Playstation 5

Καιρος για κανενα ps5 pro λεω εγω αρκετα περιμεναμε.:ylsuper:
 
Σε κανα 6μηνο λεω εγω γιατι 2013 κυκλοφορησε το ps4 και το 2016 το ps4 pro ,ps5 2020 αρα το 23 φανταζει πιθανο.
 
Ασε το ποτε θα ανακοινωθει. Ποτε θα μπορεις να το αγορασεις σε λογικη τιμη λεμε...

Αυτη την στιγμη για καθε PS5 Digital αγοραζεις 2.5 XBOX Series S! :bananafuck:
 
Nαι οκ αλλα το ps5 digital εχει ιδια δυναμη με το δισκατο ps5 ενω το XBOXSS ειναι κατιτις αδυναμο.

Δεν ξερω για ανακοινωση συμφωνα με την προηγουμενη γενια τρια χρονια μετα την κυκλοφορια του νορμαλ μοντελου εχουμε Pro ,την πατησα μια φορα με το απλο Ps4 τωρα θα παρω Pro χαχα.
 
Mετα απο καιρο ενα τελος μπαινει στις προνομιακες τιμες που πουλανε τωρα το ps5 στα μαγαζια και γινεται πιο ακριβο.

 
Φιλαρακι μου milntov σε ποια προνομιακη τιμη πουλουσαν τα μαγαζια το PS5 και δεν το γνωριζω;επειδη εχεις μεινει μερικες γενιες πισω στης κονσολες οπως εχεις πει το PS5 στην ελλαδα πωλουνταν στην πλειοψηφια των καταστηματων σε τιμες μεγαλυτερες απο αλλες χωρες και μαλιστα σε εκβιαζαν κιολας με πακετα μονο ετσι εδιναν την κονσολα οπως σε γνωστο μου που πηρε την κονσολα με ενα παιχνιδι και δευτερο Gamepad στα 700 περιπου ευρω ενα ολοκληρο μηνιατικο δηλαδη και αυτο το πακετο δεν το εσπαγαν με τιποτα.Ξεφτιλισμενη $ONY οπως παντα μακαρι με αυτη την κινηση να πεσουν οι πωλησεις τους στον πατο και ειδικα που δεν τολμανε να αγγιξουν την αμερικη γιατι εκει δεν θα υπαρξει αυξηση.
 
Νομίζω ότι ο αγαπητός milntov εξέφρασε το σχόλιο του, με μια λεπτή δόση ειρωνίας (ή αγγλικού χιούμορ)!! Να επιβεβαιώσω αύτο για τα υποχρεωτικά bundles του PS5!!

Δεν το πήρα, πήρα το Series S και μέχρι retroarch του έβαλα (μαζί με gamepass)!!
 
Aν το ελεγε ειρωνικα ο milntov τοτε ας μη λαβει καθολου σημασια το παραπανω post μου γιατι πολυ απλα συμφωνουμε απολυτα.
 
Aν το ελεγε ειρωνικα ο milntov τοτε ας μη λαβει καθολου σημασια το παραπανω post μου γιατι πολυ απλα συμφωνουμε απολυτα.
Εννοειται πως το ποστ μου ειναι χιουμοριστικο φιλε metalcandyman ακριβως 100% αυτο που εγραψε ο φιλος Captain Kal.:)

Ξερω για το μαυρο χαλι που επικρατει στις τιμες του ps5 στην Ελλαδα απο την αρχη της κυκλοφοριας.Αστα να πανε.
 
Εννοειται πως το ποστ μου ειναι χιουμοριστικο φιλε metalcandyman ακριβως 100% αυτο που εγραψε ο φιλος Captain Kal.:)

Ξερω για το μαυρο χαλι που επικρατει στις τιμες του ps5 στην Ελλαδα απο την αρχη της κυκλοφοριας.Αστα να πανε.
Toτε τζαμι φιλαρακι μου.Ουτε εγω εχω παρει την κονσολα ακομα και οταν με περισσευαν τα φραγκα να την παρω γιατι πολυ απλα δεν εχει κατι να με προσφερει αυτη την στιγμη.Ουτε ενα παιχνιδι που να πω ναι ρε γιαυτη την παιχνιδαρα θα την παρω την κονσολα.Με ενα καλο PC που εχω και με το switch ειμαι απολυτα καλυμμενος οσον αφορα για τα νεοτερα παιχνιδια.
 
Τωρα με τις αυξησεις στις εικονικες τιμες θα διαφερουν απο την πραγματικοτητα μολις 200€ για το digital και 100€ για το πληρες! :biglaugh:

Οπως ειχα ξαναπει, καποια στιγμη το 2028 θα μπορει να αγορασει κανεις PS5 στην προτεινομενη λιανικη. :happyjump:

Μεχρι τοτε, το καλυτερο playstation 5 ειναι το pc σας, φτανει να εχετε καλη συνδεση στο internet.

 
Εγω εχω διαφορετικη αντιληψη, για την αγορα μιας κονσολας. Αν δεν χρειαζομαι τις δυνατοτητες που προσφερει ενα κομπιουτερ και θελω μονο να παιζω τα παιχνιδακια μου. Η ποιοτητα εικονας/ηχου μιας κονσολας συνδεδεμενης σε τηλεοραση με ικανοποιει. Αλλα 600 και 700 Ε δεν τα δινω με τιποτα. Βεβαια οι αναγκες του καθενος ειναι διαφορετικες και σεβαστες. Ενα παρδειγμα προς αποφυγην, ο γιος μου αγορασε X-BOX, μονο και μονο για να παιξει Halo, μετα τον τραβηξαν κι αυτον τα κομπιουτερς. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ κληρονομησα το X-boxακι, οχι οτι ασχολουμαι, αλλα δεν μου κακοπεσε, παρειτσα με τις αλλες γεροντοκονσολες μου
 
Πριν 10 χρονια περιπου για ετοιμο συστημα καινουργιο στο κουτι του με windows 7 περασμενα amd 4πυρινο υπολογιστη 3ghz με 6 gb ram (εως 32 gb αναβαθμιση ram σε μιτρικη gigabyte) μς 1 terabyte hdd - dvd recorder + hdmi καρτα γραφικων που πηρα hd 7770 2gb gddr5 με directx 11 επαιζα super ολα τα crysis και μεχρι και σημερα παιζουν πολλα συγχρονα παιχνιδια με ομαλο framerate με συνολικο κοστος 540 ευρω περιπου.Mιλαμε για συνολικο κοστος πριν 10 χρονια.Απο τοτε για τα παιχνιδια εννοειται απαραιτητη η μνημη καρτας γραφικων τουλαχιστον 2 gddr 5 σε σχεση με την πολυ χειροτερη ddr3 που δεν πας πουθενα.

Σημερα βλεπω υπαρχουν μαγαζια που βγαζουν για πωληση υπολογιστες μονο με το κουτι (χωρις εξτρα οθονη) με τιμες που φτανουν τα 690 ευρω εν ετη 2022 με πολυ πιο ακριβο κοστος που ειχα δωσει πριν 10 χρονια και δεν φτανουν ουτε στο μισο τις επιδοσεις που εχω στα παιχνιδια απο το 2013.

Μου εβγαλε πριν στο FB ευκαιριες gaming υπολογιστων αλλα για κατι καλο θες πανω απο 1000 ευρω βλεπω κατω απο 1000 ευρω πως εγραφε ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Κοιταω να δω την ευκαιρια που εχω να δω μηπως θα παιζω με αυτο σε καλες επιδοσεις τα συγχρονα παιχνιδια και δειτε specs.

Καντε συγκριση σε τιμες 2013 - 2022 με τα δικα μου ετοιμα αρχαια specs των 540 ευτω που ειχα παρει πριν 9,5 χρονια με 150 ευρω λιγοτερα.Αμεσα διαθεσιμο για οποιον ενδιαφερεται.:fafoutis:

 
Αυτες θα ειναι οι φοβερες μελλοντικες συλλογες παιχνιδιων απο κονσολες για να στολιζουν το game room.Τα αυθεντικα παιχνιδια σε δισκακι που μεσα ομως θα ειναι αδεια.Χαχαχαχαχα!!!!Συλλογες για γελια και για κλαματα :fafoutis::fafoutis::fafoutis:

 
Μιας και συζητάγαμε παλιοτερα το stick drift, τον τελευταιο καιρο υπαρχουν καποιες σημαντικες εξελιξεις στο θεμα.

Η εταιρια Gulikit εχει ξεκινησει εδω και καιρο και διαθετει gamepads με ηλεκτρομαγνητικα (Hall effect) analog sticks, που δεν πασχουν απο το προβλημα του stick drift.


Επιπλεον προσφερει αυτα τα analog sticks σαν ανταλλακτικα για το Steam Deck.

Και σε συνεργασια με την 8bitdo κυκλοφορησε η bluetooth εκδοση του Ultimate Controller που διαθετει τετοια analog sticks.


Για την ωρα δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενα για PS5, αλλα αμφιβάλλω οτι θα αργησει πολυ να εμφανιστει κατι.
 
Η διαφημιστικη καμπανια για το god of war ragnarok ξεκινησε στην Ιαπωνια εδω και μερες.Απο τα πιο βιαια παιχνιδια του ps5 και των videogames γενικοτερα.

 
Ρε παιδια ποτε θα δουμε ps5 στα ραφια? Κατι ακουσα για αυξηση παραγωγης. ΜΟΝΟ την κονσολα οχι με "εξτρα".
 
Ρε παιδια ποτε θα δουμε ps5 στα ραφια? Κατι ακουσα για αυξηση παραγωγης. ΜΟΝΟ την κονσολα οχι με "εξτρα".

Εγώ πάντως που το γύρισα από PS4 Pro σε Xbox Series S δεν το έχω μετανιώσει!!! Και τρέχω κανονικότατα emulators σε developers mode!!
 
Πηρα το δικό μου ps5 το Μαιο του 2022 στα 750 ευρώ. Το πακέτο περιελάμβανε την disc εκδοση με το Gran turismo 7, μία κάμερα, δεύτερο χειριστήριο, τηλεκοντρόλ και τα ασύρματα headsets, όλα της Sony. Αν τα αγόραζα όλα αυτά ξεχωριστά, το κόστος θα ηταν περίπου 850. Ασφαλώς και εγώ ενδιαφερόμουν μονο για δεύτερο χειριστήριο και άντε και τα ακουστικά που τελικά αποδείχτηκαν πολύ χρήσιμα. Πρακτικά η κονσόλα μόνη της αγοράστηκε στα 500 ευρώ, αλλά φυσικά πουθενά δεν την έβρισκα χωρίς να είναι υποχρεωτικό bundle. Από τότε ως και σημερα, καμια φορά που χαζεύω τιμές, δεν έχω ξαναδει να πωλείται τέτοιο πακέτο.

Και αν τελικά γίνει η εξαγορά της Activision, θα μπει στο σαλόνι και ένα xbox, καθότι δεν είμαι φαν των κονσολών αλλά των παιχνιδιών.
 
Πίσω
Μπλουζα