c3podroid
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 10
Είχα την τύχη να δω ζωντανά τους R.E.M. στο Καλλιμάρμαρο στάδιο στα πλαίσια της παρθενικής εμφάνισης του MTV στην Ελλάδα. Μπορώ να πώ ότι με εντυπωσίασαν αρκετά. Έπαιξαν τραγούδια από τα παλιά τους μέχρι και πιο καινούργια προωθώντας και το τελευταίο τους άλμπουμ Accelerator. Δεν τους είχα δει όταν είχαν έρθει το 1998 (αν θυμάμαι καλά) γι' αυτό δεν θα τους έχανα με τίποτα. Απέδειξαν πόσο μεγάλη live μπάντα είναι και το κοινό ανταποκρινόταν σε κάθε τραγούδι τους. Αποκορύφωση κατα την γνώμη μου τα παλιότερα "Losing my Religion", "The One I Love", "Orange Crush" και το "It's the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)" όπου όλο το στάδιο ήταν όρθιο και χόρευε στο ρυθμό.
Η συναυλία ήταν δωρεάν στο κοινό και είχε διαφημιστεί αρκετά, έτσι από νωρίς το στάδιο γέμιζε κόσμο. Φοβόμουν ότι θα γίνεται "ο ένας πάνω στον άλλον" κατάσταση, αλλά στις κερκίδες τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα.
Από τα καλύτερα live που έχω δεί.
Η συναυλία ήταν δωρεάν στο κοινό και είχε διαφημιστεί αρκετά, έτσι από νωρίς το στάδιο γέμιζε κόσμο. Φοβόμουν ότι θα γίνεται "ο ένας πάνω στον άλλον" κατάσταση, αλλά στις κερκίδες τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα.
Από τα καλύτερα live που έχω δεί.