Στο πρότεινα επειδή πρόκειται για την slim έκδοση, νομίζω μαζί με παιχνίδια, με τιμή σημαντικά χαμηλότερη απο οπουδήποτε αλλού. Άλλωστε απ' όπου και να το πάρεις, εγγύηση θα έχει.SnakeEyes είπε:@asemnos από παντοπωλεία αποφεύγω να ψωνίζω![]()
κανένα πλαίσιο (λόγω καλού service όπως ακούγετε) σκεφτόμουνα αλλά δεν ξέρω αν έχουν το τελευταίο μοντέλο που ανέφερε ο pooky
http://www.ebw.grSnakeEyes είπε:Από που το πήρες το ολόφρεσκο αν επιτρέπεται, να χτυπήσω κι εγώ ένα![]()
Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε κανένα πρωτότυπο παιχνίδι μέχρι τώρα. Δεν το έχω τσιπωμένο, δεν με ενδιαφέρει, αλλά έχω ένα σωρό πρωτότυπα.Getta Robo είπε:Οτι λεει ο Wally, επισης τραγικα χαμηλοτερη συμβατοτητα σε ps1.. Η λιστα δεν εχει κανενα νοημα, τα προβληματα ειναι εκατονταδες.
Φίλε Geoanas μήπως θα μπορούσες να μου πεις περισσότερα για το πρόγραμμα για τα avi? Αν υπάρχει και κάποιο σχετικό link ακόμα καλύτερα! Θα σου είμαι υπόχρεος!geoanas είπε:Εγώ πήρα το PS2 slim (SCPH-9000X) από EBW, έτοιμο και φτιαγμένο, πρίν από 5-6 μήνες.Έχω δοκιμάσει τα άντερα μου από PS1 και PS2, μέχρι κάτι τρελλά utils για να μου παίζει avi με ελληνικούς υπότιτιλους από USB στικάκι και δεν συνάντησα καμμια ασυμβατότητα !
Τα αναφερόμενα από τον Wally δεν τα δοκίμασα γιατί δεν με ενδιέφεραν.