Retro Εκπομπή στον DRS FM 95.3

kostantakis

RetroWannaBe
Joined
3 Δεκ 2007
Μηνύματα
40
Αντιδράσεις
6
Αύριο Πέμπτη & Παρασκευή ένα αφιέρωμα στην παλιά καλή TV !!! Παλιές διαφήμισης, παλιές σειρές ελληνικές & ξένες , παλιά παιδικά, k.a. 10-11 το πρωί http://www.drsfm.gr & http://www.live24.gr/radio/drs.jsp# <--- Live με μηνύματα δικά σας !!!

Εκπομπή "DISCOMANIA" με τον Αλέξη Κοσταντάκη !!

Ελάτε να θυμηθούμε μαζί πιο δυνατά την δεκαετία 80 "μουσικοτηλεοπτικά" !!!

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος γι' αφτο εδώ το post... Αν δεν είναι οι ειδικοί ας το μεταφέρουν !!

:thanx2:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φιλε kostantakis καλη επιτυχια.Θα το παρακολουθησω σιγουρα!

Να σε ενημερωσω ομως οτι εδω και καιρο εχουν απαγορευτει τα Greeklish
 
Έγραψα το κείμενο πολύ βιαστικά και ξεχάστηκα !!! ¨(
 
Κι εγώ θα συντονιστώ! :cheers:
 
Δύσκολη ώρα δυστυχώς,είμαι εκτός σπιτιού...Κρίμα !
 
καλή επιτυχία φίλε μου
 
Ευχαριστώ !! Μπορείτε και θα ήθελα και την δική σας συμμετοχή στην σημερινή εκπομπή !! Έχουν γραφτεί τόσα πολλά εδώ !! :) Τα μηνύματα σας τα στέλνετε μέσα από το

message box ---> http://www.live24.gr/radio/drs.jsp# με το όνομα σας στο τέλος του μηνύματος σας !!!!

Ραντεβού στις 10:00 π.μ. !!

:)
 
Τέλειος φίλε μου! Θα προσπαθήσω να το ακούσω!!!!

Μια χάρη μόνο αν μπορείς ;) άλλαξε το πρώτο σου μήνυμα στα ελληνικά για να μπορεί να είναι ευανάγνωστο από όλους και να μην "αδικείται" η είδηση!!! :)
 
Καλή επιτυχία φίλε,

οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη εδώ.

Θα βάλω να ακούσω και εγώ σήμερα ;)
 
Το ακούω αυτή τη στιγμή, δυστυχώς με ψιλοαπογοητεύει... σνιπάκια των 10" από όλες τις εκπομπές, σε κακή ποιότητα (άλλα χαμηλή δειγματολειψία, άλλα σε ψήλή ένταση που κλιπάρει κτλ, άλλα σε χαμηλή, ούτε ένα equalization), μάλλον από ΥΤ... Κρίμα :(
 
Gryzor είπε:
Το ακούω αυτή τη στιγμή, δυστυχώς με ψιλοαπογοητεύει... σνιπάκια των 10" από όλες τις εκπομπές, σε κακή ποιότητα (άλλα χαμηλή δειγματολειψία, άλλα σε ψήλή ένταση που κλιπάρει κτλ, άλλα σε χαμηλή, ούτε ένα equalization), μάλλον από ΥΤ... Κρίμα :(
Τι ξινός άνθρωπος ...τσ τσσσ :wait2:
 
Εεεεε συγγνώμη! :D

Όντως είμαι απαιτητικός και όντως καλύτερο από το τίποτα, αλλά χαμένη ευκαιρία το βλέπω για κάτι πολύ καλό...
 
Προκειται για μια καλη ραδιοφωνικη προσπαθεια - με αρκετο υλικο - και συνεχεις αναφορες στο forum μας. Μιας και δεν τις ακουω καθημερινα απο αλλους θα πω οτι δεν χρειαζεται σκληρη κριτικη. Με την ιδια συλλογιστικη το 90% του Ραδιοφωνου σημερα εχει προβλημα.

Απο μενα ενα μπραβο στον Αλεξη για τη σταση του και την ανεση του στο μικροφωνο.
 
Προφανώς και το 90% του ραδιοφώνου σήμερα έχει πρόβλημα. Λοιπόν;

Συνεχείς αναφορές - και λοιπόν;

Αρκετό υλικό - και λοιπόν; (κουραστικός γίνομαι). Το να κάνεις μία εκπομπή θεματική θέλει πολλή έρευνα και προσπάθεια. Δεν αρκεί να μπεις ένα YouTube και να σηκώσεις ό,τι βρεις, αλλιώς όλοι μας μπορούμε να γίνουμε Ρ/Φ παραγωγοί... μα ούτε ένα equalization?

Συγγνώμη, δεν ασπάζομαι την άποψη του ότι αν κάτι αφορά στο χόμπυ μου είναι αυτόματα και καλό, και θεωρώ ότι η κριτική δεν πρέπει να είναι αυτόματα και θετική όπως γίνεται στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων στη ρετρό σκηνή... Θεωρώ ότι καλύτερα να μην κάνεις κάτι αν είναι να μην το κάνεις καλά.

Δεν λέω ότι είναι τόσο χάλια, απλά εξηγώ το γιατί 'ξινίζω'.
 
Να ευχαριστήσω τους φίλους που συμμετείχαν στην εκπομπή !! Nα διευκρινίσω ότι είμαι στο χόρo του ραδιοφωνου αρκετά χρονια με καθημερινές (μουσικές) παραγωγές στοn χόρο τις DISCO & ITALO DISCO. Ήταν η δεύτερη φορα που μετά από απαίτηση ακροατών μου, μου ζητήθηκε να κάνω ένα αφιέρωμα στην παλιά TV :) Δυστυχώς το υλικό που έχω είναι όντως σε χαλια ποιότητα, αλλα αυτό δεν χάλασε ευτυχώς τους ακροατές (θέλω να πιστεύω)... Λυπάμαι ειλικρινά αν κάποιοι χαλάστηκαν... Gryzor έχεις απόλυτο δίκιο μιας και εγώ είμαι ΤΕΛΕΙΟΜΑΝHΣ στα ΠAΝΤΑ αλλα δεν γινόταν αλλιώς... Kαλύτερο υλικό δεν παρουσιάστηκε και σε παλαιότερη "τηλεοπτική" εκπομπή στον ALPHA (δεν θυμάμαι την εκπομπή).... με αναφορά στην παλιά TV !!!

Το δεύτερο μέρος αύριο στις 10' το πρωι !!!

:)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οταν λοιπον Gryzor γινεις ραδιοφωνικος παραγωγος (πραγμα που μπορει να συμβει πολυ συντομα) και κανεις στην εκπομπη σου ενα retro αφιερωμα να εισαι σιγουρος οτι θα προσπερασω και παλι το θεμα του equalization και θα σταθω στο οτι εκανες σαφεις αναφορες πηγων και οτι θα εισαι σοβαρος επικοινωνιακα και θα βγαλεις κεφι. Και παλι ενα μπραβο για την προσπαθεια σου θα το εχεις απο ολους μας.

Βρισκω τη πρωινη γκρινια γενικα πολυ βαρια - εχουμε ολοκληρη μερα μπροστα μας.
 
έτσι έτσι....flame στον gryzor:burn: :armed: :armed:

χαχαχα....ο τελαμόνας εντωμεταξύ άφησε ένα υπονοούμενο....χμ....μάλλον κάτι ετοιμάζεται πάλι ;)
 
;)

Εγω παντως περασα μια πολυ ευχαριστη ωρα με την εκπομπη του Konstantakis
 
Ο κόσμος το' χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι Plink:cool:
 
Πίσω
Μπλουζα