Radio Blackman 103,1

newmb

RetroN00b
Joined
11 Σεπ 2011
Μηνύματα
14
Αντιδράσεις
8
Λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια.Το 2001 ήταν πάλι στο 103,1 αλλά έκλεισε.Άνοιξε σαν ράδιο αναγέννηση 99,7 και από το 2004 είναι ξανά σαν radio blackman.Παλιός πειρατής ο οποίος είχε κάνει φυλακή κάποια στιγμή το 80 για ραδιοπειρατεία.Λειτουργεί πομπούς σχεδόν στη μισή Ελλάδα και ακούγεται σε όλη την Πελοπόννησο στη Στερεά και λίγο στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο.
 
"κυρίες μουυυυυυυ".....
 
Χεχε... τον έχω δεί από κοντά... Έχει ένα μαγαζί με χαλιά στο Κερατσίνι. Κάποτε έμενε κάτω από το πατρικό της γυναίκας μου, στο σπίτι της θείας της, αλλά του έκαναν έξωση, λόγω των κεραιών, και της φασαρίας... Είναι κάγκουρας του κερατά, και κυκλοφορεί με μαύρη "φτιαγμένη" "Μερτσέντα",με αυτοκόλλητα στο πίσω παρ-πριζ "Ο Μάριος ο Blackman"!!!
 
Εκεί μένει στο Κερατσίνι.Έχει τη mercedes που την έχει φωτογραφία και στο site του και τη λέει μαύρη σκύλα και έχει νομίζω και ενα smart.Τα έχει διαμορφώσει τα οχήματα έτσι ώστε να μπορεί να κάνει εκπομπή και παρέμβαση στο πρόγραμμα του και εκτός studio.Ο σταθμός είναι στο πατάρι του μαγαζιού με τα χαλιά και παλιά ήταν στην Παπαναστασίου ενω τώρα είναι στη Λ.Σαλαμίνος που είναι κεντρικός δρόμος στο Κερατσίνι.Του έχουν κάνει 70 κατασχέσεις μηχανημάτων όπως έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξη του και θα έχει ενδιαφέρον αν του πάρουν μια συνέντευξη και από το retromaniax.gr.

Η συνέντευξη

http://www.lifo.gr/mag/features/1978
 
Αρχές δεκαετίες 90' ήμουν φανατικός ακροατής και "δυνατός" παίκτης στο "ΝΑΙ-ή-ΟΧΙ" (που έπαιζε τηλεφωνικά).

Εμπειρία ζωής, η εκδρομή που έκανα στη Στούπα Καλαμάτας (στο ξενοδοχείο του Blackman) μαζί με όλη τη "ραδιοφω(ο)νική συμμορία" !
 
Πραγματικά, ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και ΠΟΤΑΠΟ έχω ακούσει στη ζωή μου...
 
Εγω παντως ακουω Blackman οταν ειμαι επαρχια για διακοπες. Ειναι μαλιστα ο καλυτερος συμβουλος πανηγυριων :)
 
Wally είπε:
Εγω παντως ακουω Blackman οταν ειμαι επαρχια για διακοπες. Ειναι μαλιστα ο καλυτερος συμβουλος πανηγυριων :)
Αφού είναι για τα πανηγύρια ο τύπος! :D
 
Stanfromgreece είπε:
Αφού είναι για τα πανηγύρια ο τύπος! :D
Φυσικά, αλλά είναι πολύ πιό γνήσιος από τους δήθεν που συνωστίζονται στο Μέγαρο.
 
Θεός παιδιά ο μπλάκμαν. Τον άκουγα στις πολύ καλές του εποχές που είχαν και εκπομπές ο τζανής, ο κρητικός, ο πάρης και είχανε και εκπομπή και κάποιοι της εκκλησίας νομίζω μια φορά την εβδομάδα. Τότε ήταν ακόμα καλύτερες οι εποχές, αλλά πάντα είχε ένα σπαστικό ο σταθμός. Ποτέ δεν μπορούσες να ακούσεις ενα τραγούδι γιατί μίλαγαν πάντα μα πάντα οι παρουσιαστές από πάνω. Πάντως μου άρεσε ο χαβαλές που γινόταν
 
Καποτε ειχε και ενα μαγαζι στο κερατσινι με ταπετσαριες αν δε κανω λαθος επισης μεχρι και λιγα χρονια πριν ειχε μια μαυρη μερσεντες με φιμε τζαμια και πινακιδα που εγραφε blackman...
 
witch king είπε:
Καποτε ειχε και ενα μαγαζι στο κερατσινι με ταπετσαριες αν δε κανω λαθος επισης μεχρι και λιγα χρονια πριν ειχε μια μαυρη μερσεντες με φιμε τζαμια και πινακιδα που εγραφε blackman...
Δεν το είχε... το έχει... και δεν είναι με ταπετσαρίες, αλλά με χαλιά!

Την καγκουρομερσεντές την έχει ακόμα...
 
Stanfromgreece είπε:
Δεν το είχε... το έχει... και δεν είναι με ταπετσαρίες, αλλά με χαλιά!Την καγκουρομερσεντές την έχει ακόμα...
αααααα εσυ λοιπον εισαι απο τα μερη μου για να τα ξερεις ολα αυτα. :D
 
υπαρχει ακομα αυτος?
 
Πω πω... Θυμάμαι κάτι μεσημέρια εκεί προς το 95 το Τζανή να κάνει εκπομπές μισοσουρωμένος, και το Μάριο να καλεί από μικρο΄φώνου κάποιον "κοτοπουλάααα" στο Αίγιο...Ω της φρίκης, αλλά γελούσαμε τρελλά !
 
παλια ειχε δωσει σε πολλους εκπομπες και με διαφορετικα θεματα αλλα και διαφορετικη μουσικη οχι μονο τα γνωστα σκυλαδικα.τωρα ακουγεται μονο αυτος σε επαναληψεις.
 
Πίσω
Μπλουζα