Τόσον καιρό σας γράφω, αλλά δεν με έχετε δει ποτέ !
Εκτός από την ανθρώπινη μορφή μου στην τελευταία ρετροσυνάντηση
Κανονικά είμαι έτσι
Είμαι ο Αυτοκράτορας Pappoys, υπεύθυνος για τη δημιουργία όσων σας δείχνω από καιρού εις καιρόν...
Βρίσκομαι σε μια από τις κεντρικές πύλες της πρωτεύουσάς μας...
... για την οποία θα μιλήσουμε σε άλλο ποστ (το ότι πάνε κι έρχονται και κάτι άλογα μη σας απασχολεί). Προς το παρόν θα σας γνωρίσω τα βασικά μέλη της βασιλικής οικογένειας, χαρακτήρες που σίγουρα θα δείτε στο μέλλον ή που ήδη έχετε δει...
Ξεκινώ με την αγαπημένη μου Αυτοκράτειρα, τη Γιαγιά με την οποία αποκτήσαμε 4 παιδιά...
Εδώ είμαστε με το μικρότερο γιο μας. Ο βασιλιάς Windorf.
Ανύπαντρος, αλλά το ψάχνουμε... Από παιδί είχε την τάση να ασχολείται με τον πόλεμο. Η στρατιωτική του εκπαίδευση ήταν απαράμιλλη το ίδιο και το θάρρος που επέδειξε στις μάχες στις οποίες έλαβε μέρος. Με την καθοδήγηση των μεγαλύτερων αδελφών του (λογοδοτεί μόνο σε αυτούς και φυσικά σ' εμένα) διοικεί όλα τα στρατεύματα στο βασίλειο εκτός από το πυροβολικό και την αυτοκρατορική φρουρά.
Εδώ είναι ο μεσαίος, ο βασιλιάς Lordrin, με το γιο του, τον πρίγκηπα Sendrin. Ο Lordrin έφυγε σε νεαρή ηλικία για την Ανατολή. Στα ταξίδια του ανακάλυψε πολλά πράγματα κι όταν επέστρεψε (παντρεμένος μάλιστα) μας δίδαξε για την πυρίτιδα και μας βοήθησε να ενισχύσουμε το στρατό μας με νέα όπλα. Εχει αναλάβει τη διοίκηση του πυροβολικού.
Αυτός είναι ο μεγάλος. Ο βασιλιάς Felix, πρώτος διάδοχος του βασιλείου, διοικητής της αυτοκρατορικής φρουράς (ιππότες πρώτης γενιάς) με γενικό πρόσταγμα για... ό,τι κινείται. Η γυναίκα του πέθανε στη γέννα, αλλά το μωρό έζησε κι έγινε τελικά ο πρίγκηπας... pappoys ο 2ος !!!
Κάπου ανάμεσα στους γιους, με τη γιαγιά κάναμε και μια κόρη, που τον περισσότερο καιρό απουσιάζει... Παντρεύτηκε τον άρχοντα του γειτονικού βασιλείου του δάσους, το βασιλιά Bowry τον οποίο έχετε γνωρίσει...
... κι έχουν μαζί κι αυτοί ένα γιο, τον πριγκηπα Howry (αυτός κι αν απουσιάζει συνέχεια, κυνηγώντας θηράματα και ψάχνοντας αντιπάλους στις άκρες του δάσους. Από μικρός ήταν η ... αδυναμία της γιαγιάς. Περνώντας πολυ από τον καιρό του εδώ μαζί μας, αποφάσισε τελικά να δημιουργήσει στο δάσος ένα σώμα ελαφρών ιπποτών που τώρα αποτελεί την προσωπική του φρουρά και δώστου και τρέχουν κι αυτοί μαζί του).
καλησπερα και απο μενα!....αυτον τον μοναχουλη τον βρηκα στο σπιτι του αγοριου μου,ειναι το μονο που του εμεινε απο τα μικρατα του,και μιας και δεν θυμαται απο που ειναι ,ειπα να απευθυνθω σε εσας εδω τους ειδικους! μηπως ξερει κανεις σας κατι παραπανω για την ταυτοτητα του? ευχαριστω πολυ!!
:wait2: Η συγκεκριμένη φιγούρα ειναι μια κλασική παλιά φιγούρα η οποία μπορεί να είναι από οποιοδήποτε σετ. Για παράδειγμα μπορεί να είναι από το 3052,3445,3293 κ πάει λέγοντας. Μπορείς αν θες να ρίξεις μια ματιά εδώ