Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.529
Το πηρα 169 ευρω. Και το Virtua Tennis 4 στα 9,99 ευρω.Ολα απο το Saturn.D@redevil είπε:Όμορφα πράγματα!
Για πες μας εντυπώσεις!
Παρεπιπτόντως, ποιο ήταν το κόστος στο Deutschland? Να υποθέσω οι τιμές, καμία σχέση?
Ευχαριστω παλικαρε! Ευχομαι να το παρεις και εσυ!Ajax87 είπε:Καλοπαιχτο Darksynbio.
Αν το βρω στο δρομο ισως το μαζεψωDarkSynbios είπε:Ευχαριστω παλικαρε! Ευχομαι να το παρεις και εσυ!
Ναι εχει μνημη των 8GB σε καθε μεγκα πακετο. Το δικο μου εχει τα παιχνιδια Wipeout 2048, little big planet και αλλα διαφορα. Να φανταστεις οτι πηγα σε 2 Saturn μαγαζια και οι τιμες τους ειχαν παλι διαφορες. Στο ενα το ειχε 169 και στο αλλο 177.D@redevil είπε:Λεονάϊντας, είχε και μνήμη μέσα ή σκέτο?!
Με μια γρήγορη "βόλτα" στην Ελληνική αγορά, βλέπω ότι δεν είναι τραγική η διαφορά στις τιμές.
Ωστόσο, δεν ξέρω τι έχει το Mega pack edition, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος εν τέλει...
Π.χ. συσκευή + 8gb μνήμη + 8 games = 199 eur. Αν το mega pack έχει τα ίδια στα 169, τότε κλασσικά, εδώ μας κάνουν ένα ωραιότατο rip-off...
Βαζω και τον εαυτο μου μεσα."The PS Vita PCH-2000 series will replace the existing PS Vita PCH-1000 series as stock of the older model is exhausted," it explains.