Radikal Bikers PSX

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.924
Πρόσφατα ανακάλυψα το συγκεκριμένο τίτλο για το Playstation τον οποίο είχα παίξει αρκετά στα arcades. Αναλαμβάνετε το ρόλο του διανομέα πίτσας όπου πρέπει να την πάτε στον προορισμό της πριν...κρυώσει. Πρέπει να περάσετε από στενούς δρόμους με U turn στροφές και να αποφύγετε τους περαστικούς που έρχονται κατά πάνω σας με ορμή. Στο δρόμο θα βρείτε και υψώματα για απίθανα πετάγματα όπου συνήθως συνοδεύουν κάποια μπόνους όπως τούρμπο και το μηχανάκι σας παίρνει κυριολεκτικά φωτιά. Το παιχνίδι το έτρεξα στο PS2 καθώς δεν έχω PS1. Τα γραφικά του είναι κάτι που έχουμε πλέον ξεσυνηθήσει. Pixel is my middle name! Επίσης ο χειρισμός είναι πολύ απότομος και αρχικά δυσκολεύτηκα στο να παίρνω τις στροφές. Για αναλογικό μοχλό ξεχάστε το. Επίσης το παιχνίδι παίζει με 2 κουμπιά. Γκάζι, φρένο. Στα arcades θυμάμαι που έίχε τιμόνι με γκάζι και όταν τραβούσες το τιμόνι προς τα σένα σήκωνε σούζα.Σούζα κάνει κι εδώ αλλά όποτε το θυμηθεί. Την εποχή που το έπαιζα στα arcades το μαγαζί που το είχε, έκανε και μια μεγάλη κλήρωση αν μαζευες συγκεκριμένους πόντους στο παιχνίδι. Πρώτο δώρο ένα Italjet Dragster 180cc. μέσα στα άλλα δώρα ήταν και Playstation.

Προβολή συνημμένου 97987
 
Από τα πλέον ευχάριστα παιχνίδια στα arcades. Όλα τα λεφτά η φωνή του "παρουσιαστή" όταν επιλέγεις διαδρομή και με κάθε power up που παίρνεις. "Pooooower Kick"!!!
 
To θυμάμαι το παιχνίδι από τα arcades. Ως arcade game καλό ήταν. Αλλά ως Playstation game; Aδιάφορο. Το Crazy Taxi που βγήκε ένα χρόνο αργότερα ήταν κλάσεις ανώτερο.
 
Πίσω
Μπλουζα