Mπα αδερφε το biohazard ητανε καλο μεχρι το τεταρτο παιχνιδι μετα το η capcom το χαλασε πολυ.Κοιτα η αληθεια να λεγετε το 5 το εχω για πλει3 και το εχω λιωσει για να λεμε και τοθ στραβου το δικιο,αλλα ητανε κυριως επιδη μου αρεσε το two player που ειχε επιδη το ειχανε και μερικα φιλαρακια μου.Δεν ασχοληθηκα σχεδον καθολου με το mercenaries,και εκει τελειωσε.Απο το 5 και μετα ειναι καθαρο shooter με καποια στοιχεια gore αυτο ειναι ολο.Πριν κανα δυο βδομαδες επαιξα το 6 και το νοικιασα απλα να το δοκιμασω με το ενα απο τα φιλαρακια που σου προανεφερα,δεν ξετρελαθηκα.Το dead space ητανε πολυ ποιο ατμοσφαιρικο απο το πεμπτο παιχνιδι της capcom,ναι ητανε και αυτο shooter αλλα το κανανε καπως ποιο τρομακτικο ειδικα το πρωτο τησ σειρας.Γενικα αυτο που παρατηρω τελευταια με την crapcom πλεων ειναι οτι ειναι πανακριβοι στα παιχνιδια τους,βαζουν σε ολα πανακριβα dlc,κλειδωνουνε εξτρα χαρακτηρες σε δισκουσ που ειδη υπαρχουνε μεσα στα δισκακια,και δεν ριχνουνε τις τιμες! Εγω για να παρω το rezident 5 το πηρα στην χρυση εκδοση με 30 ευρο και οχι σαν κατι αλλους που πανε και τα αγοραζουνε με την μια,περιμενω παντα για την ειδικη εκδοση.Γενικα χαντακοθηκανε ασχημα τελευταια με το φιασκο που εγινε με το sfxtekken,δεν ξερω αν το εχεις ακουστα.Αυτα εν ολιγης τα λεμε αδερφε.