Rheinmetall
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 27
Σύντομα με την έλευση του Playstation Vita το PSP περνάει στην ιστορία. Ίσως είναι και μια καλή ευκαιρία να κάνουμε μια αποτίμηση στην επτάχρονη παρουσία του στο χώρο των βιντεο παιχνιδιών. Πολύ σύντομα, η δική μου άποψη είναι ότι το PSP από τη μια δεν ήταν και η πιο πετυχημένη κίνηση της Sony, υπό την έννοια ότι τα παιχνίδια του PSP είχαν κατά κύριο λόγο περιεχόμενο που ταιριάζει περισσότερο σε σταθερή κονσόλα, και όχι casual χαρακτήρα, όπως είναι και πιο λογικό για μια φορητή κονσόλα. Αυτό είχε ως συνέπεια το DS της Nintendo να κατακτήσει τα πρωτεία στην αγορά, και λόγω του μικρότερου μεγέθους της κονσόλας. Από την άλλη τα πολλά εξαιρετικά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο PSP (Crisis Core:Final Fantasy VII , Metal Gear Solid: Peace Walker, Castlevania: Dracula X Chronicles και τόσα άλλα) φανέρωσαν τις τεράστιες δυνατότητες που μπορεί να υπάρχουν στα παιχνίδια των φορητών συσκευών, κάτι που διαπιστώσαμε και στην επιτυχία της gaming πλατφόρμας του iPhone.
Προσωπικά μιλώντας τα παιχνίδια του PSP η αλήθεια είναι ότι δεν τα πολυ-έπαιξα, αν και αγόρασα αρκετά από αυτά. Μετά από ένα σημείο και μετά πάντα με κούραζαν και μου φαινόντουσαν ατελείωτα. Αλλά πάλι είμαι χαρούμενος που έχω κάποια πραγματικά "διαμάντια" στη συλλογή μου που ίσως τα παίξω αργότερα.
Εσείς πώς είδατε γενικά την διαδρομή του PSP αυτά τα χρόνια;
Προσωπικά μιλώντας τα παιχνίδια του PSP η αλήθεια είναι ότι δεν τα πολυ-έπαιξα, αν και αγόρασα αρκετά από αυτά. Μετά από ένα σημείο και μετά πάντα με κούραζαν και μου φαινόντουσαν ατελείωτα. Αλλά πάλι είμαι χαρούμενος που έχω κάποια πραγματικά "διαμάντια" στη συλλογή μου που ίσως τα παίξω αργότερα.
Εσείς πώς είδατε γενικά την διαδρομή του PSP αυτά τα χρόνια;