Καλησπερα και από εμενα. Ηρθε η στιγμη να παρουσιασω και γω τα playmobilμου. Δεν θυμαμαι ποτε πηρα το πρωτο playmobil αλλά θυμαμαι αρκετα καλα όταν αγορασαν οι γονεις μου το πειρατικο καραβι. Με ανυπομονησία περιμενa να ξημερωσει η πρωτη ημερα του 1984 (ή 85
για να ανοιξω το κουτι και να το συναρμολογήσω. Επισης, θυμαμαι πολύ καλα πως πηρα τα περισσοτερα playmobilβ¦ εκανα πρόωρη εξαγωγη των «παιδικων» δοντιων διοτι ειχα μικρη ανω και κατω γναθο και επρεπε να απελευθερωθει χωρος για τα νεα δοντια. Και επειδη ηταν αρκετα επιπονη διαδικασια (ενεση και ταναλια, ακομα και σημερα θυμαμαι τι ειχα τραβηξει), η μητερα μου για να με πεισει να παω στο οδοντογιατρο μου επαιρνε ενα playmobil(ή ένα αυτοκινητακι majorette) μετα την επισκεψη στον οδοντογιατρο. Καπου το 1986-87, σταματησα να παιρνω playmobil. Καπου το 2000, σε καθαρισμα της αποθηκης, εβγαλα στο καδο μια σακούλα σκουπιδιων με διαφορα αυτοκινητα, καμπερ, ασθενοφορο, καραβακια, ανακριτικο, πυροσβεστικο, φορτηγο εργατων, διαστημοπλοιαβ¦αφηνοντας ανοικτη τη σακουλα ώστε αν καποιος τη δει, να την παρει και να μην πανε στην χωματερη (κατι το οποιο εχω ψιλομετανιωσει σημερα). Αρχες του 2015 σε μια βολτα σε πολυκαταστημα, πηρα για πλακα έναν ιπποτηβ¦και από τοτε εχω ξεμωραθειβ¦ Από τοτε μεχρι σημερα εχω παρει καμια 10αρια playmobil (σαν δεν ντρεπομαι) αλλά δεν φταιω εγωβ¦ φταιει και η συζυγος που με παροτρύνειβ¦ Πριν κανα δίμηνο, τυχαια ανακαλυψα στο εξοχικο, το πειρατικο καραβιβ¦ μες στη σκονη, στα φυλλαβ¦. Το πηρα το καθαρισα και το ξανασυναρμολογησαβ¦ Θυμομουν ότι, κατά το καθαρισμα της αποθηκης (το 2000) δεν ειχα πεταξει όλα τα playmobilβ¦ Σε προσφατο καθαρισμα της, βρηκα 3 κουτες ΝΟΥΝΟΥ με playmobil, αυτοκινητακια, το Καστρες και Πολιορκητες, play-big, στρατιωτακια, subbuteo, έναν αυτοκινηδρομο που εχει μεινει μονο ο «δρομος» και δυο τηλεκατευθυνόμενα από αρχες 80ʼς.