Playmobil Kατάλογοι

Εχει καποιος τον περσινό ελληνικο καταλογο;
 
καλησπερα σε ολη την παρεα των playmobil,Ονομαζομαι Παυλος και οπως και εσεις αν και 30 φευγα ηλικιακα τα play δεν τα ξεχναω ποτε.Καιρο τωρα ηθελα να ετοιμασω ολους τους καταλογους σε pdf και να τα ανεβασω,Σημερα πρωτη μερα διακοπων και βρηκα ελευθερο χρονο για να το κανω.Ελπιζω καθε μερα να ανεβαζω και απο ενα καταλογο ετσι για ολους μας που δεν εχουμε ξεχασει τα παιδικα αθωα εκεινα χρονια.http://www.mediafire.com/download/u8tamo1qmam42lz/1974_1_%285_files_merged%29.pdf
 
Καταρχάς καλώς ήρθες! Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την κίνηση αυτή - θα είναι χαρά μας να φιλοξενήσουμε αυτή τη συλλογή! Απλά, επειδή υπάρχουν κάποιοι κατάλογοι που έχουν πνευματικά δικαιώματα (που είναι συλλεκτικοί και πωλούνται), μπορεί να μη μπορούμε να τους κρατήσουμε στο site. Επέτρεψέ μας να δούμε το αρχείο που ανέβασες, κι αν είναι οκ, θα το ανεβάσουμε στο σέρβερ μας, ώστε να είναι διαθέσιμο για τους πάντες.

Και πάλι ευχαριστούμε! Και πάλι καλώς ήρθες! :)
 
Ποτε βγαινει ο ελληνικος καταλογος;
 
Προχθές βρήκα σε ένα κατάστημα γερμανικούς καταλόγους της Playmobil 2016/2017 και πήρα δύο. Εάν κάποιος/α ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ με διεύθυνση να του στείλω.

20161018_134358.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νέος ελληνικός κατάλογος PLAYMOBIL 2017 με πολλές νέες κ αρκετά ενδιαφέρουσες προσθήκες. Ούτε φέτος θα κάνω οικονομία :p Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι η σειρά figures No 12. Κυριολεκτικά μια από τα ίδια...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εκτός από τα Ρωμαϊκά και τη σειρά 11 δε μου κάνει κλίκ τίποτα άλλο! Οπότε μάλλον οικονομικά θα τη βγάλω εγώ :p
 
Καλά, θα σε δω κι εσένα στον απολογισμό του έτους...!!!! :) :) :) Τουλάχιστον ο Ανδρέας είναι ειλικρινής!!
 
Πες ταααααα Σπύρο 1@Kambia[/USER] Θες να σε πω πόσες φορές είπες την φράση "Δικό μου" μέσα στο 2016 ; :p :p:p

 
Μπα παιδιά δεν παίζει. Πραγματικά δε μου κάνει κλικ τίποτα άλλο πέρα από αυτά που είπα. Μιλάω για μένα, τα δικά μου γούστα. Γιατί για την μικρή θα πάρω μπόλικα :p
 
Θα πάρω σίγουρα 4 σπεσιαλάκια (DJ Z, Πριγκήπισσα, Νεράιδα, Κυρία με σκυλιά), τη σειρά Fashion Girls, το μικρό παλάτι 6849 με όλα τα έπιπλα και επεκτάσεις,το παλάτι βαλιτσάκι,από τη σειρά με το κρουαζιερόπλοιο το τζιπ με τη σανίδα του surf, τη banana boat και την τραγουδίστρια με το stage, την πριγκήπισσα από τα νέα playmofriends το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο με τα χιόνια και το πατινάζ, και τέλος το σετ γάμου με το αυτοκίνητο.Όσο για τα figures θα προτιμήσω να βρω από γνωστούς μου,συγκεκριμένα κομμάτια,την ροζ πριγκήπισσα του πάγου,τη χίπισσα και το τζίνι από τη σειρά 11 και μόνο τη βικτωριανή κυρία από τη σειρά 12.Με ένα 50ευρω το μηνα βγαίνουν αυτά που θέλω να πάρω.
 
Στον καινούριο κατάλογο να είμαι ειλικρινής δεν τρελάθηκα κιόλας. Σίγουρα προσθήκες θα γίνουν. Ευτυχώς ο γιος μου (4 χρονών) έχει γίνει ήδη Playmobilάκιας όποτε θα ψωνίσουμε σίγουρα αρκετά.

Παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχουν πουθενά τα ghostbusters που κυκλοφορούν Ιούνιο.

Άρα Ελλάδα από του χρόνου και βλέπουμε..
 
Τα Ghostbusters και How To Train Your Dragon θα βγουν ταυτόχρονα και Ελλάδα,αλλά ο κατάλογος κατά 90% θα επανακυκλοφορήσει με extra ένθετο μέσα με τα συγκεκριμένα σετς.
 
stayros είπε:
Μακάρι η geobra να έχει μεγαλύτερες πωλήσεις χάρη στις μεταφορές μεγαλων κινηματογραφικών παραγωγών και να δούμε στο μέλλον και μια σειρά εμπνευσμένη από την Αρχαία Ελληνική μυθολογία! Πχ Περσέας, Ιάσονας, Ηρακλής και άλλα... Τα καλούπια υπάρχουν ο κατάλληλος συνδυασμός χρειάζεται για να γίνει παραγωγή! :)
 
υπαρχει ελληνικος καταλογος εξαρτηματων 2015;
 
corollagr είπε:
υπαρχει ελληνικος καταλογος εξαρτηματων 2015;
Πολυ φοβαμαι οτι δυσκολα θα βρεις καποιους απο τους κωδικους, πλεον... :precry:
 
Πίσω
Μπλουζα