PsP Firmware Update [To Do it or Not]

mike έχεις p.m για να μήν μπαίνουμε σε θολά νερά εδώ, άν και θεωρητικά αυτό που θές είναι νόμιμο (να τρέξεις iso του δικού σου παιχνιδιού).

Γενικά το να έχεις original FW είναι ωραίο, αφού έχεις πρόσβαση στο PSN με τα ωραία minis, και γενικά μπορείς να αγοράσεις νόμιμα αρκετά παιχνίδια PS1 και PSP σε καλές τιμές για το κονσολάκι. Αξίζει σίγουρα. Απο την άλλη, άν θές emulators δυστυχώς χάνεις τα υπόλοιπα, είναι ένα δίλημμα που ο καθένας αποφασίζει μόνος του ! Εγώ έχω δύο PSP, το ένα τρέχει αποκλειστικά emulators, και το άλλο full updated για τα boxed games/psn.
 
Από τη στιγμή που έχεις δικό σου το original δισκάκι του παιχνιδιού μπορείς να κάνεις ένα νόμιμο αντίγραφο (και ναι υπάρχει τρόπος να κάνεις αντιγραφή το δισκάκι στη μνήμη).

Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν το παίζει! Πρέπει να έχεις 5.00 όπως λένε και τα παιδιά εκτός και αν έχεις κάνει downgrade το firmware. Απο 3.70 και πάνω θέλει το god of war.
 
To Ghοst Of Sparta θέλει 6.20. Tώρα βρισκόμαστε στο 6.60, το οποίο απαιτούν τα ολοκαινούργια παιχνίδια.
 
Το δικο μου ειναι 3.71 και μεσα στο αυθεντικο δισκακι υπαρχει αναβαθμιση σε 6.31.Ναι αλλα αν κανω αναβαθμιση, θα μπορω να παιζω απο την καρτα, τα παιχνιδια που εχει μεσα η καρτα?
 
Αν κανεις update official firmware οχι δεν θα μπορεις να παιζεις οπως λες.Μπορεις να κανεις update πλαγιως και να εισαι οκ και με τα παλια παιχνιδια που εχεις μεσα στη καρτα αλλα και το GoS.
 
+1 για την πρόταση του kajwbtfe, για να απολαύσεις το psp στο μέγιστο, πρέπει να είναι σπασμένο. Με ελάχιστο ψάξιμο θα κάνεις update τη σπασμένη έκδοση που έχεις και θα μπορείς να παίζεις και απο umd και απο την κάρτα μνήμης.
 
Πίσω
Μπλουζα