Lol!giannislarisa είπε:ναι βεβαίος.να σου στέιλω και την "βίβλο" των playmobil που είναι γραμμένη στα γερμανικά να μου τη μεταφράσεις.είναι περίπου 170 σελίδες με "ανατριχιαστικές" λεπτομέριες για την ιστορια της εταιριας.
Λοιπόν...κάτι δεν μου πάει καλά ρε stayro με τις φωτό που έχει βάλει το χέρι του ο διαβολάκος. Σε κάποιες φωτό λοιπόν από αυτές, το κομμάτι που δεν κολλάει με το υπόλοιπο θέμα, δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί με αυτό. Αποτελεί προ'ι'όν μοντάζ. Ειδικά στην φωτό με τον Βόρειο Πόλο, ο όγκος του τραίνου δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό μέγεθος, που θα φαινόταν, αν είχε μπει και φωτογραφηθεί μαζί με τα υπόλοιμα κομμάτια. Επίσης μοιάζει να είναι πολύ καθαρή η εικόνα του για την απόσταση στην οποία έχει φωτογραφηθεί (έχω κάποιες γνώσεις πάνω στο θέμα).stayros είπε:Mερικες ακομα σελιδες απο τον Γαλλικο Καταλογο του 1988
Τελικα αυτος ο διαβολακος πρεπει να ειναι μονιμος
υπαλληλος του τυπογραφειου...
(τελευταια φωτο...το τρενο Η' καλυτερα...το Πολικο Εξπρες )
Μονο για τον συγκεκριμενο καταλογο!thebest20 είπε:Η απάντηση που λες,είναι σε όλους τους καταλόγους που βγήκαν τότε?
Άντε ρε Σταύρο...... Ανυπομονώ να δω, αν έχουν πέσει μέσα οι σκέψεις μου...stayros είπε:Λιγο υπομονη και θα μαθουμε το πως και το γιατι.
Αποσβωλωμένη κάθομαι και κοιτάζω αυτή την σελίδα!....stayros είπε:Mερικες ακομα σελιδες απο τον Γαλλικο Καταλογο του 1988
Προβολή συνημμένου 54343
Ολα τα Racing sets...for your eyes only!!! :flower:D@redevil είπε:α) Είχα το κίτρινο αυτοκίνητο - το ραλάκι! Θυμάμαι είχε και αυτοκόλλητα από μια γνωστή εταιρία που έφτιαχνε αμορτισέρ & φιγουράριζε πάντα σε όλα τ' αυτοκίνητα στο Ράλλυ Ακρόπολις! (Sparco? Δε θυμάμαι!... Θυμάμαι πολύ αχνά το λογότυπο, αλλά όχι το όνομα!)....
β) Από τότε είχαν βγει και μηχανές! Πώς με είχαν ξεφύγει?
Merci, Σταύρε! :flower: