Εγώ ήμουν στα γραφεία στον Πειραιά όπου θα τον έφερναν (λέει) με ελικόπτεροJuanita είπε:Θυμάμαι που ενώ εγώ τηλεφωνούσα απεγνωσμένα στη μάνα μου για να μου αγοράσει την Περιπέτεια (διακόπευα σε ένα χωριό τέρμα Θεού) εκείνη έτρεχε με το γείτονα στο αεροδρόμιο για την υποδοχή...
Respect. Τέτοιους παίκτες δεν θα ξαναδεί ούτε το NBA ...manos426f είπε:Dominique Wilkins
Συμφωνώ Τάκη..!keeper7k είπε:Respect. Τέτοιους παίκτες δεν θα ξαναδεί ούτε το NBA ...
Γι'αυτό τον λόγω ακριβώς έχω να δώ ΝΒΑ καμία δεκαετία περίπου!manos426f είπε:Συμφωνώ Τάκη..!
Αν σκεφτείς ότι κάποτε ήταν στα παρκέ συνυπήρξαν παίκτες όπως Michael Jordan,Dominique Wilkins,Erwin Johnson,Larry Bird,Charles Barkley,Scottie Pippen,Κarl Malone και τόσοι άλλοι (όλη η original Dream Team με λίγα λόγια...) ε,τώρα αν δεις ΝΒΑ σε πιάνει μια μελαγχολία...
Έλα ντεμ πως ξεχάσαμε τον Νικόλα. Εδώ σε πρώτο πλάνο με τον ΜουστακίδηRandagast είπε:Καλησπέρα σε όλους από ένα καινούργιο μέλος.
Μεγάλοι αθλητές περάσαν από διάφορες ομάδες και άλλους τους συμπαθεί κανείς περισσότερο ή λιγότερο. Η πιο cult φυσιογνωμία, όμως, υπήρξε και θα παραμείνει για πολλά πολλά χρόνια ο one and only Νίκος Τσιαντάκης. Μαλλί-λασπωτήρα και μουστάκι δεν νομίζω ότι θα έχουμε την τύχη να ξαναδούμε στα γήπεδα!
Ένας ειναι ο Ιπτάμενος Ολλανδός TM. Γιατι να το κρύψουμε άλλωστε ...Randagast είπε:Keeper7k, Κρόιφ το πουλί; Πώς σου ήρθε αυτό;;;;
schizo είπε:Χμμμ... ρετρό...
Βαμβακούλας; ...με τα "εγγλέζικά" του
Αυτόν ήθελα να πώ κι εγώ!schizo είπε:Χμμμ... ρετρό...Niki Lauda στην F1 ...γιατί πατούσε γκάζι, όπου οι άλλοι πατούσαν φρένο
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα! Και οι 2 με απίστευτο ταλέντο και οι 2 σχεδόν αδίστακτοι προκειμένου να νικήσουν αλλά ο ένας ήταν απίστευτα παθιασμένος για το σκοπό του ενώ ο άλλος απίστευτα υπολογιστικός, σαν μηχανή. Αυτό κάνει νομίζω όλη τη διαφορά! Ο Schummi σε προκαλούσε να τον θαυμάσεις, ο Senna όμως σε πόρωνε!Sofologiotatos είπε:Στη Φόρμουλα 1 ο επίσης αδικοχαμένος Αΰρτον Σέννα από τη Βραζιλία παραμένει μια μυθική μορφή. Πάντως φίλε Manos, θεωρώ ότι ο Μίχαελ Σουμάχερ είναι ο πιο άξιος αντικαταστάτης του Σέννα που μπορούσε να υπάρξει. Πρόκειται για ευφυέστατο άνθρωπο, έναν οδηγό-φαινόμενο που μπορεί να αντιμετωπίζει παντός τύπου αντιξοότητες με αξιοθαύμαστη αποτελεσματικότητα.
Πράγματι, ο φοβερός και τρομερός Λάρρυ Μπερντ με την εξωπραγματική του ευστοχία... Θα μου μείνουν αξέχαστα τα μακρινά καλάθια του όπως το παρακάτω (δυστυχώς χωρίς ήχο)thamonas είπε:ακόμα και ο Magic είχε πει σε συνεντευξή του οτί ο Bird ήταν ο καλύτερος μπασκετμπολίστας που είχε αντιμετωπίσει..
manos426f είπε:Εγώ δεν ξεχνάω και τον μεγάλο..
Νίκο Αναστόπουλο
Γειά σου ρε teflonάκο!!!teflon είπε:
Teflon ................... :tease:
falcon030gr είπε:Ο Φορτούλα, παλιός τερματοφύλακας του Παναθηναικού (αν δεν κάνω λάθος). Πάνε και τουλάχιστον 20 χρόνια που έπαιζα "χαρτάκια" με τις ομάδες του ποδοσφαίρου...
DINO είπε:Γειά σου ρε teflonάκο!!!