Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μπορούμε να βρούμε ένα κομμάτι μάρμαρο για να εγχαράξουμε τα παραπάνω λόγια, και να τα στείλουμε στο διάστημα υπό τον τίτλο «Ευ Αγωνίζεσθαι»;…alkis21 είπε:1) Ενώ εκτελούσα ένα πλάγιο, ένιωσα κάτι να με τσιμπάει. Γυρνάω και βλέπω έναν γέρο τουλάχιστον 90 χρονών να κρατάει ένα καλάμι και να με προκάρει σαν αθλητής του Kendo. Έμεινα να τον κοιτάζω αποσβολωμένος ενώ συμπαίκτες, αντίπαλοι και διαιτητής είχαν λυθεί στα γέλια!
2) Ένας συμπαίκτης μου έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο λίμπερο, προχώρησε μόνος του και σκόραρε. Το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
3) Τελευταία αγωνιστική παίζαμε στην έδρα ενός αντιπάλου που ήθελε τη νίκη για να ανέβει κατηγορία (εμείς είμαστε αδιάφοροι). Με κάποιο τρόπο το ματς δεν ξεκολλούσε από το 0-0. Όλο το χωριό ήταν μαζεμένο στις γραμμές του γηπέδου έτοιμο να μπουκάρει. Είχε σκοτεινιάσει και δεν βλέπαμε τη μύτη μας: πρέπει να παίζαμε πάνω από δύο ώρες αλλά ο διαιτητής δεν το έληγε. Πάει ο αρχηγός μας κάποια στιγμή και του λέει "σφύρα το ρε άνθρωπε να πάμε σπίτια μας" για να πάρει την απάντηση "είσαι τρελός; Δεν θα φύγουμε ζωντανοί από δω μέσα. Αν δεν κάτσετε να το φάτε δεν το λήγω". Τελικά κάτι κάναμε, πέναλτι αν θυμάμαι καλά, φάγαμε το γκολ και ζήσαμε.
Μετά από το απαραίτητο διάλειμμα λόγω Πανελληνίων, έκανα μια προσπάθεια να οργανώσω την ομάδα της σχολής μου στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Στην αρχή τα πηγαίναμε περίφημα αλλά γρήγορα βαρέθηκα να κυνηγάω τον κόσμο από τις καφετέριες! Άρχισε να γίνεται και δημοφιλές το 5x5 και ατόνησε το πράγμα.
Arachne είπε:Από 5 χρονών ξεκίνησα μπαλέτο. Μ'αρεσε πολύ,αλλά καθώς ήταν πολυέξοδο (ακόμη και σήμερα) αναγκάστηκα να το διακόψω 3 χρόνια μετά. Επειδή το πήρα πολύ βαριά,όμως,οι γονείς μου σκέφτηκαν να με γράψουν σε κάτι αντίστοιχο του μπαλέτου. Έτσι,ξεκίνησα τη ρυθμική γυμναστική (καμιά σχέση με μπαλέτο) και τον χορό. Αυτό κράτησε 4 χρόνια,οπου παράλληλα ασχολήθηκα με βόλεϋ και λίγο αργότερα μπήκα και στην ομάδα του Πανελληνίου,στους εφήβους.
Αυτό,στις αράχνες,είναι έμφυτο!Alucard είπε:Σε ποιο άθλημα έμαθες να περπατάς στους τοίχους;![]()