Σε ευχαριστω πολυ Γρηγορη, να'σαι καλα φιλε!!!angel_grig είπε:Ε..καλα..τι να πω...μας εχεις αποστομωσει!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ φιλε Πανο για τα καλα σου λογια,να 'σαι καλα! :[PT8 είπε:Οκ δεν έχω λόγια._
Πραγματικά και εγώ έψαχνα για νερό!
Στα μάτια μου, δείχνουν όλα τέλεια - και το λέω με κάθε ειλικρίνεια - , φωτισμός, φιγούρες (δεν ήξερα ότι υπάρχει σκελετός playmobil), στήσιμο, τα πάντα.
Ευχαριστώ Στάυρο για την τιμή της υλοποίησης της ιδεάς μου, μιας και είμαι λάτρης των θαλασσινών θεμάτων!
Σε ευχαριστω Γρηγορη!!!!! :thanx2:GregoryGR είπε:EKΠΛΗΚΤΙΚΟ!!
Μου αρεσε παρα πολυ! Μπραβο ρε Σταυρο!!
Τασουλη με "πεθανες" τωρα....Imgema είπε:Ωραίο το ναυάγιο αλλά "μικρό". Μας άνοιξες την όρεξη για ένα πιο σημαντικό/μεγάλο ναυάγιο τώρα
Περιμένω να δω μία μεγάλη αποστολή, με μεγαλύτερο στόλο και πλοία, να ανακαλύπτει ένα μεγάλο, σημαντικό ναυάγιο, πχ κάποιο πειρατικό καράβι.
Imgema είπε:Ελπίζω να έχεις μεγάλη μπανιέρα
Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη!!!Ajax87 είπε:Παρα πολυ καλο Σταυρο!
Σε ευχαριστω πολυ best!!! :thanx2:thebest20 είπε:Εκπληκτικό!!!Βλέπω έβαλες ακριβώς τις φιγούρες που πρέπει και όχι κάποια μεταγενέστερη!!!!!Αυτή η κόκκινη τσουλήθρα από που είναι,γιατί μου κάνει εντύπωση που η σκάλα της δεν είναι κόκκινη!!!!!!
Να 'σαι καλα Βασιλη, σε ευχαριστω!!!RIO είπε:Ωραίο και πολύ 80ς! Δεν ήξερα για την σελίδα σου...
Σε πιανω αδιαβαστο.... :tsktsk:Spybil είπε:Κύριε, κύριε... είναι του 1982;;;
Να 'σαι καλα Σπυρακο!Spybil είπε:Μπράβο Σταύρο. Τα συγχαρητήριά μου.
Ευχαριστω για την προσφορα,αλλα οπως ειδες μια χαρα τις καλυψα τις ελλειψεις.Spybil είπε:Αν μέναμε κοντά θα σου έδινα τα σχετικά από το 3416 για να είσαι πλήρης!
Είναι επειδή δεν είχε γεννηθεί ακόμαstayros είπε:Σε πιανω αδιαβαστο.... :tsktsk: ...
Σε ευχαριστω πολυ Γρηγορη, να'σαι καλα φιλαρακι!!!! :thanx2:angel_grig είπε:Mπραβο Σταυρο!!!Ωραιο το νεο διοραμα!!!
Κανονικα επρεπε να σε πω τι τιμωρια θα γραψεις....Kambia είπε:E κερδίζω εγώ γιατί ήμουν πιο κοντά στην ημερομηνία
stayros είπε:με αφορμη μια χειρουργικη περιπετεια υγειας που ειχα προσφατα.
Eυτυχως πηγαν ολα καλα.