playmofan
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 2
stayros είπε:Χρονια Πολλα σε ολες τις Μαμαδες!!!!!!! :flower:
Χρόνια πολλά μανούλα :flower: !!!!
Πολλά μπράβο stayros!
stayros είπε:Χρονια Πολλα σε ολες τις Μαμαδες!!!!!!! :flower:
Σε λιγότερο από ένα χρόνο θα έρθει στην Ελλάδα,με μόνο 39,90?giannislarisa είπε:σε μια αναζητηση που έκανα στο ebay ανακάλυψα έναν γερμανο που έχει βγάλει προς πώληση 3 τεμάχια της επανέκδοσης του κωδικου 3449 Museum!!! η τιμή του είναι 66 λιρες (82,49 ευρώ).προσωπική μου άποψη είναι οτι είναι πολύ καλό αλλα είναι λίγο φτωχό και λοίπουν κάποια κομμάτια του αρχικού σετ ασε που δεν έχει την λάμψη του προτοτύπου.θεωρώ οτι είναι ξαναζεσταμένο φαγητό.
Θα κυκλοφορήσει στη Γερμανία το Σεπτέμβριο του 2012,εν όψει των Χριστουγέννων του 2012 απλά βγήκε η photo!Όπως επίσης υπάρχει η photo από ακόμα ένα setstayros είπε:
Για ριξε μια ματια εδω...:wink:zouzou είπε:Υπάρχει κάπου που να μπορώ να δω όλα τα κάστρα των ιπποτών που έχουν βγει με τη σειρά;Είχα δει κάπου ένα με αριθμό 35 κάτι (δεν το θυμάμαι καλά) και θα ήθελα να το επιβεβαιώσω.
Εμμμ, έτσι είναι αυτά. Εμένα μου έκλεψε την καρδιά πριν χρόνια το κοριτσάκι που το βάφτισε ...caprice είπε:@ playmofan
Όλα είναι πανέμορφα. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά το "ερρικάκι" μου έχει κλέψει την καρδιά από την αρχή που το είδα !!
- Σωστααααά.......!!! Σταύρο, το επόμενο κουίζ εσύ...giannislarisa είπε:3550,3740,3551.σωστα?