• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

Resident Evil (Review)

SurvivalHorror

RetroActive
Joined
27 Δεκ 2014
Μηνύματα
414
Αντιδράσεις
58
Aγάπη,αγάπη,αγάπη ...Δε θα ξεχάσω ποτέ το παιχνίδι που εισήγαγε τον όρο "Survival Horror"στην έπαυλη "Enter The Survival Horror"με το που μπαίνουνε οι Jill ή Chris,Barry,Wesker.Πιο δύσκολο από το δεύτερο,μπορούσες να πεθάνεις αν δεν αντιδρούσες και από ένα απλό δάγκωμα.

Κορυφαίες στιγμές πολλές,γρίφοι όπως με τα κοράκια,μοναδικοί και σημεία που σε αφήνανε κουτό(κανένας δεν περίμενε όταν ο Barry έλεγε ότι θα σου φέρει άλλο σκοινί,αν περίμενες αρκετή ώρα θα επέστρεφε...Και αυτό με το password που σου έδινε σε γλύτωνε από άσκοπες συναντήσεις με Hunters στην δεύτερη επιστροφή στην έπαυλη.Αγαπημένοι εχθροί (Chimeras,Hunters)και αρχηγοί(Plant42,Yawn,Spider,Tyrant).

Aγαπημένοι χαρακτήρες ο Enrico Marini(captain των Bravo Teams),Forest Speyer,Barry Burton και Jill Valentine φυσικά...

Από τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα και σου δίνανε την ευκαιρία να αλλαζεις το πού θα συναντήσεις τον Barry ή να τον εμπιστευτείς ή όχι επηρεάζοντας τον τερματισμό,πέρα από τη σχέση σας στο κατά πόσο θα σε βοηθάει.

Μπορώ να μιλάω ώρες,το έχω λιώσει και είναι μία αγάπη Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Η .
 

viking4a

RetroNuts!
Joined
26 Απρ 2013
Μηνύματα
1.359
Αντιδράσεις
263
Ρε γιωργο τι κανεις, πηρες αμπάριζα ολα τα threads με Resi?? Χαχαχα!!! :p

O Survival και "νεκρα"..Θεματα ανασταινει!!! :thumbup:
 

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.473
Αντιδράσεις
850
viking4a είπε:
Ρε γιωργο τι κανεις, πηρες αμπάριζα ολα τα threads με Resi?? Χαχαχα!!! :p O Survival και "νεκρα"..Θεματα ανασταινει!!! :thumbup:
Δικαιώνει περίτρανα το nickname του :thumbup:
 
Μπλουζα