Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.622
Το πηρα 169 ευρω. Και το Virtua Tennis 4 στα 9,99 ευρω.Ολα απο το Saturn.D@redevil είπε:Όμορφα πράγματα!![]()
Για πες μας εντυπώσεις!
Παρεπιπτόντως, ποιο ήταν το κόστος στο Deutschland? Να υποθέσω οι τιμές, καμία σχέση?
Ευχαριστω παλικαρε! Ευχομαι να το παρεις και εσυ!Ajax87 είπε:Καλοπαιχτο Darksynbio.
Αν το βρω στο δρομο ισως το μαζεψωDarkSynbios είπε:Ευχαριστω παλικαρε! Ευχομαι να το παρεις και εσυ!![]()
Ναι εχει μνημη των 8GB σε καθε μεγκα πακετο. Το δικο μου εχει τα παιχνιδια Wipeout 2048, little big planet και αλλα διαφορα. Να φανταστεις οτι πηγα σε 2 Saturn μαγαζια και οι τιμες τους ειχαν παλι διαφορες. Στο ενα το ειχε 169 και στο αλλο 177.D@redevil είπε:Λεονάϊντας, είχε και μνήμη μέσα ή σκέτο?!
Με μια γρήγορη "βόλτα" στην Ελληνική αγορά, βλέπω ότι δεν είναι τραγική η διαφορά στις τιμές.
Ωστόσο, δεν ξέρω τι έχει το Mega pack edition, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος εν τέλει...
Π.χ. συσκευή + 8gb μνήμη + 8 games = 199 eur. Αν το mega pack έχει τα ίδια στα 169, τότε κλασσικά, εδώ μας κάνουν ένα ωραιότατο rip-off...
Βαζω και τον εαυτο μου μεσα."The PS Vita PCH-2000 series will replace the existing PS Vita PCH-1000 series as stock of the older model is exhausted," it explains.