είπε:Στο ξενικο το φορουμ...μονο που δεν με εδειραν που εκανα λαθος με τον πιγκουινο... recry:
Τα περισσοτερα σχολια ειχαν να κανουν με αυτο!!!!
Λες και ηρθε η συντελεια του κοσμου!!!!!
Τι να πεις? Ξενοι παιδι μου....αλλη κουλτουρα....
ευκολο ητανstayros είπε:Σε ευχαριστω Κατερινα μου!!! :flower:
Ναι,ησουν σωστη αν και ηταν ευκολακι...νομιζω!
δηλαδη αντι να θαυμασουν το υπεροχο διοραμα "κολλησαν" στην ΚΑΜΕΟ εμφανιση του καημενου του Pingu;;;; :tsktsk: :tsktsk:stayros είπε:Εμμμ... μα...Πες τα βρε παιδι μου...
Πηγε το κακομοιρο μια βολτα και του το βγαλαμε απο την μυτη....
Στο ξενικο το φορουμ...μονο που δεν με εδειραν που εκανα λαθος με τον πιγκουινο... recry:
Τα περισσοτερα σχολια ειχαν να κανουν με αυτο!!!!
Λες και ηρθε η συντελεια του κοσμου!!!!!
Τι να πεις? Ξενοι παιδι μου....αλλη κουλτουρα....
and1 είπε:χεχεχεχεχε σοβαρά? Μα δεν τους εξήγησες ότι ο πιγκουίνος είναι guest star? Εν ανάγκη πες τους ότι είναι ο Mumble απο το Happyfeet κ ότι βρέθηκε στον Βόρειο Πόλο γιατί ψάχνει την μοναδική του αγάπη
Τιποτα παιδι μου....ανενδοτοι...ψυχροι...katerinak είπε:δηλαδη αντι να θαυμασουν το υπεροχο διοραμα "κολλησαν" στην ΚΑΜΕΟ εμφανιση του καημενου του Pingu;;;;
κατω τα χερια απ τον πιγκουινο!!
μα ουτε μια γκεστ εμφανιση δε μπορει να κανει κανεις.. αμεσως να τον κρινουν..
:nono: :nono: :nono:D@redevil είπε:Αντρίκο, μόλις έχασες το κομμάτι της πίτας που δικαιούσαι!!!
Κ η κοντήD@redevil είπε:Ντροπή! Αφού είπαμε ότι για όλα φταίει ο ΟΤΕ!....
Αυτή την εκδοχή δεν την είχα σκεφτεί :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:D@redevil είπε:Το θέμα του πιγκουϊνου είναι πολύ απλό κι έπρεπε να το ξεκαθαρίσεις αρχής - εξαρχής: Οι πιγκουϊνοι της Μαδαγασκάρης έχουν εκεί αποστολή κι αυτός είναι ο Κοβάλσκι που πήγε να συλλέξει στοιχεία για το κλίμα!
Ευχαριστω πολυ Μαριαννακι μου!!!!!! :flower:D@redevil είπε:Σταύρε μου, εγώ πιστεύω ότι έκανες υπέροχη δουλειά.
Κλαιω....D@redevil είπε:Το θέμα του πιγκουϊνου είναι πολύ απλό κι έπρεπε να το ξεκαθαρίσεις αρχής - εξαρχής: Οι πιγκουϊνοι της Μαδαγασκάρης έχουν εκεί αποστολή κι αυτός είναι ο Κοβάλσκι που πήγε να συλλέξει στοιχεία για το κλίμα!
Εντελως ομως....D@redevil είπε:Για Playmobilers στερούνται φαντασίας κολασμένα πάντως!....