Project Morpheus [Playstation VR]

q4mznm4lz4a8kbamjgp7.gif


Τωρα που το βλεπω καλυτερα ειναι πολυ διασκεδαστικο! Εξομοιωνει ακομα και τις πτωσεις :p .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ δεν έχω θέμα με ναυτίες και λοιπά αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα θα είναι άλλο για μένα. Εχω την εντύπωση πως αν αυτό το πράγμα γίνει mainstream, τότε τα περισσότερα games που θα το υποστηρίζουν θα είναι κάτι σαν rollercoaster rides, με πολλά scripted events και ακόμα πιο πολύ hand holding από ότι έχουμε τώρα. Και στην προσπάθειά τους να κάνουν περισσότερη επίδειξη oι developers, φοβάμαι ότι θα τα κάνουν σαν τις 3D ταινίες που σου πετάνε κάτι άσχετες σκηνές μόνο και μόνο για το 3D effect.

Εξάλλου δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να παίξεις πολλές ώρες με κάτι τέτοιο. Δηλαδή και να βγάλουνε καλά games με ελευθερία κινήσεων, πολλές ώρες gameplay κλπ (πχ κάποιο RPG ή κάποιο Dark Souls) δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί κανείς να παίζει για παραπάνω από μισή ώρα χωρίς να κουραστεί. Γενικά ακούγεται και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι μετά απο κάποιες μέρες θα φύγει ο ενθουσιασμός και θα προτιμάμε απλά να αράξουμε στον καναπέ και να παίξουμε άνετοι στην πολυθρόνα μας. Τίποτα δεν μας σηκώνει από εκεί, και τα motion controls προσπάθησαν να μας αλλάξουν αλλά πάλι εκεί καταλήξαμε.
 
1 χρονο μετα την πρωτη παρουσιαση,(πως περναει ο καιρος),εχουμε νεοτερα με ενα πιο βελτιωμενο μοντελο απο το προηγουμενο.


1080p,μεγαλυτερη οθονη,συρομενη οθονη που μπορεις να την κανεις περα να δεις κατι χωρις να βγαλεις τα γυαλια,surround 3D ηχος ,τιμη δεν εχουμε και μακαρι να περασει και ο επομενος χρονος γρηγορα μεχρι την κυκλοφορια του.



Πρωτους μηνες του '16 κυκλοφορια και απο κατω φωτο απο κατι καινουργια FPS παιχνιδακια.


 

 


MorpheusSpec-670x263.jpg

The_London_Heist_1_1425419611.jpg

The_London_Heist_2_1425419611.jpg


The_London_Heist_3_1425419611.jpg

j2otmizikh9kpz42o3yo.jpg

dzeycea2x1s2ssygqi35.jpg

ichohxxxgjty7yn2ey6g.jpg

GDC 2015 Project Morpheus Trailer

uqfilosvksyknjwmscuk.jpg
 
Νεο MOVE 2 κοντρολι και Real eyes το ονομα,για να δουμε στα επισημα τι θα πουνε.




Put yourself at the center of ____ worlds by slipping on a visor-style, head-mounted display, currently in development by Sony Computer Entertainment. Get other players involved ____ Morpheus creates two sets of images: one for the headset and one for a TV, so everyone can join in. Hear details above, below and around you with stunning ____ to 3D audio technology.
PlayStation RealEye and Move 2 will ____ together a nonpareil experience. Reflections, focus, stamina, is what youʼre going to need. Gaming is changing forever.

PlayStation_Move_2_02.jpg

PlayStation_Move_2_05-600x803 (1).jpg

PlayStation_Move_2_04.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι λες τωρα .




Robinson: The Journey


[video=youtube_share;AOZtqDhQP44]

 
Kitchen on PlayStation VR has been billed by many as even more freaky and scary than Hideo Kojimaʼs P.T. and Capcom released today a trailer focusing not on gameplay, but on peopleʼs reactions.

[h=1]Kitchen Tech Demo for Morpheus reactions[/h][video=youtube_share;vRnFCWBAYBs]

 
Ajax87 είπε:
q4mznm4lz4a8kbamjgp7.gif


Τωρα που το βλεπω καλυτερα ειναι πολυ διασκεδαστικο! Εξομοιωνει ακομα και τις πτωσεις :p .
Διασκεδαστικο ??? Δεν νομιζω .

Χωρις να ειμαι ειδικος εχω την αισθηση οτι θα μπορουσε να τραυματιστει σοβαρα με τον τροπο που επεσε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
To PS VR για να λειτουργησει δεν θα συνδεεται κατευθειαν με το PS4 μεσω καλωδιου αλλα θα περναει μεσα απο ενα μυστηριο προς το παρον εξωτερικο κουτακι,το κουτακι απο τα λιγα που ξερουμε εχει HDMI-IN,HDMI-OUT, USB και αυτο που προδιδει τις δυναμεις του ειναι η υπαρξη ανεμιστηρα για να μην ζεσταινεται.


Καποιοι λενε οτι εκτος απο τις VR δυνατοτητες του θα προσθετει και horsepower στα κανονικα παιχνιδια του PS4 ,like SEGA 32X η το καρτριντζακι του Ν64 πραγμα που κατα την γνωμη μου κατα 99% ειναι ονειρα απατηλα.



Mακαρι παντως στο HDMI-IN να μπορεις να συνδεεις οποιαδηποτε πηγη video επιθυμεις και να μεταμορφωνεται μεσω του helmet σε big inches screen.






PSVRCable4.jpg

jjze7und.jpg
 
Φαντάζομαι θα έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από το move. Εκτός βέβαια αν μόνο εμένα μου είχε τύχει καινούργιο move με πρόβλημα.
 
Παντως move δεν ειναι απαραιτητο για την λειτουργια του μια χαρα κανει και το ps4 pad που φωσφοριζει.
 
Αν εχει hdmi In ειναι καλη φαση γιατι θα μπορεις να το χρησημοποιεις με πολλες συσκευες(οπως ειπε και ο Ααρντ). Ακομα και σε ταινιες θα ειναι ωραιο. Αρκει να μην κανει μια περιουσια.
 
Αν όλο το σετ, "κάσκα" - κάμερα - κουτάκι - Move - δεν ξέρω τι άλλο, πάει κάτω από 350 με 300? θα είναι θαύμα...

Και με μία τιμή πάνω από 300? (Για να μην πω 250.), δεν ξέρω πόσο έχει ελπίδες για να; πετύχει στην αγορά... Μέχρι φυσικά να καταλάβουν ότι τους κάνει πουρέ ότι έχουν από τον λαιμό και πάνω, και να ξεχαστεί για ακόμα μία φορά στην λήθη του χρόνου... :p

Και ΑΝ πετύχει, μάλλον θα είναι ακόμα ένα τεστ του πόσο το μάρκετινγκ μπορεί να νικήσει την λογική, παρά ότι θα αξίζει πραγματικά κάποιος να ρισκάρει την υγεία του και να πετάξει τα λεφτά του για να "διασκεδάσει" λίγο περισσότερο.
 
Οσο και να εκστασιαζομαι με τις προοπτικες αυτου του vr set πραματος, οχι μονο της sony, αλλο τοσο ξερω οτι δεν μου αρεσει η ιδεα του να βαλω ενα στο κεφαλι μου.

Εχω δοκιμασει και με ζαλιζει αρκετα, χωρια το συναισθημα οτι φορας πυρηνικη βομβα πανω απο τον εγκεφαλο σου.

Οκ, λιγο τραβηγμενο το τελευταιο, αλλα το πιασατε το νοημα !

Θα του δωσω μια τελευταια ευκαιρια για πολυ λιγο χρονο μονο και μονο γιατι φαινεται πιο μικρο και ευκολοφορετο απο το oculus, αλλα χλωμο το κοβω και παλι :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
Ε-Ρ-Χ-Ε-Τ-Α-Ι






psvrgdc.png
 
Ανυπομονώ αλλά από την άλλη πλευρά, καλά κάτσε να έρθει και να δούμε πόσο θα κοστίζει εδώ.
 
Μετα τις 600αρες του Oculus και της Valve το φοβαμαι και εγω το ποσο θα κανει.
 
Και εγώ φαντάζομαι να παίζει γύρω στα 500 αν όχι πιο πάνω. Έτσι και αλλιώς τουλάχιστο για τους πρώτους μήνες αν θυμάσαι, οι τιμές των ps ήταν στον θεό. Επιπλέον το ότι είμαστε σε κρίση δεν ενδιαφέρει τους ξένους κατασκευαστές ή τις εγχώριες εταιρίες πωλήσεων.

Πάντως περιμένω να το δω από κοντά γιατί έχω ήδη και το ps4. Γενικά δεν έχω δει τέτοιου είδους μηχάνημα και τουλάχιστο από τα βίντεο στο tube, μου φένεται άκρως εντυπωσιακό.
 
Eιχε πει η Σονυ οτι θα εχει τιμη κονσολας,αυτο και καλο και κακο ηταν,κακο γιατι δεν θα ηταν φθηνο ,καλο γιατι δεν θα χτυπουσε ταβανι,τωρα εχουν αλλαξει καποια πραγματα,καποιες εταιριες με top quality VR εχουν υψηλες τιμες και μπορει να παρει θαρρος και η Σονυ.


Το καλο που του θελω αν ειναι στα πανω η τιμη να κανει παπαδες και να μην ειναι μονο για παιχνιδια.


Anyway...ας ελπισουμε να βγει πριν το καλοκαιρι και οχι κανα φθινοπωρο.
 
Ποιος να μου το λεγε πριν 30 χρονια που το παιζα στο 2600...

 


Battlezone VR


[video=youtube_share;rcN_Rl4dINs]

 
399 ευρωπουλα και αλλους 6 μηνες αναμονη ΑΑΑαααγκρρρ.

 


Αυτο περιμενα..απο εδω και περα οτι παιχνιδι παιζουμε και οτι Bluray-TV-UTube βλεπουμε στο PS4 θα γινεται και μεσα απο την γιγαντοθονη τoυ VR!!


"With the headset on, users can also go into 'cinematic mode' to see the entire 16:9 PS4 menu and play all of their PS4 games."
 
Πίσω
Μπλουζα