Παιδιά δεν υπάρχει επιστροφές στις ρίζες,αν είναι ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου.Έχουμε το Amnesia.το Οutlast,τα SOMA,Layers Of Fear,Kholat κτλ γι αυτό το πράγμα.Τελείωσα και εγώ το demo πριν αρκετές ώρες και έχω να πω ότι σαν κλίμα,ατμόσφαιρα και συναίσθημα ήταν ωραίο,αλλά τι σχέση έχει με το Resident Evil?Αν αυτό που έπαιξα έχει να κάνει με μία εισαγωγή στυλ Silent Hill 4:The Room και το κύριο παιχνίδι θα είναι τρίτου προσώπου με survival horror αισθητική,τότε αλλάζει.
Αυτό το demo που ολοκλήρωσα,όπως σωστά το ανέφερε ο χρήστης από πάνω,πιο πολύ θυμίζει σύγχρονα horror παιχνίδια πρώτου προσώπου και Silent Hill όπως αυτό που ακυρώθηκε,παρά Resident Evil.
Αν κρίνω από το Resident Evil Revelations 2,τα βήματα που γίνονται είναι ενθαρρυντικά,αλλά θα χρειαστεί πολύ πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μετατρέψουνε και εμάς τους απαιτητικούς(οι ίδιοι μας έχουνε κάνει έτσι)στο να παραδεχτούμε ότι πράγματι υπάρχει επιστροφή στις ρίζες.
Επειδή έχω ακούσει πολλά πριν το 5,τα ίδια πριν το 6, θα αναμένω και με δυσπιστία φυσικά,μέχρι να με διαψέυσουνε ευχάριστα.