Aardvark Retromaniax Co-Founder Joined 26 Σεπ 2006 Μηνύματα 15.243 Αντιδράσεις 4.953 Χθες στις 2:06 μμ #81 Εγώ από την άλλη αν είναι να παίξω σατουρν κάνω και καμμιά θυσία στα frames. Θα κοιτάξω τα βιντεάκια να δω τι παίζει. Nice
Εγώ από την άλλη αν είναι να παίξω σατουρν κάνω και καμμιά θυσία στα frames. Θα κοιτάξω τα βιντεάκια να δω τι παίζει. Nice
darkhado RetroN00b Joined 17 Αύγ 2012 Μηνύματα 626 Αντιδράσεις 1.046 Χθες στις 2:31 μμ #82 Wally είπε: Ασχολουμαι και λογιζω μια πλατφορμα οτι υποστηριζεται οταν ειναι το framerate ειναι 100%. Αν παιζει frameskip, αστο καλυτερα. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Κατανοητό...
Wally είπε: Ασχολουμαι και λογιζω μια πλατφορμα οτι υποστηριζεται οταν ειναι το framerate ειναι 100%. Αν παιζει frameskip, αστο καλυτερα. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Κατανοητό...
darkhado RetroN00b Joined 17 Αύγ 2012 Μηνύματα 626 Αντιδράσεις 1.046 Χθες στις 2:35 μμ #83 Aardvark είπε: Εγώ από την άλλη αν είναι να παίξω σατουρν κάνω και καμμιά θυσία στα frames. Θα κοιτάξω τα βιντεάκια να δω τι παίζει. Nice Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ότι καταφέρεις μοιράσου το μαζί μου σε παρακαλώ. Μόλις φτάσει στα χέρια μου η κονσόλα θα ήθελα να ασχοληθώ και γω. Παιχνίδια panzer dragon...guardian heroes...κ.τ.λ ήταν από τα αγαπημένα μου όταν ήμουν μικρός.
Aardvark είπε: Εγώ από την άλλη αν είναι να παίξω σατουρν κάνω και καμμιά θυσία στα frames. Θα κοιτάξω τα βιντεάκια να δω τι παίζει. Nice Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ότι καταφέρεις μοιράσου το μαζί μου σε παρακαλώ. Μόλις φτάσει στα χέρια μου η κονσόλα θα ήθελα να ασχοληθώ και γω. Παιχνίδια panzer dragon...guardian heroes...κ.τ.λ ήταν από τα αγαπημένα μου όταν ήμουν μικρός.