- Αντιδράσεις
- 1.838
Τις περισσοτερες φορες ειναι free,αλλα ωρες ωρες βαζουν κατι θεματα....Μα κατι θεματα... :animangry:and1 είπε:Είχα την εντύπωση ότι το θέμα είναι free :xm:
Τις περισσοτερες φορες ειναι free,αλλα ωρες ωρες βαζουν κατι θεματα....Μα κατι θεματα... :animangry:and1 είπε:Είχα την εντύπωση ότι το θέμα είναι free :xm:
Καλα επεσε πολυ custom και βαψιμο!!!stayros είπε:I'm speechless...:shtup:Αποβαση στη Νορμανδια...
...η οποια μου αρεσε...PT8 είπε:Συγγνώμη που μπαίνω εμβόλημα, προσωπικά θα μου άρεσε κάποιο θαλασσινό θέμα, πχ κάποιο ναυάγιο με το πειρατικό μέσα στην θάλασσα, με το σεντούκι και μια προσπάθεια ανέλκυσης του θησαυρού, κλπ. Τόση αμμουδιά έχουμε και θάλασσες!
stayros είπε:Ωραια ιδεα αυτη!!!!
and1 είπε:Οι πειρατές αργούν πολύ?
Σε ευχαριστω πολυ Βασιλη, να 'σαι καλα!!!! :thanx2:RIO είπε:Να πω πάλι εξαιρετικό; ε, θα πω πάλι εξαιρετικό!
Σε ευχαριστω πολυ Αντρικο!!!!and1 είπε:Congratulations Μ' αρεσε πολύ που έπαιξες με τον φωτισμό γιατί δείχνει ότι όντως είναι στο βυθό Πολύ καλή επιλογή κ το χαρτόνι που έβαλες γύρω γύρω
Το καλο πραγμα αργει να γινει...and1 είπε:Οι πειρατές αργούν πολύ?
Σε ευχαριστω Ναταλι μου!!!! :flower:Kambia είπε:Τα σπάει! Ερώτηση. Το δελφινάκι το κόλλησες ή απλά το στερέωσες;
Καποιος τεμπελιαζει μου φαινεται....Kambia είπε:Αυτούς τους περιμένουμε από σένα
Σε ευχαριστω πολυ Κατερινα μου!!!!!! :flower: :[katerinak είπε:απλα Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: :hurrah: ζωγραφισες παλι Σταυροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
Xαχαχαχαχαχαχα....Spybil είπε:Α ρε Κουστώ!! Έγραψες πάλι!!! Υποκλίνομαι ταπεινότατα...
Να 'σαι καλα Κωστη, σε ευχαριστω πολυ αγορι!!!!pardalotzatziki είπε:Μπραβο Σταυρο....πολυ καλο στησιμο...Καλα, το κοιταω και το ξανακοιταω και ψαχνω για νερο!