- Αντιδράσεις
- 1.435
Και ναι, το όνειρο πολλών έγινε πραγματικότητα! Στις 1 και 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 1η έκθεση συλλεκτών Playmobil στο κλειστό γήπεδο της Χαλκηδόνας υπό την αιγίδα του μορφωτικού και πολιτιστικού συλλόγου Χαλκηδόνας. 17 συλλέκτες παρουσίασαν 18 +1 ΥΠΕΡΟΧΑ διοράματα playmobil.
Είχα την τύχη και την ευτυχία να είμαι μία από τους 17 παρουσιαστές διοραμάτων! Η όλη εμπειρία απλά... απερίγραπτη. Ήταν κάτι που προετοιμάζονταν εδώ και 6 μήνες και όσο πλησίαζαν οι μέρες όλο και περισσότερο ανυπομονούσα να έρθει η ώρα να πάω να στήσω. Από την Παρασκευή το ξημέρωμα έχει αρχίσει το στήσιμο από κάποιους της "παρέας" Εγώ έφτασα μεσημεράκι και ενώ είχα το μικρότερο σε μέγεθος διόραμα μου πήρε, στο χαλαρό, 6 ωρίτσες να στήσω!
Στο ξημέρωμα της επόμενης μέρας (βλέπετε κάποιοι το ξενύχτησαν) το γήπεδο είχε γεμίσει με περισσότερες από 6000 φιγούρες Playmobil !
Δε θα σας κουράσω με πολλά λόγια. Σας αφήνω να απολαύσετε τις φωτογραφίες.
Το μόνο που θα πω ακόμα είναι πως η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και από πολλά μέρη της Ελλάδας. Σχεδόν 3000 κόσμος μας επισκέφτηκε το διήμερο αυτό κάθε ηλικίας. Βέβαια αξία ανεκτίμητη να ακούς τους μεγάλους να λένε "Αυτά τα είχα και γω και έπαιζα πολύ"
Οι συμμετοχές ήταν οι εξής:
1. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ: The Nod (Το Νέυμα Ανδρέας Παπανδρέου 1988) και Rock in Athens (1985)
2. BAΣΙΛΙΚΗ ΦΑΤΗ: Κόμης Μοντεχριστος
3. ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Μακεδονικές Φάλαγγες Vs Ρωμαϊκές Λεγεώνες
4. ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Βυζάντιο (Πολιορκία Κωνσταντινούπολης)
5. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΕΖΙΑΔΗΣ: Games of Thrones
6. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΥΑ: Μοντέρνα Πόλη
7. ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ: Σχολείο
8. ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΣΗΣ: Western City
9. ΦΑΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ: Western Prison
10. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ: Μεσαιωνικό
11. ΣΑΚΗΣ ΚΑΦΕΣ: Fantasy - Άρχοντας τον Δαχτυλιδιών.
12. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: Medieval Knights (castle)
13. ΗΛΙΑΣ ΚΟΤΖΑΕΡΙΔΗΣ: TrainsRAINS on the Move
14. ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΝΤΣΙΟΥΡΗΣ: SPACE - GR NASA 2017
15. ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αιγυπτιακό
16. ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Βικτωριανή Πόλη
17. SIRABONIAN NATALIE: Αρχαίο Ναυάγιο
GRecobil: Rock in Athens (1985)
Ένα εντυπωσιακό διόραμα με 2700+ playmobil
The Nod (Το Νέυμα Ανδρέας Παπανδρέου 1988)
BAΣΙΛΙΚΗ ΦΑΤΗ: Κόμης Μοντεχριστος
(Ένα μεγάλο διόραμα με πολλές παραστάσεις που εξιστορούσε όλη την ιστορία του Κόμη Μοντεχρίστο)
Είχα την τύχη και την ευτυχία να είμαι μία από τους 17 παρουσιαστές διοραμάτων! Η όλη εμπειρία απλά... απερίγραπτη. Ήταν κάτι που προετοιμάζονταν εδώ και 6 μήνες και όσο πλησίαζαν οι μέρες όλο και περισσότερο ανυπομονούσα να έρθει η ώρα να πάω να στήσω. Από την Παρασκευή το ξημέρωμα έχει αρχίσει το στήσιμο από κάποιους της "παρέας" Εγώ έφτασα μεσημεράκι και ενώ είχα το μικρότερο σε μέγεθος διόραμα μου πήρε, στο χαλαρό, 6 ωρίτσες να στήσω!
Στο ξημέρωμα της επόμενης μέρας (βλέπετε κάποιοι το ξενύχτησαν) το γήπεδο είχε γεμίσει με περισσότερες από 6000 φιγούρες Playmobil !
Δε θα σας κουράσω με πολλά λόγια. Σας αφήνω να απολαύσετε τις φωτογραφίες.
Το μόνο που θα πω ακόμα είναι πως η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και από πολλά μέρη της Ελλάδας. Σχεδόν 3000 κόσμος μας επισκέφτηκε το διήμερο αυτό κάθε ηλικίας. Βέβαια αξία ανεκτίμητη να ακούς τους μεγάλους να λένε "Αυτά τα είχα και γω και έπαιζα πολύ"
Οι συμμετοχές ήταν οι εξής:
1. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ: The Nod (Το Νέυμα Ανδρέας Παπανδρέου 1988) και Rock in Athens (1985)
2. BAΣΙΛΙΚΗ ΦΑΤΗ: Κόμης Μοντεχριστος
3. ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Μακεδονικές Φάλαγγες Vs Ρωμαϊκές Λεγεώνες
4. ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Βυζάντιο (Πολιορκία Κωνσταντινούπολης)
5. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΕΖΙΑΔΗΣ: Games of Thrones
6. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΥΑ: Μοντέρνα Πόλη
7. ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ: Σχολείο
8. ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΣΗΣ: Western City
9. ΦΑΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ: Western Prison
10. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ: Μεσαιωνικό
11. ΣΑΚΗΣ ΚΑΦΕΣ: Fantasy - Άρχοντας τον Δαχτυλιδιών.
12. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: Medieval Knights (castle)
13. ΗΛΙΑΣ ΚΟΤΖΑΕΡΙΔΗΣ: TrainsRAINS on the Move
14. ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΝΤΣΙΟΥΡΗΣ: SPACE - GR NASA 2017
15. ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αιγυπτιακό
16. ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Βικτωριανή Πόλη
17. SIRABONIAN NATALIE: Αρχαίο Ναυάγιο
GRecobil: Rock in Athens (1985)
Ένα εντυπωσιακό διόραμα με 2700+ playmobil
The Nod (Το Νέυμα Ανδρέας Παπανδρέου 1988)
BAΣΙΛΙΚΗ ΦΑΤΗ: Κόμης Μοντεχριστος
(Ένα μεγάλο διόραμα με πολλές παραστάσεις που εξιστορούσε όλη την ιστορία του Κόμη Μοντεχρίστο)
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: