Retro Εκπομπή στον DRS FM 95.3

<Ξινίλα>Ρε σεις, σαν πολλές διαφημίσεις δεν έχει; 7 λεπτά σερί μέτρησα.Ξινίλα>

Ευχαριστούμε, πολύ ωραία η εκπομπή!
 
Ήταν απολαυστική η εκπομπή!

Πράγματι, πολλές διαφημίσεις, αλλά κράτησε μέχρι τις 11:07...

Αλέξη, do it again, soon!

Thanks!!!
 
Εδώ κολλαει το γνωστό : "κάποιον, του χαριζαν έναν γάιδαρο, και αυτός τον κοίταζε στα δόντια"
 
Α!!! πουλάκια μου... :D :D :D

Ησασταν ενήμερα ότι θα υπάρξει εκπομπή σήμερα...

Είπα και εγώ... το GRM στον αέρα... :shake:

Είναι παράξενο να ακούς "ζωντανά" το δικό μας γραπτό λόγο και να προσπαθείς να καταλάβεις πως μπορεί να το άκουγαν οι μη μυημένοι στο φόρουμ μας...

Δεν ξέρω από τεχνικά ούτε με απασχολούν. Μου φτάνει που κύλησε υπέροχα η ώρα... (εμμμ ναι... το τέταρτο που πήρα χαμπάρι... :cry: )
 
Ηταν απολαυση! Μπραβο....
 
Λορένα είπε:
Εδώ κολλαει το γνωστό : "κάποιον, του χαριζαν έναν γάιδαρο, και αυτός τον κοίταζε στα δόντια"
Αν το λες για τη δική μου αναφορά για τις διαφημίσεις πλακίτσα ήταν για να ελαφρύνει το κλίμα από τα posts των προηγούμενων σελίδων. (ήθελα να βρω κι εγώ κάτι αρνητικό να γράψω)

Η εκπομπή ήταν πολύ ωραία και ελπίζουμε σύντομα να επαναληφθεί (φαντάζομαι θα προηγηθεί ενημέρωση).

Άσχετο, μια και αναφέραμε τις διαφημίσεις: Σκεφτείτε να είχε μόνο retro διαφημίσεις! Να προηγηθεί δηλαδή επικοινωνία με τις εταιρείες που ακόμα βγάζουν προϊόντα για τα οποία έχουμε διαθέσιμες παλιές διαφημίσεις (π.χ. Ακάκιε τα μακαρόνια να'ναι ΜΙSKO, τραγουδάκι SERENATA κλπ.) και να ερωτηθούν αν με ένα minimum κόστος (π.χ. το μισό από το κόστος που χρεώνονται οι κανονικές διαφημίσεις) θέλουν να διαφημιστούν στις retro εκπομπές, παίζοντας τις παλιές τους διαφημίσεις. Ή π.χ. να πληρώσουν κανονικό κόστος διαφήμισης και να παιχτεί η retro διαφήμιση στη διάρκεια της εκπομπής και μια καινούρια τους διαφήμιση αμέσως μετά την εκπομπή (προσφέροντας την extra retro διαφήμιση - προβολή ως επιπλέον κίνητρο για να προσελκυθούν διαφημίσεις που πιθανότατα αλλιώς δεν θα έρχονταν ποτέ). Φόρα πήρα, τεσπα.

Το παραπάνω σκεπτικό θα μπορούσε ίσως να εφαρμοσθεί και σε τυχόν σχέδια του GRM (audio/έντυπα/ο,τιδήποτε)

Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι με πνευματικά δικαιώματα των παλιών διαφημίσεων, π.χ. μετά από κάποιο διάστημα προβολής τους τα δικαιώματα να επιστρέφουν πάλι στην εταιρεία που έφτιαξε τα σποτάκια ας πούμε;
 
Όχι Giama δεν το έγγραψα για σένα. Βασικά, δεν αναφερόμουν σε κανέναν συγκεκριμένα.

Σχολίασα απλώς το γεγονος, πως καποιος, ενω με όλη την καλή του θέληση, μας διαφημίζει, και λέει τα καλύτερα για μας, εμείς εδω ψιλο γκρινιάζουμε, και κρίνουμε αρνητικά. Εξ 'ού και το σχόλιο.

Τα αρνητικά, σιγουρα υπάρχουν, κανείς δεν είναι τέλειος. Και εγώ θα μπορούσα να εντοπισω, καποιες (κατά την άποψή μου) ατελειες, αλλά σε κάθε περίπτωση, το ύφος που θα το επισημάνω, παίζει τεράστιο ρόλο.

Όπως και να χει, η προσπάθεια ειναι αξιέπαινη.
 
Εγω πάντω χτές την άκουσα την εκπομπή και μου άρεσε πολύ και μου φάνηκε μικρή σε διάρκεια. Σήμερα δυστηχώς το ξέχασα γιατί είχα δουλειά. Όπως και να έχει, μπράβο σου Κωνσταντακη και ελπίζω και σε επόμενη εκπομπή!
 
telonio είπε:
Όπως και να έχει, μπράβο σου Κωνσταντακη και ελπίζω και σε επόμενη εκπομπή!

Να μας κρατάτε μόνο ενήμερους :please: γιατί δεν καποιοι δεν παίρνουν εύκολα χαμπάρι... :sleep:
 
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια !!! Να εισαστε σιγουροι οτι θα ξανα επαναληφθει !!

:)
 
Πίσω
Μπλουζα