χμμ. Δεν είχα ακούσει κάτι για DS έκδοση. Δεν νομίζω να είναι και πολύ χαρούμενη η Nintendo με αυτό, μιας και πλέον θέλει ο κόσμος να τραβήξει προς το 3DS.
Ελπίζω να επιστρέφει στις ρίζες των Resident Evil, όπως και λέγεται.
Δεν ξέρω αν γυρίζει στο στυλ των παλιών, αλλά σε σχέση με τα RE4/RE5 πράγματι, είναι πολύ πιο κοντά στο survival horror...
Και ναι, τα γραφικά είναι πιθανόν ό,τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι τώρα στο 3DS...
Τώρα το CPP μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα, σε τέτοιο βαθμό που λέω να περιμένω μέχρι να βγει καινούρια έκδοση του 3DS με δυο μοχλούς (πού όλοι ξέρουμε πως θα βγει αργά ή γρήγορα...)
H crapcom ανακοινωσε πως το παιχνιδι ξεπερασε τις προσδοκιες της, και ειναι υπερευχαριστημενοι απο τις πωλησεις του αλλα και απο την γενικοτερη αποδοχη στο κοσμο. Επισης αναφερουν πως εξεταζουν την συνεχεια της σειρας στο μηχανημα, αφου πρωτα ολοκληρωθουν αλλα πραγματα που ετοιμαζει η εταιρια. Δηλαδη με το να επενδυσουν ζεστα χρηματα που τους αποφερει η Nintendo, πανω στα μηχανηματα της $ony.
Είμαι στο 3ο επεισόδιο αλλά μου φαίνεται ότι προχωράει πάρα πολύ ομαλά και είναι πολύ εύκολο. Αυτό σημαίνει 2 πράγματα. Ή είναι όντως εύκολο ή εγώ χάνω πράγματα από το παιχνίδι και στο τέλος για τερματισμό (όταν με το καλό το τερματίσω) θα δω κανένα "Congratulations. You have to try again and collect all..."
Απο οτι εχω διαβασει και δει η εκδοση του Vita θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως μετρια. Χαμηλη αναλυση και frame rate ειναι τα προβληματα. Αμα το αναλαμβανε η Bluepoint studios πιστευω τα αποτελεσματα θα ητανε καλυτερα. Επισης υπαρχει σε retail Asia/Japan εκδοση και ειναι πολυγλωσση.