Resident Evil 5 (56k no!)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Stormwatch
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Stormwatch

RetroNuts!
Αντιδράσεις
384
06.jpg

08.jpg

15.jpg

18.jpg

04.jpg

Απο το trailer που μολις ανεβηκε στο XBOX Live Marketplace....

To βιντεο εδω http://www.gamersyde.com/leech_4151_en.html (must see)

Το πρωτο πραγμα που θα κανω οταν παω σπιτι (αντε μην ειμαι υπερβολικος...θα πλυνω τα χερια μου πρωτα :D )

Kαλη φαση.Εγχρωμα ζομπι σε Αφρικανικο γκετο...(ειχα βαρεθει τα mansions και τα δαση :D )

Ξερεις αν θα βγει και σε ταινια να το δει και ο Aardvark? :biglaugh:

Μετα το ορεκτικο..ας παμε και στο κυριως πιατο(το εχει για download σε 720p wmv)

Wally είπε:
Ξερεις αν θα βγει και σε ταινια να το δει και ο Aardvark? :biglaugh:
Σε ταινια θα βγει το resi 3 (με την γνωστη θεα) μαντεψε σε τι format :D

Oπως και σε ταινια θα βγει και το HALO μαντεψε σε τι format :D

A θα βγει και το metal gear μαντεψε απο ποια εταιρια παραγωγης (sony) και σε τι format. :D

Aργει το ...... αλλα οι φωτο ειναι κατπληκτικες ας ελπισουμε σε κανα suprise launch.

Δεν μπορω να περιμενω ειμαι στα προθυρα να παρω WII να ξαναπαιξω το 4. :D

:biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Eρχεται και το umbrella chronicles linear ξεlinear κατι θα λεει .

Μην ξεχναμε η νιντυ παντα ειχε resident exclusives (cube ,zero και remake).

Aν ειχε βγει σε μαυρο θα το ειχα εδω και καιρο.:mad:

Eδω θα διαφωνησουμε για πρωτη φορα. :D

Ποια ηταν βρε g.t.p το ζερο η το remake που απο γραφικα ηταν οτι καλυτερο ειχε κυκλοφορησει ,θα μας τρελανεις.:eek:

Το resi 2 απο τα καλυτερα conversions στο 64 (χωρις καθολου loading times κοινως ανοιγω πορτα κλεινω πορτα).

Απο την ζηλεια σου που δεν ειχες ποτε cube τα λες. :D

Δυστυχως εχω και Cube :D

Aρχισα και το R4 αλλα ρε παιδια ο χειρισμος της καμερας ειναι τοσο κακος που κανει το παιχνιδι πολυ δυσκολο να παιχτει.Μαλλον εκνευριζει!

Το αγαπημενο μου Resi ειναι (συναισθηματικα) το 1 και μετα το Code Veronica στο DC

Ειναι θεμα συνηθειας, εχεις συνηθισει με την μπακατελα του πρωτου xbox για αυτο και η δυσκολια (θελει χρονια να ξεπερασεις το σοκ), το καλυτερο παιχνιδι το 4 ever θα στρωσεις στην συνεχεια υπομονη.

Καλα ηταν και το veronica και τα αλλα ,αλλα σαν το 4 τιποτα. :cool:

Το Duke του ΧΒΟΧ και το ΝightS controller του Saturn ηταν by far τα βολικοτερα χειριστηρια για hardcore gamers :tease:

Aν και το αγαπημενο μου (συναισθηματικα :D ) ηταν το CX24 της Atari

Edit:Παλι offtopic ειμαι...

Τα ματάκια μου!!!!Ελπίζω να βγει σε PC αν και από τα γραφικά τα κόβω για DX10!

Βαλε 11 12 για να εισαι μεσα. :D

1ον Το Resident evil 5 απο το τραιλερ που ειδα φανταζει θεικο και αποτελει επιτελους τον πρωτο ουσιαστικο λογο να ξεσκιστει καποιος να αγορασει ενα XBOX 360 η Plastation 3 (οπου ειναι καλυτερος ο τιτλος :) ).

2ον Κυριοι Wally και AARDVARK παρακαλω αφηστε τους φανατισμους και τον παραλογισμο διοτι απο την μια δεν μπορει ο Wally να λεει οτι τα Resident evil του Game cube ειναι gtp την στιγμη που ειναι τρομερα αλλα δυσκολα και απο την αλλη ο AARDVARK να λεει οτι ειναι οτι καλυτερο ειχε κυκλοφορησει διοτι ως γνωστον το δυνατοτερο μηχανημα της πιατσας ηταν το XBOX και το αποδειξε με Panzer Dragoon Orta,Chronicles of Riddick escape from Butcer bay,Otogi myth of Demons,Ninja Gaiden,Halo και Doom 3 για να αναφερω μερικα. :D

Ειδικα τα Panzer Dragoon,Chronicles of Riddick και Doom 3 δεν θα τα σηκονε ουτε για αστειο το Game cube!!! :diablotin:

Ειδικα τα Panzer Dragoon,Chronicles of Riddick και Doom 3 δεν θα τα σηκονε ουτε για αστειο το Game cube!!!
Ουτε το Wii βεβαιως βεβαιως :diablotin: :diablotin:

Sonic, o gamer οφειλει να ειναι φανατικος :biglaugh: (ευτυχως ο Shock ακομα "διακοπευει" διοτι θα παθαινε κανα εγκεφαλικο...)

Raise your fists...CONSOLE WAAAAAAAAAAAAAARS!! :headbangdude:

Πίσω
Μπλουζα